KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mondjuk ki nyíltan: a szerbeknek az a jó, ha hazánkat ócsárolhatják

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A tegnapi események után a szerbek a magyar hatóságokat vádolták lényegében a határ megsértésével, miközben szándékosan semmit nem tettek, hogy megfékezzék a dühöngő hordát az ő területükön.

Külön sajnálatos és számunkra fájdalmas, hogy a Délvidéken élő, tőlünk elszakított magyar kisebbség ismételten áldozata ennek a farizeus szerb magatartásnak. Ennek ellenére a magyar hatóságok mást nem tehettek, meg kellett védeniük a határátkelőhelyet.

A tegnapi események még egy pikantériája a az européer horvát miniszterelnök, Zoran Milanovic megnyilvánulása, miszerint nem európai hozzáállás, kerítést építeni, mert az rossz emlékeket szül. Ebben a gondolkodásmódban tökéletesen benne van a II. világháború eseményeire történő utalás, természetesen Magyarország részére. Ez akkor is így van, ha a horvát miniszterelnök országnevet nem említett.

MILANOVIC
Zoran Milanovic

Mindenesetre kíváncsiak leszünk arra, mit tesznek majd ők, amikor akkora sáskajárás éri majd el országukat, amelyre ma még nem is gondolnak. Mit tesznek majd, ha ez a sáskahad mindenen átgázolva keresztülvonul Horvátországon, majd eléri a szlovén határt? Akkor hogyan oldják meg majd az ott kialakuló helyzetet különös tekintettel arra, hogy Horvátország és Szlovénia között sem túl összeborulós a helyzet, mivel legalább olyan ellenszenv van közöttük, mint Magyarország és Szlovákia között?

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Mondjuk ki nyíltan: a szerbeknek az a jó, ha hazánkat ócsárolhatják

  1. A rácok mindég is kétszínűek voltak.Addig fognak pofázni míg valaki be nem veri a szájukat!

  2. Sajnos ez a valóság , és nagyon jól ismerjük ezt a korcs népséget ..okosnak képzelik a fajtájukat , pedig csak egy gyilkos népség

  3. Ez tipikus aljanépség jellem.
    Abba rúgnak bele akibe mernek nem pedig abba akibe kellene.
    H.B.
    „Mert minden tettünkért és minden gondolatunkért is egyszer felelnünk kell… Mert nem az anyag gondolkodik, hanem abban mi, és amikor az anyag megszűnik, mi ott fogunk lenni csupaszon az elkövetett bűneinkkel és hitványságunkkal együtt… – meztelenül.”

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: