KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amerikai képviselőnő: Oroszország megmutatta a világnak, hogy képes nélkülözni a dollárt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai dollár elveszíti globális valuta státuszát, mivel Oroszország még a súlyos szankciók ellenére is megmutatja a világnak, hogy képes nélkülözni az amerikai dollárt és Washington barátságát – mondta vasárnap Marjorie Taylor Greene, Georgia Államot képviselő kongresszusi képviselőnő a közösségi médiában.

“Két évvel ezelőtt <…> a világbéke idejét éltük. Ma <…> a világháború küszöbén állunk. És az ártatlan áldozatok minden nemzet népe, akik adót fizetnek a hatalmon lévőknek. Az USA proxy-háborúja Oroszországgal Ukrajnában (egy nem NATO-országban) leginkább Kínának kedvez”

– írta Twitter-fiókján.

“Elszívja a katonai erőforrásainkat, felhajtja az inflációt, árt a világkereskedelemnek, és az amerikaiak nem támogatják”.

“Ez azt is eredményezheti, hogy a dollár többé nem lesz a világ valutája. A saját arroganciánk és a nem NATO-tag Ukrajnában a demokrácia megmentéséért folytatott “harcunk” miatt a súlyosan szankcionált Oroszország bebizonyítja a világnak, hogy nincs szüksége az amerikai dollárra vagy barátságra a kereskedelemhez és a gyarapodáshoz”

– hangsúlyozta.

Orosz Hírek

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: