KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A török ​​belügyminiszter szerint az egész világ utálja az Egyesült Államokat

Süleyman Soylu török belügyminiszter a május 14-én  Törökországban tartandó választásokhoz közeledve tartott előadást fiataloknak.

Soylu többek között kijelentette, hogy csak egy választása lehet Törökországnak, ez pedig a függetlenség – számolt be az Aydinlik török portál. Suylu beszédében úgy fogalmazott:

a Nyugat megpróbálja az egész világra ráerőltetni a kultúráját és a szokásait, mint az esőt és a havat, és ezt a saját hasznára akarja alakítani, és egyfajta uniformizált embert akar létrehozni.

A török belügyminiszter szerint:

„Amerika továbbra is veszít hírnevéből… az egész világ utálja Amerikát”

„Európa nem létezik. Csak Amerika van. Európa csupán egy jármű az  amerikai konvojban, de nincs ebben semmi rendkívüli.”

Soylu kijelentette, hogy az európai vezetőket folyamatosan lejáratják, a lakosság elöregszik, nehézségekkel küzd a gazdasági termelésben, és ez így is marad. Soylu elmondta, hogy Amerika továbbra is veszít hírnevéből, az egész világ gyűlöli Amerikát, Európa pedig Amerika bábja Afrikában, miközben Afrika minden állama gyűlöli az őket kizsákmányoló államokat.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük