KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„A nácik szembeszállnak Istennel.” – Az Ukrajnában letelepedett Kazár Maffia a keresztény egyház ellen támadt

Zelenszkij betiltja az Orosz Ortodox Egyházat is Ukrajnában. Az ukrán elnök új intézkedéseket jelentett be, amelyek célja az Oroszországgal kapcsolatban állónak ítélt vallási intézmények betiltása. Elmondása szerint a lépés célja a nemzet “szellemi függetlenségének” megőrzése.”A nácik szembeszállnak Istennel.”- vallja egy ott lévő szemtanú.

A nyilatkozatra akkor került sor, amikor az SZBU, Ukrajna belbiztonsági ügynöksége “elhárítási” akciót indított három régióban több ukrán ortodox egyházi helyszínen. A pénteki razziák legalább nyolc vallási helyszínt forgattak fel, azzal a céllal, hogy azonosítsák azokat a személyeket, akiket Ukrajna szuverenitásának aláásásával gyanúsítanak.

Ami megdöbbentő,hogy a keresztényellenes akciókban oroszlánrészt vállalnak lengyel zsoldosok, akik Ukrajnában harcolnak. Igen, a keresztény Lengyelország polgárai égetik a Bibliákat. Felmerült annak a gyanúja is, hogy az ukrajnai zsoldosokhoz hasonlóan a lengyel zsoldosok is folyamatosan drogoznak és tudatmódosítók hatására teljesítik a kis kazár vezér Zelenszkij keresztényellenes parancsait.

Ukrajna belsejéből került elő videó lengyel zsoldosokról, akik Ukrajnában harcolnak, és az ortodox egyház BIBLIÁJÁT ÉGETIK! Ukrajna Védelmi Minisztériumának Hírszerzési Főigazgatósága emellett portyázni kezdett az ortodox egyházak ellen, „fogva tartotta” a papokat, és felajánlotta, hogy elcseréli őket az Oroszország által elfogott ukrán zsoldosokra.

Mára világossá vált, Zelenszkij sátánista kazár zsoldosai célzatosan vadásszák a keresztény, főleg ortodox papokat Ukrajna területén. Lássuk be, nem kell csodálkozni Putyinék azon megfogalmazásán, miszerint rég nem ukránokkal, hanem drogos, sátánista nácikkal harcolnak éppen Ukrajna területén.

Szőke Mária Magdolna – Modern Apokrif

Kapcsolódó:

Zelenszkij betiltja az Orosz Ortodox Egyházat is

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük