KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyarország kormánya harcos, eltökélt nemzetvédelemről papol az Európa más nemzeteit pusztulásba vezető nemzetáruló állami és EU-s vezetőkkel szemben, miközben saját nemzetét legfontosabb életfeltételei tekintetében árulja el annak otthonában. Olyan ez, mint a birtokvédelem a birtokon élő, de útban lévők kútjainak mérgezése közben.

Egyetlen emberre, egy lelkészi hivatásra méltatlan, felelős miniszteri tevékenységre teljesen alkalmatlan, de elvtelen kiszolgálóként megbízható (adott esetben a bűnbak szerepére is kiválóan alkalmas) apparatcsikra terhelték a kormányzat legfontosabb ágait: az egészségügyet, az oktatást, a kultúrát, a család- és ifjúságvédelmet, a szociális ügyeket, a sportot, no meg egymással ötletszerűen összetákolva még az egyházi, kisebbségi és civil kapcsolatok ügyeit is.

A mindent kezében tartó miniszterelnök által megbízott lelkész-miniszter Magyarország népessége legfontosabb ügyeinek formális kezelőjeként az Emberi Erőforrások Minisztériumának nevezett hivatalban motoszkálhat egy az embereket is leginkább gazdasági erőforrásként számba vevő főszámadó lelkiségével.

Nem csoda, hogy a magyar nép már a teljes politikára egyre inkább halmozottan allergiássá válva, szorongva, levegőért kapkodva gondol arra, hogy a több mint negyedszázados csalódássorozat után, jövőre mi jöhet még.

A Kormány és a kormánypártok folyamatos, módszeres gyűlöletkeltést folytatnak minden olyan párt, vagy akár civil szervezet, érdekképviselet, magánszemély ellen, amely, illetve aki önfeladó besimulás helyett aktívan kritizálni meri tevékenységüket. A gyűlöletkeltés mértéke arányos a Kormány illetve pártjai közérdeket sértő, pusztán a hatalmuk minden áron való bebetonozására törekvő tevékenységének sikeres leleplezésével.

Az esztelen gyűlöletkeltéssel a teljes közéletet megmérgezik. Aki nem akarja, hogy oktalanul
beszennyezzék, már nem is mer élni a véleményalkotás egyébként alkotmányos jogával sem.

A demokratikusnak állított jogállam alkotmányos eszközeivel a politikai versenyben részt venni kívánó többi párt azonban nem vonulhat vissza. Választhat, kiteszi magát a gyűlöletkeltés szennycsatornák bűzéhez hasonló hatásának, és akár a rákényszerített eszközökkel is élve, a választók számára undorítóvá tett politikai pályán marad, vagy beletörődik, nincs mit tennie, amíg a választóknak a majdan biztosan rájuk törő csömör és hányinger miatt nem lesz elegük. Ha nem lesz késő…

Ez is érdekelheti:  Civilnek mutatják magukat az ukrán fegyveres erők Harkov közelében

A történelem ugyanis mást mutat. A csak hatalmi önérdekükkel törődő, tevékenységüket mindig ebből a szempontból szervező erőktől csak kivételes esetben lehet demokratikus úton megszabadulni, miután túlhatalmukat politikai visszaélésekkel, korrupcióval, a média túlnyomó részének megszerzésével, annak hatalmi eszközzé aljasításával, és az azon keresztül folytatott gyűlöletkeltéssel bebetonozták.

A Kormány a leglényegesebb belső társadalmi problémák elfedése céljából aránytalan mértékűvé torzította a valós migrációs veszélyhelyzetet, és a tisztességtelen eszköz még hatékonyabb kihasználása érdekében a közös külső ellenség képzésével megpróbálja egy akolba terelni a sokféle értékrendű népességet.
Közben a diktátorképzők „kenyeret és cirkuszt a népnek” tanítása szerint gátlástalanul
próbálja a népet korrumpálni, és a választások előtti szavazathalászat maximálása érdekében, a gondos beetetés jól kiszámított időszakában, odalöki a közpénzek további magánzsebekbe tömése szempontjából busásan megtérülő mértékű (a megcélzott választói körök szerint kiporciózott arányú) koncot.

Az ellenzéki pártok többségének elképesztő bénasága, a múltjuktól való indokolt mértékű elszakadásra, a hatalom túlkapásainak alkalmas kezelésére képtelensége, és eszköztelensége miatt a kormánypártok kényelmes helyzetben vannak. Elég az „oszd meg és uralkodj” elvet követniük, és a kezükben lévő médiában mindig az éppen legveszélyesebbnek tűnő ellenfelük lejáratására felhasználni annak potenciális szövetségeseit. Az ellenzék megszólalási lehetőségét ugyanis a hatalom kénye-kedve szerint adagolhatja.

Tovább tűrjük, hogy hazánkat ismét a fortélyos félelem igazgassa?
Másként, mint korábban, de talán még megalázóbban, a mindennapjainkat is hazudozásra
vagy elgyávuló hallgatásra kényszerítően mocsokba züllessze a közéletet? Vagy merünk változtatni?

2017. december 31.

 

 

Pós Péter elnök
Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége (ABOSZ)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye

 1. Undor és csömör! Ezt váltja ki az Emberből a politika(?) és a magát “elitnek nevező senkiházi politikai pockok sisere hada. Kénytelen visszahúzódni a Tisztességes Ember a politika közeléből, hogy megvédje magát,az egészségét,hogy holnap is etetni tudja a “rábízottakat. Tudja ,hogy felelősséggel tartozik irántuk,nem boríthat mindent. Még ha gyakran birkának is hívják. A hatalom tisztában van ezzel,és erre “játszik rá! Kíváncsi,hogy mennyi a társadalom ingerküszöbe,aztán ha eléri az 1956-os,vagy 2006-os szintet,lesz oka a megtorlásra,hogy aztán még szorosabbra húzza a gyeplőt. A beetetős szövegük ellenére a Magyarság teljes ellehetetlenítésén, irtásán,vagy kiirtásán ügyködnek. A megbízóik elégedetlenek az “eredménnyel és a folyamat gyorsítását követelik. Nagyon sokan elmondták már előttem ezen oldalakon Írástudók,hogy mi a Magyarság legégetőbb problémája. A cionista belső ellenség,akik mozgatják a mindenkori báb kormányokat saját érdekeik szerint. Lehet itt bőszen írogatni,(velem együtt) pártokat alapítani,a lényegen nem változtat semmit. Amíg a teljes Magyarság nem fog össze,hogy kitakarítsa a szemet ebből az országból,felemelkedés csak álom marad. Ezért ossza meg a hatalom a Népet, hogy az ne tudjon egységben fellépni a vallási álarc mögé bújó cionista maffia ellen,ami maga a sátán.
  “az állam ha szól,hazug nyelvén szól,bármit mond hazudik,s amije van,lopta azt. A hatalom csak úgy tudja fenntartani azt a hamis látszatot,hogy szükség van rá,ha folyamatosan rettegésben tart. Szem előtt tartva a fentieket tud gátlástalanul lopni,rabolni. Előbb utóbb minden “kolbász elfogy egyszer,csak akkor lehet,hogy már késő lesz az összefogásra.

 2. Tökéletes írás!
  Minden gondolata igaz, ezt csak az elvakultak, az elhülyíettek nem veszik észre.

  Magyarország…nyisDDDD ki szemed, gondolkodj….!

  Te csak 4 évente kellesz a politikának!

  Atilla

 3. A Nyugateuro’pai tàrsadalmat màr teljesen megrohasztotta a cionista mindent àtszövö, mindenben vezetö pozicio’ba került “hitsorsos” bandàja…Az egyszerü emberekben felmerülhetö “nem filoszemita” gongolatokat Pavlov-reflex szerint ellehetetlenitették; ez a tàrsadalom nem lesz màr soha többé képes egészséges gondolkodàsmo’dot követve levetközni magàro’l ezt a betanitott önvàdolo’ kényszerzubbonyt, amit a zsido’ “gondolkodo’k” hu’ztak rà….Ebböl nekünk Magyaroknak kibu’jni CSAKIS az EU-bol valo’ TA’VOZA’SUNK utan lesz lehetséges….Ha a jelenlegi orszàgirànyito’ politikusaink felelösségteljes viselkedést mutatnànak, az összesnek (mind a hatalmon lévöknek, mind az ellenzéknek) màr programmba kellett volna venniük a “brexit” magyar vàltozatàt….

 4. Ez a cikk egy levegőből szedett össze -vissza-ság , értelmetlen fecsegés , semmi nem konkrét vagy határozott , alaptalan vádaskodás és személyeskedés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük