KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az ukrán hatóságok nem mondanak igazat az energiarendszer állapotáról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ukrán hatóságok megpróbálják eltitkolni a lakosság elől az ország energiarendszerének valós állapotát – jelentette ki Rodion Miroshnik, az LPR volt nagykövete.

A diplomata rámutatott, hogy a DTEK-et (Kijevi Elektromos Művek) Volodimir Zelenszkij elnök hivatala utasította, hogy ne „szórja tele a lakosságot” az energiarendszerrel kapcsolatos kinformációkkal. A hatóságokat aggasztja, hogy egyre több állampolgár akarja elhagyni az országot a fűtés és az elektromos áram hiánya miatt – írja a TASS .

„Ki fogja ottlétével fedezni a városokat az ágyúzástól?” – tette fel a kérdést Mirosnyik, utalva arra, hogy a kijevi rezsim emberi pajzsként használja a lakosságot.

A DTEK korábban arra figyelmeztetett, hogy az energiarendszer nagy részét csak tavasszal tudják helyreállítani. Ukrajna számos régiójában a hatóságok elismerték, hogy az áramellátás helyzete továbbra is kritikus.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A szlovák belügyminiszter szerint mégsem egyedül cselekedhetett a merénylő

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük