KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az ENSZ sötét titkai: Agenda 2030 és az Egy-Világ-kormány, avagy a háttérhatalom pusztító tervei (videóval)

Az ENSZ a Világgazdasági Fórummal (WEF) és másokkal együtt jelenleg a 2030-as napirend akciótervének világszintű bevezetésén dolgozik. Azt, hogy mindezt a föld lakossága akarja-e vagy sem, a kutyát sem érdekli, hiszen a terv nem az emberiség, hanem egy szűkebb érdekcsoport akaratát erőszakolja az emberiségre, teljes uralma alá hajtva azt, kiforgatva mindenéből és elpusztítva azokat, akiket ők fölöslegesnek tartanak.

Mi ez, ha nem egy új fajelmélet egy újfajta náci és neomarxista ideológia brutális keveréke?

Többek között ezekről és hasonló kérdésekről van szó a KLA Tv legújabb adásában, melyben egy magasrangú ENSZ-tisztviselő számol be azokról a sötét, gonosz tervekről, melyeket a háttérhatalom erői terveznek az emberiség ellen. Vajon milyen szerepet tölt be mindebben az ENSZ-nek nevezett bűnszövetség és annak sátáni partnerei?

Az adás egyedülálló válaszokat ad, és felnyitja szemünket olyan dolgokkal kapcsolatban, amelyekről fogalmunk sem volt. A videó eredetileg  német nyelven készült, ebben a kiadásban magyar feliratozással kiegészítve.

Nemzeti Internetfigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük