VEGYI FEGYVERT VETETTEK BE AZ UKRÁNOK

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amerikai szakértő: Ukrán katonák lőtték le az utasszállítót Donyeck felett

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai műholdak segítségével készített képek arról tanúskodnak, hogy ukrán katonák lőtték le a maláj utasszállítót. A hírt Robert Perry ismert amerikai újságíró, elemző közölte.

© Archív fotó. Fotó: RIA Novosztyi/Mihail Voszkreszenszkij

Az újságíró adatai szerint az amerikai hírszerzésnek vannak olyan fényképei, amelyek bebizonyítják, hogy a polgári repülőgép lelővetéséért az ukrán katonákra hárul a felelősség.

Perry nem hozta nyilvánosságra az informátor nevét, aki az amerikai hírszerzésben dolgozik, de megjegyzi, hogy ez egy megbízható forrás, mert korábban is kapott tőle megbízható információt hasonló helyzetben.
A Malaysia Airlines Boeing 777 gépe Amszterdamból Kuala Lumpurba repült, és július 17-én lezuhant Kelet-Ukrajnában. A gép fedélzetén 298 fő tartózkodott, mindannyian meghaltak.

Az ukrán légierő tüzet nyitott a malajziai szakértőkre

© Fotó: RIA Novosztyi/Andrej Sztyenyin

A Boeing katasztrófájának helyszínére igyekvő malajziai szakértő-csoport az ukrán légierő által nyitott tűz alá került. Ezt a szakértők autóját kísérő felkelők képviselője közölte. A malajziaiak kénytelenek voltak visszafordulni Doneckbe.

A Donecki Népköztársaság miniszterelnöke átadta a lezuhant repülőgép „fekete dobozait” Malajzia, Hollandia képviselőinek és az EBESZ szakértőinek. A fedélzeti „fekete dobozokon” nem vehetők észre külső beavatkozás nyomai – közölte a malajziai nemzetbiztonsági tanács.

Közben a Boeing utasainak holttesteit szállító szerelvény megérkezett Doneckbe, ahol malajziai szakértők vizsgálják meg azokat, majd a vonat Harkivba indul.

 

Oroszország Hangja

0 thoughts on “Amerikai szakértő: Ukrán katonák lőtték le az utasszállítót Donyeck felett

 1. Mielőtt tisztázni lehetne, hogy ki lőtte le a maláj utasszállító gépet, a közvéleményt tájékoztatni kellene arról, hogy az orosz szakadárok rendelkeznek-e légierővel? Ha nem, akkor kizárt, hogy a gépet tévedésből az ukránok lőtték volna le.. 2. Kiknek a kezében vannak a környező repülőterek? Ezeken jelzéseknek kellett maradni a maláj gépről. Erre vonatkozó híradást sem közöl a média! Az alapvető információk a médiát nem érdeklik (=a magyar sem kivétel) , vagy az illető szerkesztőknek az alapvető logikai kérdések sem jutnak tudatukig? Fő a kölcsönös propaganda céljaira felhasználni a tragédiát.

 2. Re: Kalamajka: A Majdan téren kezdődő vérengzést izraeli veterán katonák valamint egy amerikai magán őrző-védő cég robbanttata (nem robbantotta ki). A napokban érkezett Kárpátaljáról egya fiatalember aki a behívóját, Magyarországra utazása után 24 órával küldték ki ottani lakhelyére. Proschenko a “csokikirály” elsősorban a magyarokat akarja belehúzni a háborús konfliktusba, a “drága” ukrán vért kímélendő. Nagyon sokan menekültek/menekülnek át hozzánk, miközben a magyar “diplomácia” továbbra is vigyorog és nem mer kiállni véreink mellett.
  Lupus est, homo homini!

  1. Milyen Magyar? diplomáciáról beszélsz? Magyarországon jelenleg csak csak zsidó helytartók bitorolják a kormányzati és igazgatás rendészeti posztokat!
   kató rudi

   1. Sajnos igy van “dodi17” !…..ezért kell mielöbb rendet rakni (már rég kellett volna) mert nagy baj lesz!!

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: