KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Az oroszok nem afgánok!” – az amerikai veterán Zelenszkij zsoldosainak üzent

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Noctis Draven amerikai katona arra szólította fel kollégáit, hogy ne vegyenek részt az ukrajnai konfliktusban az ukrán fegyveres erők oldalán. Ezt írta a Twitteren: 

„Amerikai veterán társaim, kérem, értsék meg, hogy az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus nem Afganisztán vagy Irak. Nem felkészületlen, motiválatlan, rosszul finanszírozott civilek ellen harcolnak. <…> Az oroszok képzett, jól felszerelt, nagyon hazafias és elkötelezett hivatásos katonák. Legjobb esetben is egyenrangúak velünk, legrosszabb esetben pedig létszámban felülmúlják a fegyveres erőinket”

– mondta Draven.

A veterán felszólította katonatársait, hogy ne váljanak Volodimir Zelenszkij ukrán elnök zsoldosává, mert ők nem a hazájukért, hanem a politikusok, globalisták és a nyugati vállalatok érdekeiért halnak meg.

„Ha azt hiszik, hogy az Ukrajnában Oroszország ellen folytatott katonai fellépés olyan szafari lesz, mint Irakban és Afganisztánban, akkor kijózanító lecke vár rájuk”

– zárta a gondolatait.

Douglas McGregor ezredes, a Pentagon vezetőjének volt tanácsadója a maga részéről 20 ezer lengyel katonáról beszélt az ukrán hadseregben. A tiszt szerint közülük 2500-an haltak meg harc közben.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: