Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hol van Adolf?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ausztria tegnap nem lett fasiszta – a hír komoly meglepetésként érte a hetek óta farkast kiáltó ballib közvéleményt, hiszen a „poszt-náci” Szabadságpárt adja a beiktatott kormány belügyminiszterét, sőt a titkosszolgálatokat is ellenőrzi. Mégis szabadlábon a „demokratikus ellenzék”, ráadásul a hobbi-antifasiszták is kedvükre hőböröghettek Bécs utcáin.

 A forradalmi bécsi polgár tegnap felkelt, meghallgatott egy Conchita Wurst slágert, ivott egy forró rumos csokoládét, és elsétált megállítani a fasizmust. Ez kissé nehezen ment, mert az osztrák főváros népét éppen lekötötte a karácsonyi ajándékbeszerzés, a bevásárlólistákon pedig még elvétve sem szerepelt a barna ing és a náci karszalag kombója.

A ballib aktivistákat azonban mindez nem riasztotta vissza, hiszen ahol vannak antifasiszták, ott csak kell lennie valahol fasizmusnak is! Főleg, ha aznap iktatják be az új, néppárti-szabadságpárti kormányt. Amely ugye nyilvánvalóan náci!

Hogy miért? Hát kérem, aki ilyet kérdez, az már önmagában véve kiírta magát a píszí világból! Ne is merjen többet tömény-zaccos feketét rendelni a bécsi alternatív kávéházakban! A Kurz-kormány azért fasiszta, mert ők, az antifasiszták azt mondják! Oszt’ punktum!

Hogy mikor találkoztak utoljára élő nácival? Hát, izé! Ja, igen, ott a Schindler listája, meg az Anna Frank, a Saul fia, és a friss Csillagok Háborúja epizód is állat menő volt. Valamelyikben csak van fasiszta, nem?

De csak ne forgassa ki itten senki a demokratikus szót! Hitler utódai ott vannak az új kormányban, hiszen a Szabadságpártnak nemzetiszocialista gyökerei vannak – egy osztrák ezt mindig genetikusan megérzi!

Azonban nehogy azt higgye valaki, itt csak a múltról van szó! A jelen a rettenetes, az új kormány programja! Azt tervezik, hogy elveszik az illegális migránsok pénzét és okostelefonjait! Auschwitz! Hogy a pénzt nem veszik el, csak hozzá kell járulniuk a „drága vendégeknek” a még drágább ellátásukhoz, az részletkérdés. Az meg pláne, hogy a mobilt mindenki visszakapja, akinek nem ISIS-szel kezdődik a híváslistája. Ez csak duma! A kabinet gázkamrákba küldené a bevándorlókat!

Ráadásul a Kurz-kormány fel akar lépni a radikális politikai iszlám ellen! És ki adja a belügyminisztert, a hadügyminisztert? És ki felügyeli a titkosszolgálatokat? A Szabadságpárt! Gestapo!

Most is hova terelték a tüntetőket az elnöki palota elől a rendőrök? A Heldenplatzra! Értik, a bécsi Hősök terére, ahol a Führer 1938-ban kikiáltotta Ausztria Németországhoz csatolását! Mi ez, ha nem jel?! Mondjuk, Ausztriát most igazán elfoglalhatná Merkel, legalább demokraták lennénk…

Hülyeség ez az egész nemzeti függetlenség, az osztrákizmus is! Mi európaiak és globálisak vagyunk! Nem akarunk náci disznókat! Halál a fasizmusra! Éljen az Európai Egyesült Államok!

Nem hagyjuk, hogy ezt az álmunkat megfúrja az ostoba választó, az új kormány! Semmi barátkozás Orbánnal és kurucaival! Nem kellenek a visegrádiak sem! Semmi Putyin, nem kell a gáz, melegedünk a dzsointtól! Meg egyébként is: aki Moszkvával kapcsolatot tart, az történelmileg is csak fasiszta lehet! Meg jogtipró!

Mi pedig nem hagyjuk a jogállamot! Akkor sem hagyjuk, ha senki sem akar még véletlenül sem hozzányúlni!

Hogy a jóléti államnak viszont lassan vége lesz, mert az EU-tagság nem csodaszer, és a migránsokat is pénzelni kell valamiből. Na és? Kit érdekel?  Nagyon helyes, hogy felemelik a nyugdíjkorhatárt, bevezetik a tandíjat, és 12 órás is lehet a munkaidő. A bevándorlókkal való szolidaritást meg kell fizetni!

Mi baloldaliak vagyunk! Lánglelkű forradalmár szocialisták! Meg az alapítványi állásokat ugye nem érinti a kormányzati megszorítás?! Mert az nem lenne cukiság! Még a végén a családi apanázst is megadóztatják itten!

Mert az aztán tényleg fasizmus lenne! Ezt mi nem hagyjuk! Megtaláljuk mindenhol a kutya nácikat, bárhova is bújjanak el!

Hol vagy, Adolf?

Hitlert a hobbi-antifasisztának! Meg kell valamiből élniük…

(Forrás: Máté T. Gyula)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “Hol van Adolf?

 1. Adolf szocialista volt. Még azt sem lehet róla mondani, hogy patrióta, nacionalista, mert hazáját hamar fel is adta …

  ami történt nála (egy Pál-fordulás), azt a hatalomvágy, ill. az ehhez szükséges pénz tette. Na ott, mint amikor hazáját felváltotta elobb,
  most a szocialista ideálját árulta el …

  nekem mindíg egy kicsit úgy tunt, hogy pl-ul nálunk a még
  megmaradt darabján a mi bal-liberálisaink képviselik ezen
  típust. A mi Adolfjaink ok …
  szeretettel, L
  ps.; ez tudom, egy kicsit a téma, a fennti értekezésen kivül áll …

 2. Ez az utolsó tanács! Változz meg! Az antiszemitizmust a zsididó szítja a szídóval! Ja hogy nem valódi – az megoldásra vár – ezért épültél le – mi tudjuk! te miért nem ? Ma i üzenetem : idézem magom – a tudást az ostoba soha nem győzi le! SZÁNALMAS MINDEN KÍSÉRLETED MOST MÁR!
  FELISMERTÜK ÉS MINDEN GYŰLÖLET NÉLKÜL KÖZÖLJÜK VELED!
  https://www.facebook.com/groups/556870684510082/

  László Kiss megosztotta Mazen Abu Ghali bejegyzését.
  2 perce
  Nem tudom, hogy ez a bejátszó videó valós e! Vagy csak a gyűlöletet szító propaganda eszköze – egy biztos nem áll mesze a valóságtól – jelentem ki tapasztalatom okán – ezt Éva Évának írtam mert nem értette amit írtam : Abban a teremtésben …..
  amit a magyar tud és az által ismer, hite megdönthetetlen! Tudja azt, hogy benne van nem csak az emberi de az állati teremtésben is a be csapás a túlélés és a táplálék megszerzése iránt! Van ilyen növény is!!!!! Tudja azt, hogy a teremtésben csak addig használja amíg szükséges léte fenn tartására! Az az ember utánzó aki ezt kihasználja és um. „Bespájzol” akkor is öl amikor léte nem kívánja – azt nevezi élősködő bűnözőnek! Bűnözését mások elpusztításával és anyagi javainak megszerzésével valósítja meg! Ez olyan kreativitása amely páratlan e földön, mely arra utal, hogy nem a földi teremtett és lett életforma netalántán nem e világi! De inkább szerintem elkorcsosodott elme, tipikus bűnözői hajlam!
  Bűnözői hajlamának sikerére vitelét is kitalálta – megoldotta, melyet régen „aranyborjú” ma pénzhátalmasokkét tudunk megnevezni, úgy hogy ők nyomtatják, később elektromosan bűnöznek! RAJTUNK!
  Ha te is így gondolod és tudod is akkor eggyel több az az a szít tábora akik ezt felismerték is nem hiszik ha nem tudják! Így egyértelmű számukra a feladat – a bűnözőkkel – de mondhatjuk azt amit ő híresztel – a terroristákkal nem tárgyalunk! De ez nálunk nem így működik – mert ha azt tennék ugyan olyanokká válnánk mint ők GYILKOSOKKÁ! Ezért a szeretet erejével OKÍTJUK ŐKET – AMI PÉLDAMUTATÁSSAL PÁROSUL – MINDIG ÉS EREDMÉNYES – EDDIG MINDIG ÖSSZEOMLOTT GLOBÁLIS URALMA!

 3. Mindenesetre ideje volt már az osztrákoknak is állást foglalniuk a migrációt illetően , aztán hogy ki minek nevezi , vagy nem nevezi, hanem minősíti az már más tál tészta — Sok sikert a célok eléréséhez , ami egy békés csavargómentes EU-hoz vezethet —

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: