KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A pedofilokkal szembeni halálbüntetés bevezetését szorgalmazzák Oroszországban

Az „Igazságos Oroszország – Az Igazságért” párt ragaszkodik a halálbüntetés bevezetéséhez a terroristák és a pedofilok esetében, támogatja egy ilyen intézkedés bevezetését – mondta Szergej Mironov, az SRZP vezetője a RIA Novosztyinak.

„Javaslatot tettünk arra, hogy a gyermekgyilkosságokért – azokért a pedofil cselekményekért, ahol gyermekeket erőszakolnak és gyilkolnak meg, vagyis egy gyermek halálát eredményezik – ott a terroristákat és bűntársaikat, valamint a gyermekgyilkosokat valóban halálbüntetésre ítéljék… Ragaszkodunk hozzá, és ragaszkodni is fogunk hozzá”

– jelentette ki Mironov.

Ráadásul a közvélemény-kutatások szerint Oroszország polgárainak mintegy 70 százaléka támogatja a halálbüntetés visszaállítását – tette hozzá a politikus.
Kiemelt kép: Szergej Mironov felszólal az Orosz Föderáció Állami Duma plenáris ülésén. Archív fotó / © RIA Novosti / Vladimir Fedorenko

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük