KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az Összefogás Magyarországért Párt nem aláírója a „Roma szervezetek nyílt levelének”.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

NIF: Mi is gyanút fogtunk. Nyomozásunk nem sok eredményt hozott. A megtalált egyetlen email címről visszajött a levelünk. Szerettük volna a felsorolt aláíró Roma szervezeteket megkérdezni, hogy valós-e a levél! Úgy néz ki, hogy a bal oldali internáci szervezetek koholmánya a levél, és ezt a jobboldali on-line média bevette??? Kíváncsiak vagyunk kapunk-e még valamelyik Roma szervezettől elhatárolódó levelet.

Takács András elnök hivatalos párt fejléces levélben is, saját kezű aláírással, pdf-file-ban is elküldte a levelet. Igy nem kételkedünk az eredetiségében! Köszönjük a megkeresést és elnézést kérünk a hibánkért. Hasonló eseteket el lehetne a jövőben könnyebben kerülni, amennyiben a roma szervezeteknek lenne folyamatosan aktualizált honlapjuk és teljes élérhetőségük.

Tisztelt Szerkesztőség!

A mellékelt kísérő levelünkben megfogalmazott kérésünk alapján arra kérjük Önöket, hogy az alábbi közleményünket

Közzétenni szíveskedjenek.

Köszönettel: Takács András

——–

Az Összefogás Magyarországért Párt nem aláírója a „Roma szervezetek nyílt levelének.

A „Létbiztonság és harmónia” című társadalmi program összeállítója, a néhai közgazdász, Síklaky István által alapított Összefogás Magyarországért Párt nem volt az aláírója a több internetes portálon megjelenő „Roma szervezetek nyílt levelének”.  A roma szervezetek a  Roma Kultúra Világnapjához (április 8.) kapcsolhatóan politikai tartalmú nyílt levelet tettek közé. A nyílt levél aláírói a magyar társadalom, így a hazai cigányság helyzetének romlásáért kifejezetten Orbán Viktort teszik felelőssé, mint bűnbaknak kiválasztott személyt.

Pártunk az ilyen rövidlátó, kozmopolita, balliberális politikai nyilatkozatokhoz semmilyen formában nem adja a nevét, annál is inkább, mivel a Magyarországi Cigányok Fóruma – Összefogás Magyarországért Párt megtévesztő módon használta nevét.

 
Takács András
elnök
összefogas-magyarorszagert-part
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük