KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A moldovai elnök kutyája megharapta Alexander Van der Bellen osztrák elnököt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Alexander Van der Bellen osztrák elnök csütörtökön bekötözött kézzel érkezett Chisinauba, miután moldovai kollégája, Maia Sandu kutyája megharapta, amikor az osztrák elnök meg akarta simogatni.

Van der Bellen és szlovén kollégája, Natasa Musar azért érkezett Moldovába, hogy támogassa Sandu európai uniós csatlakozási törekvéseit.

Egy fotózás keretében Sandu bemutatta Codrut nevű kutyáját a Moldovába látogató vezetőknek. A moldovai média által közzétett képeken Sandu és Musar megsimogatja a kutyát, miközben Van der Bellen nézi.

Csak pillanatokkal később az osztrák vezető lehajolt, hogy Codrutot is megsimogassa, amire a kutya az ujjaiba harapva válaszolt. A szerencsétlen diplomáciai incidenst a tévékamerák rögzítették, és a TVR román csatorna mutatta be.

Van der Bellen hivatalosan nem kommentálta az esetet. A közösségi médiában továbbra is „rendíthetetlen támogatásának” adott hangot Moldova uniós tagságához, és kijelentette, hogy Ausztria „szoros partnere Moldovának ezekben a kihívásokkal teli időkben is.

Ebben az összeállításban az osztrák elnök már bekötött kézzel jelenik meg:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A pánik már elkezdődött: Kijev csak májusig húzhatja?

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “A moldovai elnök kutyája megharapta Alexander Van der Bellen osztrák elnököt

  1. Mit keres egy kutya egy komoly államférfiak fogadásán? Szóval ezek nem azok. Ezeket holnap már várhatja egy arab kecskével, vagy tevével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük