KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A lengyelek átgondolták: visszatérnek a V4-hez

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mateusz Morawiecki végre megértette, hogy hiába vették elő a magyarellenes retorikát Brüsszel kedvéért, ugyan az lesz a jutalmuk, ami a mi büntetésünk, és az EU továbbra is zsarolni fogja őket a nekik járó kifizetések visszatartásával. A lengyel kormányfő legutóbbi interjújában kijelentette, hogy országa vissza akar térni a V4-ekkel való szoros együttműködéshez.

Orbán Balázs számolt be arról, hogy Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök a lengyel Sieci című lapnak elmondta, hogy a V4-együttműködés erősíti az országainkat, esetükben „az 1+1+1+1 nem négy, hanem hét vagy nyolc”. Lengyelország ezért vissza akar térni a V4-ekkel és a Magyarországgal való szoros együttműködéshez azokon a területeken, ahol közösek az értékeink és érdekeink. A magyar-lengyel kapcsolatokra külön kitérve hangsúlyozta, hogy a két országot összekötik azok a kérdések, amelyekben eddig is szolidaritást, megértést és támogatást mutattak egymás felé, ezért Magyarország és Lengyelország szoros kapcsolata ezután is fennmarad.

Forrás: Facebook

Mandiner

Kiemelt kép: Mateuš Moravjecki / EPA-EFE/SZILARD KOSZTICSAK

Ez is érdekelheti:  A NatCon legjobban várt programja az Orbán Viktorral való beszélgetés

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük