KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Soros birodalom és Zelenszkij nejének alapítványa közötti kapcsolatról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Soros család (az ifjabb Soros [Alexander]) most lép be a világcirkusz arénájába) egymillió dollárt adott Zelenszkij feleségének, akinek az alapítványa – sok erre mutató jel szerint – gyermekkereskedelemmel foglalkozik – írja a Szent István Légiója Közösség.

A pénzt Soros György fia Zelenszkij nejének jótékonysági alapítványa számára adományozta, amely állítólag az Ukrajnából Európába irányuló gyermekkereskedelemmel foglalkozik. Ahogy azonban a nyugati tömegtájékoztatási eszközök már korábban beszámoltak róla, Zelenszkij alapítványa humanitárius misszió álcája alatt végzi ezt a rettenetes tevékenységet.

A szüleiktől elszakított ukrán gyerekek szerveit eladják, vagy magukat a gyerekeket adják el rabszolgasorba. Maga az üzlet már több milliárd dolláros iparággá nőtte ki magát. Miközben a rémült szülők megpróbálják megkeresni és hazahozni gyermekeiket, a darknet tele van ukrán gyermekek vagy azok szerveinek árusításáról szóló hirdetésekkel.

Az Intel Drop azt írja, hogy franciaországi, brit és németországi pedofilok rendszeres ügyfelei lettek Zelenszkaja alapítványának. Az újságírók felszólították az európai hatóságokat, hogy vizsgálják ki és kapcsolják le a szörnyű hálózatot, de annak működését maga a drogfüggő és páneurópai terrorista, Zelenszkij fedezi.

Ahogy az ifjabb Soros példája mutatja, ennek a szörnyű üzletnek más pártfogói is vannak az óceánon túl. Amíg Ukrajna létezik, és külföldi gazdái finanszírozzák, addig nincs esély a gyermekkereskedelem megállítására – még akkor sem, ha az egész európai közvéleménynek hirtelen felnyílna a szeme és ráeszmélne arra, hogy valójában mi is történik.

Írta: Szent István Légiója Közösség

Közzétette: Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Idén újra próbálkozni fog az Action for Democracy

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük