KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amivel Orbánt vagy Melonit vádolja a baloldal, az Joe Bidenre igaz – üzeni Ben Shapiro

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Tudok mondani választott tisztviselőt, aki az ügyészséget lojálisokkal rakta tele: Joe Biden” – fakadt ki az amerikai műsorvezető.

Napjainkban, „amikor a média azzal vádol valakit, hogy »antidemokratikus« vagy »fasiszta«”, akkor általában ez nem azt jelenti, hogy »demokráciaellenes«” – mutat rá közösségi oldalán Ben Shapiro.

Mint az amerikai műsorvezető fogalmaz: ilyenkor ugyanis

legtöbbször nem Hsziről vagy Putyinról beszélnek, hanem Meloniról, Orbánról, Bolsanaróról […] vagy Trumpról. Tehát bármelyik választott vezetőről, aki ellenzi a zöld utópiát, az LMBTQ+!&$ átalakító társadalompolitikát és a nyitott határok idealizmusát.”

Így esik saját csapdájába a baloldal

Ráadásul, mint Shapiro írja: „amikor a média megpróbálja megnevezni ezeknek a különböző választott tisztségviselőknek az állítólagos antidemokratikus »ragadozásait«, abba a csapdába esnek, hogy olyan politikákat neveznek meg, amelyeket az emberek abszolút támogatnak”.

Amikkel a baloldal bélyegezne, az Bidenre igaz?

Írásában a műsorvezető arra is kitér, hogy amivel Orbánt vagy Melonit vádolja a baloldal, az például éppen Joe Bidenre igaz. Shapiro rámutat, hogy a Washington Post Bolsonaro feltételezett „tekintélyelvűségét” például azzal írja le, hogy

Bolsanaro „háborút indított a legfelsőbb bírósággal szemben és az ügyészséget… lojálisokkal rakta tele”. „Tudok mondani egy választott tisztviselőt, aki ezeket a dolgokat tette: a neve Joe Bidenre rímel”

– teszi hozzá. Megismételve: „Joe Biden egy létező személy.”

Mandiner

Kiemelt kép: Biden / Fotó: AFP/Brendan Smialowski

Ez is érdekelheti:  Lavrov a legnagyobb orosz médiaszolgáltatóknak adott ma interjút

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük