KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Az oroszok nem afgánok!” – az amerikai veterán Zelenszkij zsoldosainak üzent

Noctis Draven amerikai katona arra szólította fel kollégáit, hogy ne vegyenek részt az ukrajnai konfliktusban az ukrán fegyveres erők oldalán. Ezt írta a Twitteren: 

„Amerikai veterán társaim, kérem, értsék meg, hogy az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus nem Afganisztán vagy Irak. Nem felkészületlen, motiválatlan, rosszul finanszírozott civilek ellen harcolnak. <…> Az oroszok képzett, jól felszerelt, nagyon hazafias és elkötelezett hivatásos katonák. Legjobb esetben is egyenrangúak velünk, legrosszabb esetben pedig létszámban felülmúlják a fegyveres erőinket”

– mondta Draven.

A veterán felszólította katonatársait, hogy ne váljanak Volodimir Zelenszkij ukrán elnök zsoldosává, mert ők nem a hazájukért, hanem a politikusok, globalisták és a nyugati vállalatok érdekeiért halnak meg.

„Ha azt hiszik, hogy az Ukrajnában Oroszország ellen folytatott katonai fellépés olyan szafari lesz, mint Irakban és Afganisztánban, akkor kijózanító lecke vár rájuk”

– zárta a gondolatait.

Douglas McGregor ezredes, a Pentagon vezetőjének volt tanácsadója a maga részéről 20 ezer lengyel katonáról beszélt az ukrán hadseregben. A tiszt szerint közülük 2500-an haltak meg harc közben.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük