KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Mission Lifeline náci módszerekkel lépne fel a szerintük náci AfD ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A párt betiltása, a vezetés bebörtönzése, a szavazók kifosztása – a szervezet vezetője szerint csak így lehet megoldani az „AfD kérdést”.

Hogyan kezeljük az AfD-t? Erről a kérdésről heves vita folyik a „demokraták” körében Németországban. Egy prominens „menekülteket segítő” szervezet most praktikus választ kínál: tiltsák be a pártot, zárják börtönbe a vezetést, meg kell fosztani a választókat a párttól a választókat.  Az „elkövetők földjén” ez nem lehet tabu téma.

Axel Steier, az úgynevezett „Mission Lifeline” nevű tengeri „mentőszervezet” (értsd: migránsszállítmányozó vállalkozás, empercsempésző szolgálat – szerk.) elnöke és alapítója a Twitter/X-en közzétett bejegyzésében az AfD elleni fellépésre szólított fel. A menekültsegítő azt követelte, hogy a pártot tiltsák be, a vezetőségét zárják börtönbe, így megfosztva a választókat a párttól. Szó szerint így szól csütörtök reggeli tweetje (a helyesírás itt és a folytatásban az eredetihez hasonlóan):

„Az elkövetők* országában nem lenne tabu betiltani az AfD-t & bezárni a vezetőségét. Még ha ezzel a német választók 20-40%-át megfosztjuk is a „véleményétől”, a nácik üldözése akkor is az egész emberiség szolgálatát jelenti”.

Az egyik felhasználó követelésére, hogy a 20-40 százalék számára is kellene egy reszocializációs program, a menekültügyi dolgozó a következő kijelentéssel válaszolt:

„Igen, ott már vannak tapasztalatok: Kisajátítás”.

Steier már korábban is többször felhívta magára a figyelmet radikális kijelentéseivel. A drezdai születésű férfi 2023 januárjában azt írta, hogy a „rasszizmus és az elszigetelődés politikája” csak akkor ér véget, ha Németország már nem létezik:

„Mindenki javulást remél, a rasszizmus és az elzárkózási politika végét. Attól tartok, ez nem fog bekövetkezni, amíg Németország létezik. Ez az egész annyira beágyazódott és beivódott a szabályos struktúrákba, hogy nem lehet reformokkal megoldani”.

Steier 2022 decemberében még azt mondta, hogy munkájának célja Németország „homogenizálása”:

„A hosszabb karon ülünk. Hamarosan vége lesz a fehér kenyérként való vicces életnek!”.

„Nem, valamikor nem lesz többé fehér kenyér, mert 50-100 év múlva az utódok (nyilván veled ellentétben) olyan partnert fognak választani maguknak, aki nem fehér. A társadalom dehomogenizálódása előrehalad. Én ezt a munkámmal támogatom.”

„Ezt hívják evolúciónak. Társadalmi cselekvéssel felgyorsíthatod. Ennek része a migráció ösztönzése.”

A „tengermentő” utólag szatírának minősítette ezeket a kijelentéseket. Steier „Mission Lifeline” nevű egyesülete a német kormány együttműködő partnere, mint az afganisztáni befogadási programban „felhatalmazott jelentéstevő szervezet”.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt képen jobbra Alex Steier /  www.globallookpress.com © Horst Galuschka/dpa

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: