KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A nemzeti kormány egy mítosz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A nyugati típusú demokrácia, (az USA legveszélyesebb export cikke) melynek sem a néphez, sem a népuralomhoz nincs köze, valójában a szedett-vedett kisebbség uralmát biztosítja a többség felett. … Ha nekünk is lenne egy Putyin-féle országvezetésünk, akkor az itt felsorolt gazemberek nem a parlamentben, zsíros állásokban és közhivatalokban élősködnének, hanem mind börtönbe vagy közmunkára lettek volna vezényelve, amennyiben önként nem tesznek a nemzet javáért és a nemzet érdekét szolgáló feladataikat nem látják el.
Ha nekünk is lenne egy Putyin elnökünk, akkor a nemzeti kormány nem csak egy mítosz lenne.

Az alul olvasható, az oroszok által preferált típusú együttműködés is az, amely a befogadó országnak valódi hasznot jelenti, és hosszú távú KÖLCSÖNÖS előnyökkel jár.

Multik_Mo_onAmit egy nemzeti kormány sosem tenne
Magyarországon a multiknak megengedték, hogy kizárólag az olcsó rabszolgamunkát vegyék igénybe. Azaz a magyarországi politika és pénzoligarchia a magyar dolgozók millióit kényszerítette rabszolgaságba, úgy, hogy ezt még törvényesítette is utólag.
De nem csupán a tényleges munkát elvégzőket lehetetlenítette el, hanem aktívan közreműködött vagy nagy ritkán tétlenül szemlélte, hogy a beengedett multi cégek szabályosan kivégezzék a hazai addig jól teljesítő konkurenciájukat, valamint a lehetséges beszállítókat. Az aktív segítség nem csupán abban nyilvánult meg, hogy a törvénykezést alárendelték a multik érdekeinek, hanem a direkt és indirekt pénzügyi támogatásokban, kedvezményekben stb., melyek egy része nyilvános, más része csak nehezen kimutatható.

Az hogy a minden esetben külföldi tulajdonú multi cégek, különösen a bankok itthon működő képviseletei (leányvállalatai, lerakatai, stb.) számára a mindenkori magyarországi politikusi, gazdasági valamint pénzügyi vezetői kör milyen mértékben alkalmazott pozitív megkülönböztetést (a hazaiak hátrányára) az, az adott közreműködő korrumpálhatóságán, mohóságán, hozzá nem értésén és a képviseltek érdekein múlott. Egyetlen döntésükben sem dominált, sem a magyar gazdaság érdeke, sem a magyar nemzeti értékek megőrzése, sem a magyar családok életének biztosítása. Ezekre az „elhanyagolható” elemekre egyetlen döntéshozó sem volt tekintettel az elmúlt 25-30 évben.

Ez is érdekelheti:  "Új korszak": Ferenc pápa bejelentette, hogy a Vatikán együttműködik a szabadkőművesekkel

Ez tette lehetővé, hogy mára Magyarországot totálisan kifosztották, sőt a magyarok jövőjét is elvették minden tekintetben. Ezzel kimerítették a (gazdasági eszközökkel megvalósított) népirtás fogalmát is. A genocídium elől már milliós számban menekültek el a magyarok. Az elüldözött őslakos dolgozó és rabszolga milliók helyét főként afrikai, ázsiai menekültekkel töltik fel (erre készült a korábban általunk ismertetett migrációs titkos tervezet), valamint a kinyírt zömmel a felsőbb középosztály helyét vagyonát főként az európai, izraeli, stb., nációjú idegenszívű elemeknek és hazai bűnözőknek játszották át.

Még az állampolgárságát is eltitkolja a „nemzeti” kormány
Arra persze van módszer, sőt példa is, hogy hogyan lehet a nemzetközi multikkal olyan együttműködést kialakítani, mely a befogadó ország számára nem a kifosztásról, és a pénzszivattyúról szól. És nem csak tőlünk nyugatra, hanem keletre egyaránt találunk ilyen példákat.
Az egyetlen gond ezzel az, hogy korrupt gazemberekkel és magyarság ellenesekkel ezt nem lehet megvalósítani.
Nem is csodálkozhatunk azon, hogy egyesek számára jól jövedelmező nemzetromboló intézkedések hosszú sora taszította szakadékba hazánkat, amikor a hazai vezető réteget még csak nem is magyar állampolgárok alkotják, hanem kettős (esetleg többes) állampolgárságúak és magyar állampolgárságot bitorló idegenszívű jött-mentek irányítanak nyíltan és a háttérből egyaránt. Sajnos nem csupán az állampolgárságukat nem ismerjük, de ami még ennél is rosszabb, hogy nehéz feltárni a háttérben meghúzódó haszonélvezőket, melyek érdekeit valójában képviselik. Legyen az valamely titkos társaság, vagy nem titkos szervezet, politikai, vallási, gazdasági csoportosulás.

Ha a magyaroknak is lenne egy Putyinja
Az Oroszország Hangján „Oroszország nem fizet a külföldi márkákért” címmel megjelent hír pontosan az említett kölcsönös előnyökkel járó együttműködésről szól. A módszer tehát létezik és működik. Talán nálunk is alkalmazni kéne, legalább így utólag. Ez politikai akarat kérdése csupán, viszont pont ez az, ami hiányzik, méghozzá azért, mert az ilyen döntésekhez elkötelezett, tisztességes hazafias vezetés kellene, ami szintén nincs.
A nyugati típusú demokrácia, (az USA legveszélyesebb export cikke) melynek sem a néphez, sem a népuralomhoz nincs köze, valójában a szedett-vedett kisebbség uralmát biztosítja a többség felett. Ez privilegizált kisebbség (vagyis népidegen vezető réteg) pedig magában foglal a politikustól kezdve minden közszereplőn, köztisztség viselőn és gazdasági potentáton át a vele összefonódott maffia-szerűen működő alvilági elemekig minden szereplőt.
Ha nekünk is lenne egy Putyin-féle országvezetésünk, akkor az itt felsorolt gazemberek nem a parlamentben, zsíros állásokban és közhivatalokban élősködnének, hanem mind börtönbe vagy közmunkára lettek volna vezényelve, amennyiben önként nem tesznek a nemzet javáért és a nemzet érdekét szolgáló feladataikat nem látják el.
Ha nekünk is lenne egy Putyin elnökünk, akkor a nemzeti kormány nem csak egy mítosz lenne.

Végül nézzük, hogy szól a hír:

Ez is érdekelheti:  Téglásy Imre: Két Ige(n) - Három Élet

Oroszország nem fizet a külföldi márkákértAz orosz kormány úgy döntött, hogy támogatja a hazai autógyártást. Innentől kezdve az állami szektor számára csak hazai gyártású autókat vásárolnak. Jobb, ha a nagy állami pénzek megmaradnak a vállalatok számára – magyarázta a döntést Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök:

„Nem csak a politikusok, köztisztviselők számára vásárolt autókról van szó, hanem a tömegközlekedési eszközökről és a speciális technikáról, amelyet a közművek, az építőipar és számos más terület használ. A dokumentum aláírása nem jelenti azt, hogy ezentúl nem működünk együtt a külföldi cégekkel, hiszen ez nem volna helyes. Éppen ellenkezőleg, biztosítja az ipari együttműködést az orosz és külföldi cégek számára.”

Majdnem minden az állami szektorban használt autót Oroszországban gyártanak. A Ford Mondeot és a Nissan Teanát Szentpéterváron, a Skoda Superbet valamint az Audi A6-t és A8-t Kalugában a VW Group Rusnál. A BMW 5-ös és 7-es szériáját pedig Kalinyingrádban. Csak egyetlen egy márkát hoznak külföldről: ez pedig a Mercedes – mondja Igor Morzsaretto autópiaci szakértő:

A prémium márkák közül csak a Mercedest nem Oroszországban gyártják, de már erről is folynak a tárgyalások. Minden mást nálunk gyártanak. Minden céggel, akiknek van gyáruk Oroszországban, egyezségünk van a lokalizációról, amelynek alapján egyre több alkatrészt kell Oroszországban gyártaniuk és összeszerelniük. Az új döntés értelmében a lokalizáció mértéke nőni fog, ezzel érdekeltté téve a cégeket, hogy a teljes összeszerelést és előállítást Oroszországban végezzék.

Megjegyezzük, hogy a közbeszerzés során a nemzeti cégek előnyben részesítése egy azon kevés mechanizmus közül, amelyet a WTO engedélyez.

Audie – Szabad Riport
felhasznált forrás: Oroszország Hangja / SZRTI
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

10 thoughts on “A nemzeti kormány egy mítosz

 1. Teljes háttérismeret nélküli írás. Az oroszoknál is Medvegyevvel egymást váltogató Putyin – aki szokatlan módon proféta lett saját hazájában – olyan módszerekkel dolgozik, ami nálunk nem válna be, de nem is lenne kívánatos.
  Ne akarjunk mi senkit sem majmolni. Erőltesse meg magát mindenki, aki ilyesmivel foglalkozik s kizárólag saját Hazánk és az itt élő, arra érdemesek boldogulásával foglalkozzon.
  Bőven vannak kiválóságaink, akikre nem irigykedni, eltaposni kellene, hanem megadni nekik a lehetőséget.

 2. Lássuk a tényeketröviden:
  A rendszerváltást előkészítő Németh-kormány a „spontán privatizációval” a technokrata és „politikai” elitet rászabadította a magyar ipari vállalatokra.
  Az ellenzéki kerekasztal résztvevői kizárólag a politikai hatalom megszerzésére törekedtek és a gazdasági rendszerváltással nem is foglalkoztak, azt a neoliberális SZDSZ-re hagyták.
  1990-94. Az első „szabadon választott” kormányt az SZDSZ megzsarolta. Antall engedett a zsarolásnak, nem hogy a néphez fordult volna. 28%-ra ugrottak a kedvezményes lakáshitelek. Antall lemondott felvidékről.
  1994-98. MSZP-SZDSZ kormány felgyorsította a privatizációt, a nemzetstratégiai ágazatokat eladták külföldi cégeknek. Az oktatást szétzilálták. Csalással beléptetett bennünket a NATO-ba.
  1998-2002. Fidesz-KDNP-FKGP kormány visszafogottabban, de nyitott a külföldi tőke előtt. Az EU-s csatlakozási szerződés 28 fejezetét ők tárgyalták le. A termőföldet a tőke szabad áramlása fejezetében árucikké degradálták.
  2002-2010. MSZP kormány balliberális támogatással folytatta a neoliberális gazdaságpolitikát, csaltak hazudtak.
  2010- A Fidesz kormány a 2/3-os parlamenti többség ellenére, továbbra is a liberális gazdasági és pénzügyi politikát folytatja. A „nemzetinek” mondott nagytőkés klientúra kiépítésén dolgozik. Az egy kulcsos jövedelemadó kizárólag a milliárdosoknak kedvez, a földárverésekkel úgyszintén. A megalkotott felemás Alaptörvény nem alkalmas az ország társadalmi, gazdasági erejének növelésére. Magyarország stagnál.
  Nos, talán ennyi elég ahhoz, hogy a cikk írójának igazat adjunk. Egy újabb rendszerváltásra van szükség, amit csak „elitváltással” lehet elérni. Ehhez meg a 2018-as választások adnak esélyt a nemzeti oldal számára.
  Takács András ÖMP

  1. Először is tisztázzuk, hogy a kapitalizmus működik, a kommonyista rendszer pedig megdőlt,éhen halt, dugába dőlt.
   Akkor miért is kellene a kapitalizmus ellen beszélni?
   A nemzeti oldalnak mint konzervatív oldalnak a kapitalista rendszer támogatása lenne a feladata, ahogyan a Horthy időszakban is azért értünk el eredményeket, mert kapitalizmus volt.
   A polgári demokráciához hozzátartozik a szabad piac, a kapitalizmus, a szabad vállalkozás, és Európa.
   Az úgynevezett neoliberális gazdaságpolitika a szabad piac, a szabad verseny, és a lehető legkisebb állami tutujgatásról, az állam lehető legkisebb szabályozgatásáról szól.
   Az nem neoliberális gazdaságpolitika, hogy az állam minden fillérre ráteszi a kezét, könyökig nyúlkál a zsebünkben, és a neki tetsző dolgokat, vállalkozásokat, „támogatja”.
   Ez a kádári rendszerre jellemző, amikoris a jól teljesítő cégektől elveszik a pénzt, hogy a hitványakat, rosszakat, ráfizetéseseket, vagy netántán haveri cégeket, vállalkozásokat támogatják meg belőle.
   Mit jelent az állami támogatások rendszere?
   Azt hogy az állam a bürokratikus állami kirovó-felosztó rendszeren belül elveszi a pénzt, és pályázatokon, stb rendszereken belül -lefölözve- odaadja azoknak, akitől elvonta. Ennek semmi értelme.
   Ez a bürokrácia hizlalását, és a bürokrácia túltengését, a jogszabályok, előírások és rendeletek szövedékét jelenti.

   1. Csak a kapitalizmus részhez szolnék hozza:
    A kapitalizmus valóban működik, de megengedi azt, hogy folyamatos fejlesztésen menjen át. Ez a fejlesztés a pártok feladata, amit reméljük az ÖMP is felvállal és megpróbál. Amelyik párt a kapitalizmust visszafelé fejleszti, azt el kell távolítani! Ma már egész Nyugat- Európában a szociális piacgazdaság működik, míg Amerika ebbe csak most kezd belekóstolni.

  2. Türelmetlen a háttérhatalom, a szavazást követő napon már kezdi is a lengyelekkel, nem pedig a szíriaiakkal:
   https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=old%20europa%20lanfuage%20carpatian%20bazin
   A szórólapokat már a múlt héten kinyomtatták. A lengyelek után a valószínűleg a magyarok jönnek. A programban bele is írtam megoldást, az államadósságot semmissé kell nyilvánítani, hogy jusson pénz a munkahelyek teremtésére.

 3. Tisztelt Takács András!
  Ezt a bejegyzésemet nyugodtan vissza nézheti 2018-ban is.
  ,,Egy újabb rendszerváltásra van szükség, amit csak „elitváltással” lehet elérni. Ehhez meg a 2018-as választások adnak esélyt a nemzeti oldal számára.”
  – Az elitet csak külső erővel lehet leváltani. A külső erő csak akkor jön, ha neki, vagy csak neki jó (lásd istváni államalapítást)
  – Ha mindenkit leváltanak, repülnek azok is, akiknek van tapasztalatuk a kormányzásra.
  – Ahhoz, hogy ne történjen meg a visszarendeződés, a többség számára az élet minden területén elfogadható alternatívát kell felmutatni, a hozzá vezető úttal együtt. Mi történne, ha a multi elmennének (a fene se bánná, de a munkahelyek zöme g kezükben van), ha kreált okra hivatkozva elzárja a gázcsapot, vagy mennyire van kitárgyalva, ha a kint dolgozó magyarok az erősödő angol nacionalizmus hatására (is) elindulnak haza, és itt nem lesz munkájuk? Egy sor problémára nincs sem az ÖMP, sem a többi párt felkészülve. A Jobbikot már szóba sem hozom, Vona pedig el van a pókhálóival, ő meg a jövő az két dolog.
  – 2018-at sokszor elő kell majd venni. Egyetlen módon lehet szerintem akkor is, ahogyan transyadminnak leírtam ,,rendszerindítás” címmel. De még akkor is megakadályozhatja az elit bizonyos törvények hozásával, hogy ez az új módi csődöt mondjon.
  Ezek alapján javaslom, hogy józan ésszel és a többség (fent is lent is) számára elfogadható rendszert kell megtervezni és azt programként meghatározni. Az alkotmányos evidenciáknak számos gyengéjük van, írtam róluk bejegyzést is.

 4. Ezen egymásnak ellentmondó, és valami jobbról, magyarabbról keresgélő/almodozó vélemények, azt látszanak bizonyítani, hogy maradék Hazánk még dondolkozni akaró/túdó lakosságának, nagyobbik hányada, kezd nem megelégedve lenni, a Soros György által, kiválo-gatott, és mind a mai napig kormányzó, un. „soros-ösztöndijas észkombájnok”, be nem tartott igérgetéseivel, kormányzásával és harácsolásaival !?
  Az „INTERNÁCIONALISTA PLUTOKRÁCIA” parancsnokolta, -„független”- magyar médiák, napi napi öntömjénezésének dacára sem!!
  Ugyanis, 1956-ban is, „ugyan-így” öntömjéneztették magukat, a majdnem kizárólag „soros-ösztöndijasokból” összetevödő, mai budapesti távirányított kormányunk, „népidemokrata” apái/anyái is!!
  Mi, nem vitatkoztunk a nemzet belső ellenségeivel, hanem le akartuk őket váltani!!!
  Ezért, találjatok Ti is végre egymásra/egymáshoz, és azt tegyétek, amit „magyar szívetek” diktál!!!
  Javasolja, az 56-os Vetrán és Koppányivadék.

 5. Hulladék ruszki propaganda.
  Ha Putyin ide születik, akkor egy az energiabevételek híján Orbán-szerű figura lenne, aki kénytelen megelégedni az EU-pénzek lenyúlásával, és Északi Áramlat helyet sehová sem vezető hülye kisvasutat építene a budija végéből a szomszédos mező közepéig, ahonnan kiváló rálátás esne arra a milliárdos stadionjára, ahová a rendszerű oligarchákon kívül senki sem jár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük