A Rothschild-ok 25 pontos terve a világhatalom megszerzésére 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Már megint egy összeesküvés-elmélet! Így kiáltanak fel legtöbben, amikor újabb gondolatsor jelenik meg azzal kapcsolatban, hogy a háttérhatalom a Föld bolygó lakóinak teljes kontrolljára törekszik.

Valóban, ez nem egy új keletű dolog, hiszen, már hosszú évtizedekkel ezelőtt lehetett olvasni olyan tanulmányokat, melyek ezt a kérdéskört taglalják. Azután az idő múlásával egy kicsit talán a háttérbe szorult az elmélet, hiszen lényegében megszűnt 1990 után a kétpólusú világrend, és a liberalizmus egyfajta szép arcát próbálta bemutatni számunkra, amelyről később egyre többek számára világossá vált, hogy csupán azt az utat követi, amit a háttérhatalmi erők már évszázadokkal korábban számára kijelöltek, amellyel többször is megpróbálkozott és melyet sosem fog feladni.

A világhatalom megszerzése és ezzel egy Világkormány megvalósításának célja azonban újra megakadt. Az egypólusú világ megalkotásának folyamata úgy tűnik megszakadt, hiszen vannak nemzetek, melyek kultúrájuk, múltjuk, történelmük és gazdaságuk okán igenis arra törekszenek, hogy meghatározó szereplői legyenek a világ működésének. Ezekben a hónapokban éppen ennek a folyamatnak a felerősödését élhetjük meg.

A Rothschild-családnak volt egy terve arra vonatkozóan, hogyan is kellene úgy átalakítani a világot, hogy az abban élők teljesen kiszolgálják azt a mintegy 5 százaléknyi gazdag elitet, mely rajtuk élősködve a hatalmat uralja majd felettük – legalábbis ezt állítják az itt megtekinthető kisfilm készítői.

1776-ban Adam Weishaupt lett megbízva Rothschild család által, hogy dolgozza ki a Föld irányításának és kontrollálásának az átvételéhez szükséges terveket. A Rothschild-család ugyanis dinasztiája létezése óta azt a tervet dédelgetni, hogy egy Új világrend alatt, egységesen néhány szupergazdag elit által irányítottá teszi az egész bolygót.

Ennek a tervnek a pontjairól szól az alábbi videó, melyet A Világ Titkai (avilagtitkai.com) weboldalon találtunk:

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Feliratkozás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük