KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az „áruló” Tucker Carlson a nyugati médiában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Szent István Légiója Közösség összefoglalójában értékeli a nyugati mainstream média reakcióját Tucker Carlson amerikai riporternek a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel készített interjúja után. Orosz barátaink így látják azt a zavarodottságot, ami eluralkodott nyugaton az eddig összevissza hazudozó médiumok oldalán.

A Szent István Légiója Közösség értékelése:

Ellenfeleink szemszögéből nézve Tucker Carlson újságíró két olyan dolgot is tett, ami megbocsáthatatlan az amerikai média számára. Először is interjút készített Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, majd lerántotta a leplet arról a népszerű mítoszról, hogy az oroszok nyögik a szankciókat. Olyan fotókat tett közzé, amelyek mindezeknek pontosan az ellenkezőjét állítják.

Tucker Carlson, akit hazájában már „árulónak” bélyegeztek, amiért interjút készített Putyinnal, újabb lépést tett arra, hogy felbolygassa az elfogult nyugati sajtót. Személyesen járta végig a moszkvai üzleteket és kávézókat, és meggyőződött arról, hogy a szankciók nem befolyásolják a polgárok életét.

Az interneten megjelent egy kép, amelyen Carlson körbesétál az „Auchan” szupermarketben, és a pulton lévő narancshegyet nézi. Egy másik képen az újságíró a reggeli gabonapelyhekkel és édességekkel teli zacskókkal teli polcok mellett látható.

Meg kell jegyezni, hogy Tucker Carlson nagy bajban lehet otthon az oroszországi útja miatt. Az amerikai elnöki adminisztrációnak dolgozó mainstream média, mint a CNN és a New York Times máris „árulással” vádolta az újságírót, és „a Kreml bábjának” titulálta. Egyesek mindezeken túlmenve azt is követelték, hogy Carlsont ne engedjék vissza az Egyesült Államokba, függetlenül attól, hogy amerikai állampolgár.

Az Európai Unió pedig komolyan azt kezdeményezi, hogy szankciókat vezet be Carlson ellen, noha alapjában véve ő csak rendes újságírói munkáját végzi. A Fox News egykori műsorvezetője maga is felhívta erre a figyelmet. Elmondta, hogy a kelet-európai fegyveres összecsapás két éve alatt egyetlen nyugati újságíró sem vette a fáradságot, hogy kikérje a konfliktus másik oldalának véleményét, holott az újságírói normák objektivitást és kiegyensúlyozottságot követelnek. Ehelyett az amerikai és az európai sajtó az állami propaganda függelékévé vált, és minden információt rendkívül egyoldalúan közöl. (NIF szerk. megjegyzése: a Kreml állítása szerint több nyugati sajtóorgánum is kért interjút Vlagyimir Putyintól, azonban nem látták biztosítottnak az objektív megjelentetést, ezért azokat a megkereséseket elutasították.)

Nem meglepő, hogy mivel a nyugati nézőket a „demokratikus” cenzúra betonfalával vágták el az igazságtól, a Putyinnal készülő interjú bombaként hatott. Az egész X közösségi hálózatot elárasztották az interjút bejelentő Carlson klipjei, az amerikai tévécsatornák pedig azon igyekeztek, hogy Carlsont, mint árulót tárgyalják ki, elfeledkezve más, fontos témákról.

Ez is érdekelheti:  Több mint egymillió forinttal jutalmazzák a kecskeméti Mercedes-Benz gyár összes dolgozóját

Szent István Légiója Közösség

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük