KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Aki még eddig nem látta, nem hallotta volna: Toroczkai Lászlónak a Jobbik tisztújító kongresszusán elhangzott, de a párt által ezidáig hivatalosan közzé nem tett felszólalása

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ugyan Toroczkai László joggal várta, hogy a tisztújító kongresszuson elhangzott beszédének hivatalosan is rögzített változatát adja közre a Jobbik médiája, ezt a mai napig nem tette.

Nos, hallva és látva az elhangzottakat, talán nem is kell csodálkozni azon, hogy ezzel az összefogott, kritikus, de mégis tárgyilagos és egyenes beszéddel az akkor még alelnöki minőségében szereplő Toroczkai nem nyerhette el a vezetőség tetszését. Jól átgondolt beszéde, retorikai eszközrendszere világosan bemutatja karizmatikus egyéniségét.

Látva és hallva Toroczkai Lászlót úgy gondoljuk, érthető, hogy a Jobbik átfordult irányvonalát képviselő vezetők joggal tartottak és tartanak a mai napig is az ásotthalmi polgármester karakán személyiségétől, aki képes a valódi nemzeti radikális gondolatokat maguknak valló tagok közös zászló alá gyűjtésére.

A beszédet az egyik küldött rögzítette mobiltelefonjával. Ezért nézzük el, hogy a minőség mind hangban, mind képben nem a legtökéletesebb, de a lényeget mindenképpen jól áthozza. Köszönet érte a rögzítőnek. A felvétel eredetileg Toroczkai László Facebook oldalán  lett közzétéve.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Medvegyev: Fico és Orbán kivételek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Aki még eddig nem látta, nem hallotta volna: Toroczkai Lászlónak a Jobbik tisztújító kongresszusán elhangzott, de a párt által ezidáig hivatalosan közzé nem tett felszólalása

  1. Toroczkai Laszlo; ha valaki meg tudja menteni, az egyetlen valodi rendszervalto es elszamoltato partot, a JOBBIKOT, az csak Te lehetsz!!!
    Velemezi az 56-os, Veteran es Koppanyivadek. Dr.Endredi Szabo Lajos
    Becsböl.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük