Az álvallási szervezet politikai demonstrációja a hazaáruló Károlyi szobránál

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miközben nemzetsors-fordító ülésre szóló meghívást kaptam az Országunk Házába az otthonról itthonba látogató Székely Nemzeti Tanács meghívására (amelyre napok óta növekvő izgalommal készülök) sajnos ismét nemzetgyalázatra utaló esemény híre jutott el hozzám, melyet kötelességem a közvélemény tudomására hozni.

Az esemény beharangozó meghívóját szó szerint másoltam ki a vallásinak álcázott, magyarság ellenes politikai szervezet – a Mazsihisz – honlapjáról  az írásom végén mellékelt kép szerint.

Tüntetést szerveznek az „országgyülési képviselői igazolványukkal minap hadonászó fasiszta és antiszemita bandák” ellen (kik is?) a vallási szervezetnek hazudott Mazsihisz, az „őszödi böszme” és a „körmös” Bauer által életre hívott Új Demokratikus Charta.

Kezdjük néhány szóval a chartával, ill meghatározó emberével, Bauer Tamással, a hírhedt ávós körömtépő fiával, mert sok szót nem érdemes pazarolni rájuk.

Ez a Bauer a napokban ismételten védelmébe vette a külföldön rendszeresen Nemzetünket gyalázó Paul Lendvait, akinek legújabb Zürichben szervezett könyvbemutatójáról és az ellene a helyszínen szervezett tüntetésről már néhány nappal ezelőtt beszámoltam e lap hasábjain.

A másik demonstráló szervezetről, a Mazsihiszról, illetve annak elnökéről is csak „súlyuknak” megfelelően röviden szólok.

Ki is az a Feldmájer Péter, az álvallási politikai szervezet elnöke?

Mivel reményeim szerint rövid időn belül mások is részletesen fognak foglalkozni személyével, és nem akarok az események elébe menni, csak szeretném emlékeztetni olvasóimat: a Zuschlag-per néhány vádlottját védte, érdekes módon akkor ügyvédként, amikor hivatalos zsidó vallási ünnep szerint nem is védhette volna a per két vádlottját, mivel ilyen alkalmakkor vallása tiltja ezt a tevékenységet. Abban a Zuschlag-perben exponálta magát védőként, ahol Zuschlag a zsidó származású mártírok emlékét gyalázta a Terror Háza előtt, társaival röhögve.

Ennek a Feldmájernek egy tiltakozó szava sem volt, amikor az 1956-os forradalom 50-ik évfordulóján pont a  székházuk (vagyis a szemük) előtt verte nyomorékká és lőtte ki a szemüket a megemlékező tömegeknek a rendőrség, pedig az éjjel-nappal működő mazsihiszes kamerák is árulkodhattak volna bizonyítékául a rendőr terrornak, ha a felvételeket jótékony kezek nem semmisítették volna idejében meg.

Feldmájer politikai elkötelezettsége egyértelműen nyomon követhető feleségén  Botka Erzsébet bírón keresztül is, aki Botka László szegedi kommunista, akarom mondani, szocialista polgármester unokatestvére.

És a bűvös kör bezárul.

Feldmájerről még annyit, hogy egy szava sincs azokról a már ismert nevű zsidó származású mártírokról, akiket 56 után Kádár véreskezű pribékjei ellenforradalmárokként végeztek ki, akik hősi halált haltak Nemzetünk szabadságáért vívott harcaik következtében.

 

Az elvileg vallásinak bemutatott, de valójába kőkemény politikai és pénzlenyúló szervezetként működő Mazsihiszról most is lehullott az álarc pont azáltal, hogy sokadszorra véd- és dacszövetséget kötött a „böszme” szervezetével, a Demokratikus Chartával erre a tüntetésre is!

A hírek szerint az sem véletlen, hogy úgy mondják a bennfentesek, Feldmájer laptopja fedlapján ott virít Gyurcsány képe, hogy éjjel-nappal láthassa és követni tudja mintájául szolgáló emberét.

Tamás Gáspár Miklósról sem érdemes többet szólni, minthogy az utóbbi években náci veszélyről szónokolt Buda bástyái alatt néhány tucat embernek 2007 augusztusában, amikor a Magyar Gárda első 56 tagja ünnepélyes eskütételre készült.

Ugyanez a Tamás fasiszta veszélyt kiáltott – nemzetünket gyalázva -, amikor néhány évvel ezelőtt a Széll Kálmán (vagyis a Moszkva) téren két cigány egymáson próbálta ki kardja élességét.

Márton László, a harmadik élre álló tüntető pedig a kommunista párt zászlós hajójában, a Népszava nevű napilapban naponta okádja Nemzetünkre a szerinte folyamatosan  jelenlevő antiszemitizmus és cigánygyűlölet vádjait.

Ott voltam idén is Horthy Kormányzó budapesti bevonulására emlékezve én is, mint minden évben, ezért magamra veszem a vasárnapi tüntetés koholt és megalapozatlan vádjait.

Amikor most a demokratikusnak színlelt Charta és az álvallási – a zsidóság döntő többségét nem képviselő – politikai szervezet tüntetni készül a Nemzetet kiáruló gyáva Károlyi szobránál, lépésével nemcsak Magyar nemzetünket gyalázza meg sokadszorra, hanem a egyúttal megtiporják azon zsidó származású magyar mártírjaink emlékét is, akik a legdrágábbat, életüket adták Nemzetünk szabadságáért.

Reiner Péter

Budapest, 2010.11.18.

 

Nemzeti InternetFigyelő

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük