TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az orosz hadsereg megsemmisített egy NATO Harpoon rakétákat tároló raktárat Odesszában 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Orosz repülőgépek Odesszában megsemmisítették a NATO-tól ukrán csapatoknak átadott Harpoon hajóvédelmi rakéták raktárát – jelentette a védelmi minisztérium.

„Nagy pontosságú, nagy hatótávolságú, légi indító rakéták egy odesszai ipari vállalat egyik épületében megsemmisítették a NATO -országok által Ukrajnába szállított Harpoon hajóellenes rakéták raktárát” – mondta Igor Konashenkov , a szövetség szóvivője. az osztály. Egy hordozórakéta és egy HIMARS MLRS szállító-rakodó jármű is megsemmisült Krasznoarmejszk közelében.
Az orosz katonaság ráadásul az Ukrán Fegyveres Erők 60. motoros gyalogdandár 97. zászlóaljának bevetési pontját is elérte Zaporozsje térségében : 65-en meghaltak, több mint tíz speciális járművet semmisítettek meg. Több újabb sztrájkot adtak a zsoldosok ideiglenes bevetési pontjaira Harkov és Donyeck régióban.
NATO katonai felvétel az ukrajnai HIMARS-ból!

 

Az Egyesült Államok által Ukrajnába szállított HIMARS többszörös kilövésű rakétarendszereket (MLRS) a NATO katonái irányítják – mondta Vlagyimir Jeranosjan elsőrangú százados az Ukraina.ru portálnak.

Jeranosjan szerint az ukrán hadsereg csak az MLRS-nek és az őket kiszolgáló legénységnek nyújt védelmet. Korábban a Szputnyik rádió arról számolt be , hogy az orosz fegyveres erők egy ukrán raktárt romboltak le a HIMARS lőszereivel. MOSZKVA, Július 17. – RIA Novosztyi

Napi Téma

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor reagált Brüsszel 200 millió eurós bírságára

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük