KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az ukrán tábornok nyugati nukleáris fegyvereket telepítene az országba

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ukrán fegyveres erők tábornoka azt javasolta Kijevnek, hogy helyezzen el nyugati nukleáris fegyvereket az országban – adta hírül a Lenta.ru híreire hivatkozva az Origo.

Szergej Krivonosz, az Ukrán Fegyveres Erők (AFU) nyugalmazott tábornoka egy televíziós interjú során a politikai vezetéshez fordult, és arra kérte Kijevet, hogy helyezzen el nyugati nukleáris fegyvereket az állam területén.

Politikusaink tárgyalhatnának az amerikai vagy brit kollégákkal arról, hogy adjanak engedélyt atomfegyver és nukleáris lőszerhordozók telepítésére Ukrajna területén

– mondta a katona.

Példaként említette Oroszország és Fehéroroszország nukleáris együttműködését, és hozzátette, hogy hasonló modellt kellene kialakítani Ukrajna, Franciaország és az Egyesült Királyság között.

Ez is érdekelheti:  Belga miniszterelnök: Elfogadhatatlan, ami ma történt, a brüsszeli polgármester akciója alkotmányellenes

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük