KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bayer a kanadai kutyák sanyarú sorsáról és a harangszómentes falvakról (videóval)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Friss hír érkezett Kanadából, nevezetesen táblák figyelmeztetik a kutyatulajdonosokat, hogy amennyiben kutyájuk hangosan ugat, akkor 500 és 2000 kanadai dollár közötti büntetésre számíthatnak. És tudják hol jelentek meg ezek a figyelmeztető táblák ? A kutyafuttatók kerítésein. Lefordítom még egyszer: Kanadában ma a kutyáknak már a kutyafuttatóban is tilos ugatniuk.

Azóta kanadai kutyatulajdonosok erőteljes munkát fektetnek abba, hogy megtanítsák ciripelni kedvenceiket, de egyelőre még nem jártak nagy sikerrel.

És persze nevethetünk, hogy Kanadában mindenkinek elment az esze – tényleg –, de nem kell Kanadáig menni, hogy az ember elviselhetetlen idiótákat találjon. Idehaza, mondjuk a Balaton-felvidéken, vagy egyéb felkapott kurrens vidéki falvakban, ahová fővárosi értelmiségiek költöznek le és vesznek maguknak házakat, egyre-másra jelentik fel például az egyházat, hogy miért szól a templom harangja, mert az őket zavarja. Feljelentéseket írogatnak, hogy tiltsák be az állattartást, mert a jószág a szomszédban büdös, a kakas hangosan kukorékol, és igen, a kutya pedig hangosan ugat.

Az ember pedig áll és nem érti, hogy ha ennyire idegesíti őket a falusi, a vidéki környezet, akkor mi a rossebnek költöznek oda?

S persze, erre is, mint minden egyébre, a kretének már kitaláltak tökéletes megoldást. Hiszen arról is olvashattunk már cikket, hogy Svájcban, állatorvosok olyan műtéteket végeznek el kutyákon, hogy gyakorlatilag átvágják a kutyák hangszalagját, hogy képtelenek legyenek ugatni. Tisztelt hölgyeim és uraim ! Nyolcmilliárd ember él a földön, elképesztő zajt, koszt, bűzt, és mocskot gyártva. És mondjuk ki bátran, az embernél kártékonyabb, invazívabb faj ma nem létezik ezen a bolygón!

Magyar Nemzet 

Kiemelt kép: illusztráció / Fotó: MTI/Komka Péter

Ez is érdekelheti:  Brüsszelnek üzent, Orbán Viktort méltatta az Osztrák Szabadságpárt

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Bayer a kanadai kutyák sanyarú sorsáról és a harangszómentes falvakról (videóval)

  1. Ez a fidesz mindenkit bemocskoló különlegesen védett veszett kutyája azt közli,hogy ő és a stróman közpénztolvajok felsőbbrendü faj,nem tartoznak a 8 milliárd zajos,koszos büzös mocskos kártékony emberi fajhoz.Ők isteni lények,Ez okból joguk van megvetni bennünket, az égre nyuló finom illatu ner elvtársak,szférak tisztaságu,bankszámláik sötét leple alatt rejtőzve.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük