KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az oroszok elkezdték kilőni az amerikai M777-es vontatott tarackokat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz légierő az elmúlt 24 órában több mint tíz tábori tüzérségi löveget semmisített meg Ukrajnában, köztük amerikai gyártmányú M777-es vontatott tarackokat is- közölte Igor Konasenkov vezérőrnagy, a védelmi minisztérium szóvivője, akit a RIA Novosztyi idéz.

“A légicsapások több mint 300 nacionalistát, egy elektronikai hadviselési állomást a Harkovi területen lévő Malinovka település közelében, tíz harckocsit és más páncélozott harcjárművet, három Grad rakéta-sorozatvetőt, 18 speciális járművet, három aknavető-csapatot és 11 tábori tüzérségi ágyút, köztük négy M777 155 mm-es tarackot semmisítettek meg“.

Ezenkívül nagy pontosságú, nagy hatótávolságú Kalibr rakéták Lemberg/Lviv régióban megsemmisítettek egy Ukrajnába érkező külföldi fegyverszállítmányt, köztük az M777-esek lőszerraktárát – tette hozzá az altábornagy.

A Mikolajivi területen lévő Voznyeszenszki katonai repülőtéren levegőből indított rakéták semmisítették meg az ukrán repülőgépeket, a Donyecki Népköztársaság és a Dnyipropetrovszki területéről pedig nagyszámú, az USA-ból és európai országokból a Donbassz ukrán egységeinek szállított fegyver és haditechnikai eszköz került megsemmisítésre.

Orosz Hírek

Kiemelt kép: © RIA Novosti / Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma
Szu-25 támadó repülőgépek az ukrán fegyveres erők állásai elleni támadás közben.

Ez is érdekelheti:  Bíróbotrány: az UEFA cenzúrázta Rossi bíráló szavait

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük