KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„A suszter maradjon a kaptafánál” – Stadler József kálváriája és halála

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy kissé megkésett nekrológ – Stadler Józsefre halálára

Sok újságíró markolt fel jó pénzt az elhíresült akasztói juhászról írt cikkek, interjúk kapcsán. De egy sem volt, aki – egy kicsit tárgyilagosan – írt volna váratlan haláláról pár megemlékező sort, már csak hálából is a jó „sztorikért”.

Régi mondás ez „A suszter maradjon a kaptafánál”, ami ma is érvényes, és arra figyelmeztet, hogy senki ne akarjon olyan emberek közé tartozni, ahová szerintük nem való. A „felső tízezer” és a legfelső politikai vezetés nem nézi jó szemmel, ha egy – szerintük egyszerű, mondhatni „buta paraszt” – ügyessége, talpraesettsége jóvoltából be akar kerülni közéjük. A felsőbbrendűség bűvkörében élő pökhendi, úrhatnám réteg tagjai nem szeretik, ha egy ilyen ember be akar férkőzni soraikba. Mert tudják nagyon jól, hogy ők hitvány képességű, értéktelen emberként, valami különös szerencse folytán (többnyire egy szeretőjük pártfogásával) kerültek a valóban műveltebb, úri körökbe, s ott csupán ellesték a megfelelő viselkedés külső jegyeit, de valódi intelligencia, műveltség és tudás nem áll rendelkezésükre. Így rettegnek attól, hogy egy közéjük keveredett, egyszerű, de éles eszű, ember hamar rájön arra, hogy semmivel nem különbek nála, csupán eltanulták az „úri viselkedést”, és bármikor leleplezheti őket. Ez a félelem, no meg az ölni is képes irigység (hiszen bosszantó, ahogy ez az alak meggazdagodott) azt okozza, hogy hevesen tiltakoznak egy ilyen ember felsőbb társaságba való bekerülése ellen.

Nem tudok sokat Stadler József életéről, még kevesebbet arról, hogy milyen ember volt, de az élete tipikus példája az előbb leírtaknak.

Stadler egy egyszerű juhász emberből lett dúsgazdag, százmillió dolláros vagyonnál is többet érő emberré, pusztán a rátermettsége, ügyessége által. Hogy mennyit csalt vagy nem csalt, nem tudom. De az ellene folyt üldöző hadjáratból azt látom, hogy bizonyos – feltehetően magas körökbe tartozó embernek, esetleg embereknek – szúrta a szemét az akasztói „buta, faragatlan juhász” sikere. Valahogy azt érzem, hogy már az elrablása sem csupán a csecsen maffia ötlete volt. Miért éppen ő? Hiszen voltak más gazdag emberek is. Az utána következő üldözés pedig még jobban azt kelti bennem, hogy már az a bizonyos elrablás is megrendelésre történt.

Ez is érdekelheti:  Összecsaptak Macron rendőrei és a francia gazdák (videó)

Miután nem sikerült tönkre tenni, s valóságos főnix madárként haló poraiból mindig újra életre kelt, és újabb sikeres vállalkozásokba kezdett, hadjáratot indítottak ellene az adóhatóságon keresztül.

Kecskemét, 2015. március 11.
Stadler József a büntetőperének folytatásán a vádlottak padján ül a Kecskeméti Törvényszék tárgyalótermében 2015. március 11-én. A vállalkozó ellen költségvetési csalás bűntette és magánokirat-hamisítás vétsége miatt folyik eljárás.
MTI Fotó: Ujvári Sándor

Van az a sokszoros földbe döngölés, amikor már az embernek nincs ereje felkelni a földről. Stadler József is ereje végére ért. Feladta a küzdelmet a teste is, amiben nyilván jókora szerepe volt annak a lelki nyomásnak, üldözésnek is, amit ellene folytattak. Aztán – miután már lélekben is feladta  a küzdelmet, diadalmaskodott felette a halál. Gondolom, néhány magas körökbe tartozó ember megnyugodott. Végre eltűnt a Föld színéről a kellemetlen ellenfél.

Stadler József 2017. november 21-én visszaadta lelkét a Teremtőnek. Béke poraira.

(Híradmin – NIF)

Kapcsolódó olvasmány:

RipostÉreztem, ahogy a vér folyik le a nyakamon

Origo – Meghalt Stadler József, akasztói vállalkozó

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “„A suszter maradjon a kaptafánál” – Stadler József kálváriája és halála

 1. Az örök Világosság fényeskedjék neki a mennyei focipályán. (Elmúlott az a világ, amikor valaki cipőtisztítással alapozhatta meg az életét.)

 2. Ennek a cikknek magas az igazságtartalma.
  Az a sok tehetségtelen hülye tette tönkre Stadler urat akik részesülni szerettek volna a profitjából – ezt egy interjúban el is mondta.
  H.B.
  „Egy olyan világban élünk, ahol az emberiség nagy része egy amnéziás állapotban, egy hipnotikus transzban van. Mert mióta megérkeztek ebbe a világba, magukkal és a világgal kapcsolatban hamis információval látták el őket ! ”
  (David Icke)

 3. Személyesen nem ismertem Józsi Bácsit,de amikor halálhírét olvastam összeszorult a gyomrom. Sajnálattal gondoltam arra,amin az élete alatt keresztül ment. Kegyetlenül megtaposta az „élet, vagy inkább a régi üzlettársak. A fenti képet nézve, nem egy „gonosztevőt látok.
  Az Úr legyen Vele!

 4. Nyugodjon Békében !— Kedves nyílt emberként élt és tevékenykedett , úgy ismerte a pozitíven gondolkodó embertársai – így találkoztam vele –.
  –Tökéletes a leírt meghatározás , csak hogy Ö még itt van és mindet lát így azok akik ezt tették nemigen nyugodhatnak meg már sosem amíg a földön tengetik nyomorúságos gazdag irigy életüket !

 5. „egy olyan világban élünk”
  Ahol „elmebeteg emberek irányítják a világunkat elmebeteg célokkal.
  És az egészben az a legelmebetegebb,hogy aki erről beszél,azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják.” (John Lennon)

 6. Ez itt a gyógyósok klubja, ami Magyarországon nagyon nagyon népszerű. STADLER egy büdös tetves rohadt geci OLAJSZŐKÍTŐ maffiatag volt, ezt a rohadékot bárkinek eszébe jut védeni??? Ugyanolyan mocsok, mint a cigány Pintér Sándor és a cigány Orbán Viktor, rendes eredeti nevén Orsós Győző Mihály. Hülyék gyülekezete.

  Csak azért engedélyezem a megjelenését, hogy mindenki lássa, milyen egy gyáva, gerinctelen, mosdatlan szájú, nevét is titkoló ember mocskolódó okádása.
  Ön – kedves névtelen, nyúlszívű és nyúlagyú, büdös szájú senkiházi – még ara sem méltó, hogy embernek nevezzék.

  (Híradmin)

 7. Őt választottam volna miniszterelnöknek a szarból is pénzt csinált! De soha sem felejtette el hogy honnét jött,nem véletlen volt hogy egész Akasztó ott volt a temetésen! Lecsukhatták de viszont megtörni nem tudták! Az utolsó percig tervezett és a jövőre gondolt! Nyugodjék békében! Én nagyon csíptem és tiszteltem! Sokaknak az nem tetszett hogy egyszerű juhász emberként az eszével hová jutott!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük