KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A titkosszolgálat volt műveleti igazgatója: „Ezek nem mingránsok, hanem kiképzett katonák” Háború zajlik. Csak aknásított határ védheti meg az országot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

https://youtu.be/w4E4qlmSg-I

MIL

Ez is érdekelheti:  Brüsszelnek üzent, Orbán Viktort méltatta az Osztrák Szabadságpárt

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “A titkosszolgálat volt műveleti igazgatója: „Ezek nem mingránsok, hanem kiképzett katonák” Háború zajlik. Csak aknásított határ védheti meg az országot

 1. + minden határátkelő helyre legalább 1 db RPG, ha áttörnek, használják…mert az már háborús helyzet.Azért van.Hova tűnt az önvédelmi reflex és a harci szellem a katonákból, főtisztekből? Enélkül nem katona a katona, csak díszhuszár.

 2. „Hova tűnt az önvédelmi reflex és a harci szellem a katonákból, főtisztekből?” – biztos, hogy a főtisztek között vannak magyarok? Én csak másféléről hallottam. Fejétől…

  1. Kedves Judit! – csak „másfélék” vannak!
   Első perctől az a kérdés motoszkál bennem,hogy miként lehet az,hogy az Unió határainál VÁRATLANUL megjelentek a migránsok?
   Hogy hogy nem tudott róla a titkosszolgálat?
   Biztos ők is „másfélék”.
   H.B.

 3. Ha nem migránsok,hanem katonák,akkor aszerint is „kell cselekedni. Az eu(?) nem elégszik meg a trianoni elrabolt 2/3-al, már az egész Magyar föld kell neki. A civil hozzászólásokban sokkal több okosság van mint az arra „illetékesek böfögésében. Mindenki világosan látja,hogy az eu és „iker testvérei teljes mellszélességgel a Magyarság ellen vannak, de okoska szijj – „ártó péter és tettestársai még mindig az eu mellett érvelnek. Meg kell nézni hol voltunk az eu(?) nélkül akkor és most! Az ország nagyobbik fele koldus!! A másik fele meg ehhez asszisztál. Ezt a „csomagot kaptuk szövetségeseinktől, és a „hűséges politikusainktól. Van még lejjebb….!?

  1. ” A civil hozzászólásokban sokkal több okosság van mint az arra “illetékesek böfögésében.”
   Mióta elkezdtem utánajárni és átlátni hazánk helyzetét azóta ugyanez a véleményem.Ma már nem érdekelnek a megrendelésre írott cikkek,vélemények sokkal inkább a nép véleménye egy adott dologról.
   H.B.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük