KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az identitáriusok és a Földközi-tengeren működő NGO szervezetek (Frissítve – kiegészítéssel a végén)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az identitáriusok több mint 65 000 euróval növelték a Földközi-tengeren működő NGO szervezetek tevékenységének nyomkövetésére szánt összeget.

GIOVANNI ISOLINO/AFP/Getty Images

 

by Chris Tomlinson 11 Jun 2017

A jobboldali *hipster Identitárius ifjúsági mozgalom több mint 65 000 euróval növelte azt az összeget, amelyet arra fordítanak, hogy nyomon kövessék és megzavarják azokat a bevándorlókat segítő NGO szervezeteket, amelyek migránsokat mentenek ki a Földközi tengeren és Európába szállítják őket.

*(hipster Identitarius movement – ’68-as hippi eszmeiségű, természetes identitásuk megtartásáért kiálló ifjúsági, jobboldali egyetemista mozgalom, amely Európát átfogó, és egyre erősödő laza szövetséggé terebélyesedik lassanként. – Aki többet akar megtudni, itt olvashat róluk: „. . . az identitást helyezi középpontba, s teszi központi kérdésévé egy többrétegű, spirituális, intellektuális és (meta)politikai mozgalomnak. Ennélfogva az nem olvad bele vagy válik részévé a különböző közgazdaságtani irányoknak, az emberi jogoknak vagy a bel- és külpolitikának.”: fordító)

Az Identitárius ifjúsági mozgalom szellemiségét jelzi a programjuk neve is, “Védd Európát,” A mozgalom, mint Generation Identitaire – nemzedéki önazonosságot képviselő csoport, Franciaországban indult el, és a bevándorlási válság alatt és következtében Európa szerte továbbterjedt, Ausztriába, Németországba, Olaszországba és más országokba is.

A Breitbart London beszélt az osztrák mozgalom társelnökével, Martin Sellner-el, aki a mozgalom egyik legismertebb tagja. Elmondta, hogy a felemelt összegből olyan hajót bérelnek majd, amellyel, ahogy fogalmazott, “Greenpeace stílusú” taktikával nyomon követhetik és megzavarhatják a bevándorlópárti NGO-k, Nem Kormányzati Szervezetek hajóit.

A múlt hónapban a csoport már adott némi ízelítőt ebből a taktikából, amikor egy kis csónakot bérelt és megpróbálta megszakítani az SOS Mediterranee NGO-hoz tartozó Aquarius nevű hajó útját, amikor az Szicíliából kifutva Líbia irányába indult, hogy bevándorlókat keressen, akiket meg kellene mentenie.

“Rengeteg emailt-t kaptunk az önkénteseinktől, megvalósultak a finanszírozási elképzeléseink is, van legénységünk és tervünk, csak egy hajóra van még szükségünk,” mondta Sellner.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Brüsszel szintet lépett. Ha valaki kiáll a béke mellett, azt egyszerűen betiltják

A kérdésre, hogy milyen akciót terveznek Sellner azt mondta: “radaron keresztül szoros figyelemmel kísérjük majd őket, dokumentáljuk a működésüket, és nem erőszakos, hanem Greenpeace stílusú akciókkal fogjuk megzavarni az útjukat.”

Sellner hozzátette, hogy amennyiben az Identitárius hajó bajban lévő bevándorlókat talál a tengeren, nem fognak tétovázni, hogy megmentsék őket, de azzal a különbséggel, hogy visszavinnék őket Líbiába.

“A Nem Kormányzati Szervezetek az okai az összes illegális bevándorló halálnak a tengeren. Az Ausztrál NO WAY- Semmiképpen Sem –kampány bebizonyította, hogyha megállítják az embercsempészetet megszűnik a vízbefulladás is,” mondta Sellner.

Ausztrália szigorú törvényeket fogadott el, amikor csónakok kezdtek a partjaira érkezni. A menedékkérőket, átirányították a partok menti szigetekre, és olyan közösségi médiakampányt indítottak el, amelyben közölték a bevándorlókkal, hogy Ausztrália nem engedélyezi számukra a letelepedést.

Ausztrál “NINCS RÁ MÓD” kampány – VIDEÓ

(“No Way. . . nincs rá mód, nem teheted Ausztráliát otthonoddá”)

“Mivel a kormányaink semmit sem tesznek, nekünk kell intézkednünk,” mondta Sellner és azt állította, hogy Az NGO-k “egészen mostanáig teljesen zavartalanul cselekedhettek.”

Az olasz ügyészség vizsgálatot indított a bevándorláspárti NGO-k tevékenységével kapcsolatban. A szicíliai ügyész, Carmelo Zuccaro azzal vádolja a civil Nem Kormányzati Szervezeteket, hogy összejátszanak az embercsempészekkel.

Még a Frontex, az Európa Unió Határvédelmi Szervezete is aggodalmának adott hangot, mondván, hogy az NGO-k a tevékenységükkel még több bevándorlót bátoríthatnak arra, hogy útra keljen. Vannak, akik azzal vádolják ezeket a szervezeteket, hogy “taxi szolgáltatást” nyújtanak az illegális bevándorlóknak.

A Földközi tengeren eddig átkelő illegális bevándorlók száma ebben az évben új rekordot döntött  és 42 százalékra ugrott azok aránya, akik a tengerben lelték halálukat az átkeléskor.

Fordította: Urthvas Bethad

Forrás: Breitbart London

Friss információ:

Az Identitáriusok “Védd Európát” kezdeményezéshez egy új és – sajnos, nem váratlan – intézkedés:

Ez is érdekelheti:  Csak egy alpolgármester fogadta a Kínába érkező német kancellárt (videó)
A PayPal blokkolta a francia csoport számláját,

a közfelháborodás miatt, mármint a közösségi média balos, liberális és megtévesztett (?) tagjainak a felháborodása miatt.

Teljességgel kétségtelen, hogy az ártatlan és jóhiszemű emberek jóhiszeműségét jóérzését, és jóakaratát forgatja a maga javára az a mérhetetlenül aljas és gonosz liberalizmus, amely Európát mindenképpen el akarja pusztítani.

(A fordító és a NIF kiegészítése)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

17 thoughts on “Az identitáriusok és a Földközi-tengeren működő NGO szervezetek (Frissítve – kiegészítéssel a végén)

 1. Ha rajtam múlna, akkor ezeknek csak akkor adnék pénzt, ha ezek, amikor megmentettek valakit, azt visszaviszik oda, ahonnan jöttek ….
  na talán ezért soha sem leszek döntéshozó … (hála Istennek !)

  szeretettel, L
  Ps.: az egész világ – de elsősorban mi, európaiak – a pénz-világ (a globalizáció) uralma alatt sínylődünk …

   1. én csak “ezek”-rol írtam és nem “azok”-ról, kedves gazda !

    teljesen mindegy, hogy kik ezek az NGO-ok ! Amikor egy
    valakit, többet kimentenek, megmentenek … akkor ezeket az
    indulási helyükre (a feltételezettre) kellene visszavinniük.
    Ha pedig ezt nem teszik meg, akkor ezeket nem átvennünk
    tolük. Ha ok nem akarják ezeket vissza-vinni, hát tartsák el
    ok a saját zsebükre …
    van egy magyar (és elég közönséges) mondas ; “a más
    faszával verni a csalánt” (bocsi olyanoktól, akiket ez
    megsértene) …

    egy GNO, az sokszor még a hivatalos közegek, hatóságok ellenében is kiáll az igazáért. Na ezért is van ezen neve. Ott ezek nem kímélik magukat a céljuk érdekében (úgy anyagiakban, mint saját maguk
    veszélybe tételében sem). Ott van pl-ul a Greenpeace esete. Nem
    csak önkéntesként, saját zsebére, de még sokszor életüket is
    kockáztatva teszik ezt. Kalapot le elottük. Na azok, akik menteni
    akarják a migráns-jelölteket a vízbe fullástól, kalap le elottük (is).
    Viszont akkor nekik kell állják ennek következményeit is !!!

    egy kínai (az egyik legosibb, legkomolyabb civilizáció) mondas szerint egy személy, aki egy másik életét megmentette, annak egész életében
    felelos is érte …

    szeretettel, L

    1. Éppen azt kérdeztem, hogy kit ért az “ezek” alatt!

     Nem tudom, mi volt ebben nem világos kérdés.

     Híradmon

 2. bocsi Gazda Ur, de csak most olvastam igazán el a szöveget !
  Azt hittem, hogy az EU-s hatóságok azok, akik pénzelik azokat,
  akiket börtönbe kellene rakniuk, mint embercsempészeket (azokat, akik
  felveszik a hajókra a menekülteket (a migránsokat) és ezt, mint valami emberséges, segíto hajlammal … és ezeket nem vissza, hanem az EU-ba viszik …

  teljesen félreértettem, mint sokszor szokásom is, csak átfutottam a
  szöveget és félreértve válaszoltam meg …

  bocsi még egyszer …
  szeretettel, L

 3. Hm, szerintem elég világos ez a cikk, az Identitáriusok, nem szeretnék, hogy Európát olyanokkal tömjék tele, akiknek semmi keresnivalójuk itt.
  Amint kijelentik, ha találnak kimenteni való migránst, azt kimentik, jól teszik, mert nem barbárok, és aztán visszaviszik Lbiába.
  Nem tudom, kedves Lajos (B) hozzászóló mit nem ért ezen a cikken, mert kicsit zavarosnak érzem a hozzászólását, de biztos az én fejemmel van baj,, oda se neki, szabad országban élünk, szabad a szövegértés is.

  1. az volt a baj (és ez súlyos !), kedves “Kiábr…”, hogy mint ez sokszor
   elofordul nálam, nem is olvastam el rendesen … és félreértve, mellébeszéltem …
   ha valamit nem értek meg, akkor hallgatok, vagy rákérdezek …

   he ezen beírásomat látja, elolvassa a gazda, kérem, hogy törüljön itt
   minden tolem-jövot ki. Semmi haszna nem lehet ezeknek …

   szeretettel, L

   1. Kedves Hozzászólónk!

    Mi csak azokat töröljük ki, melyeket Ön kér és felsorol nekünk, mert nem jónak ítél.

    Barátsággal: Híradmin

 4. Tévedni sokszor tévedhet mindenki , de kevesen ismerik be, nagyszerű viszont, hogy Lajos úr, ön nem a kevesek közé tartozik (szerintem pedig éppen azon kevesek közé tartozik, akik beismerik tévedésüket – Híradmin), és elismeri, ezért igazán tisztelem önt.

 5. Tisztelt Híradmin, én is ezt akartam mondani, de ma egész nap olyan dekoncentrált vagyok, hogy az elöbb is kicsit anarchikusan gépeltem be a gondolataimat egy másik cikkhez. Kiborított ez a EU eljárás.
  Igen azért tisztelem Lajos Urat, mert a Kevesekhez tartozik.
  Ezt akartam eredetileg mondani.
  Milyen rémes, hogy egy kis figyelmetlenség és máris megbánthatunk valakit, holott nincs is szándékunkban.
  Mára már nem írok semmit, legjobb ha lenyugtatom magam Halmos Béla szép lemezével, Isten nyugosztalja Őt békében.

  1. Kedves “Kiábrándult”!

   Ön pedig azon kevesek közé tartozik, aki képes elismerni, ha hibázott! Ez nagyon dicsérendő, mert ma az a divat, hogy akár milyen nagyot vétett valaki, azt nem ismeri el, hanem még neki áll feljebb!

   Kedvelem az olyan embereket, mint Ön.

   Üdvözlettel: Híradmin

   1. Pontosan így van tisztelt Híradmin! Bár nem tudom kit tisztelhetek Önben, de gratulálok (a héten már másodszor) az igazságos és nem feszültségkeltő, hanem megnyugtató igazításaihoz. Ez is ritka!

    1. Kedves Anna!

     Jólesnek elismerő szavai, mert megerősítenek, hogy minden nehézség ellenére érdemes dolgoznunk és odafigyelnünk a lap színvonalára.
     Indulástól kezdve kitűzött célunk a hiteles tájékoztatás, és a megfelelő moderáció (nem összekeverve a cenzúrával), amit emlékezetem szerint megszámlálható esetben alkalmaztunk az eltelt 8 év alatt, a kb. 38 000 hozzászólásból (nem elírás, 38 ezer), törölni pedig tényleg csak néhány esetben kellett.

     Azonban a színvonal megtartása kötelez bennünket, hogy bármilyen vita, eltérő vélemény esetén is megtartsuk a kulturált véleménynyilvánítás kereteit, s ne engedjünk meg semmiféle durva, sértő, személyeskedő hozzászólást.

     Személyes meggyőződésem, hogy aki egy – a véleményével ellenkező – neki nem tetsző hozzászólásra személyeskedve, sértőn válaszol, az elismeri, hogy vereséget szenvedett a vitában, és képtelen megfelelő ellen-válaszokat adni.

     Üdvözlettel: Híradmin

 6. Szimpatikus társaság ez az Identitárius csapat. Meglep, hogy az osztrákok akarnak tenni valamit, holott az olaszok közelebb volnának a bajok gyökereihez, hiszen az ő kormányuk engedi, hogy elárassza az itáliai partokat a migráció.
  Idehaza is megalakulhatnának, bár lehet, hogy léteznek, én már jócskán kinőttem az egyetemi padokból, nem vagyok képben.

 7. Tisztelt Híradmin!
  Ismeretesek előttem a “minden nehézség ellenére”, miszerint (a ballibsi lapokkal ellentétben) pénz, kunyerálás stb. nélkül végzik egész embert kívánó munkájukat.
  Igaz, az említett lapok a Soros-féle támogatás megvonásával igen nagy bajba kerültek, mivel ők nem dolgoznak ingyen, a jólét után ez elképzelhetetlen számukra. Viszont az is érthetetlen, hogy kivéve egy-két jobboldali lapot, miért nem jut megfelelő anyagi és egyéb támogatás, azoknak, akik évek óta zokszó nélkül, tisztességes végzik munkájukat.
  Nos, ha erre tud valaki válaszolni, legalább a lelkem kicsit megnyugodna.
  Tisztelettel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük