KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Putyin zsarnoksága alól „felszabadított” Herszonban felújította működését Novák Katalin „működő demokráciája” (18+)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Látni fogjuk, hogy hogyan…

Előrebocsátom: aki ezt működő demokráciának nemcsak tartja, de nyilvánosan még nevezi is – főleg, hogy ráadásul még vezető politikusról is van szó – annak tiszta szívemből kívánom, hogy A SAJÁT BŐRÉN TAPASZTALJA MEG „MŰKÖDŐ DEMOKRÁCIÁJÁNAK” MINDEN GYÖNYÖRŰSÉGÉT! Egyet se merjen kihagyni közülük!

(…)

Miután Novák Katalin asszony „működő demokráciájának” hadserege, a történelem kegyéből, visszatérhetett a Putyin zsarnoksága alól felszabadított Herszonba, a városban újra működésbe léphetett a demokrácia. Így.

Meglakoltak azok, akik örvendezni merészeltek annak, hogy városuk, egy évszázadnyi idegen fennhatóság, nyolc évi rémuralom után visszatérhetett a „hazai kikötőbe”. Együttműködtek a sajátjuknak tartott hatóságokkal, elfogadták humanitárius segítségüket. Uram bocsá’ – még arra is vetemedtek, hogy népszavazást szervezzenek a „hazatérésről”. Még Herszonban is a voksok több mint 70 százaléka erre esett. A kikötözött embereknek lehúzott nadrággal, étlen-szomjan
kellett tűrniük megaláztatásukat, a rúgásokat, az ütlegeket, a köpködéseket. Némelyek száját is betömték, hogy ne szólhassanak az arra haladókhoz.

És ez még messze nem a legszörnyűbb. Herszonban, a környező településeken emberek tucatjait végezték ki. Mások nyomtalanul eltűntek. Ugyanezen okokból.

A működő demokrácia csapatai egy nap alatt 39 herszonit végeztek ki. 74 embert pedig ismeretlen helyre hurcoltak. A kivégzésekről a város mentőszolgálatai adtak hírt.

 

És amikor a halálra sebzett fenevad tombol

Sikeresen nyomul előre a Wagner csoport az ukránok által megszállt Artyomovszk (Bahmut) városában. Ahogy az lenni szokott, a fasiszta fenevad még olyankor is tombol, amikor a vesztét érzi.

Nem tudni, mit vétett ez a két civil, akit ez az ukrán vadállat taszigál, rugdos a végzetük felé.

 

Írta és összeállította: Csikós Sándor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Irán megfenyegette az Egyesült Államokat

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük