KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Kovács Béla-ügy margójára (egy állampolgár tollából)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

turul„Milyen érdekes országban/világban élünk!
– Az, hogy az USA lehallgat mindenkit (Merkeltől Orbánig) az nem számít.
– Az, hogy izraeli kémrepülőgépek grasszálnak Budapesten a magyar illetékesek tudta nélkül az nem számít.
– Az, hogy az országgyűlés tele van kétes állampolgárságú és érdekeltségű egyénekkel, az nem számít.
– Az, hogy Orbán titokban egyezkedik Paks bővítéséről és hitelt vesz fel rá az oroszoktól, nem számít.
– Az, hogy Orbán és a MOL vezetői a Gázprommal egyezkednek az EU által rosszallott Kék áramlat megépítéséről, nem számít.
– Az, hogy magyar vezetők és politikusok hetente szaladgálnak eligazításra Izraelbe, az nem számít.
– Az, hogy Simon Peresz kijelenti, hogy „felvásároljuk agyarországot”, s hogy elismerően beszél az itteni segítőkről, az nem számít.
– Az, hogy Bokros, Surányi, Martonyi a Bilderberg csoport titkos találkáira jár, az nem számít.

– De az, hogy egy olyan ember, aki: „Az Ipari, Kutatási és Energiaügyi Bizottság, és az EU–Kazahsztán, EU–Kirgizisztán, EU–Üzbegisztán Parlamenti Együttműködési Bizottságokba delegált küldöttség és a Tádzsikisztánnal, Türkmenisztánnal és Mongóliával fenntartott kapcsolatokért felelős küldöttség tagja, valamint az EU–Oroszország Parlamenti Együttműködési Bizottságba delegált küldöttség és a Költségvetési Bizottság póttagja lett. Létrehozta az EU–Oroszország Parlamenti Együttműködési Bizottság energetikai munkacsoportját, melynek ő a vezetője.” rendszeresen találkozik orosz diplomatákkal, az kiveri a biztosítékot.

Mondjuk elég érdekes volna a fenti tisztségeket úgy ellátni, hogy nem találkozik orosz diplomatákkal…

A másik érdekesség, hogy talán a világtörténelemben sem volt olyan ország még, ahol valakit kémkedéssel gyanúsítanak, s ezt a kormánysajtó útján világgá kürtölik, miközben az illető még szabadlábon grasszál.

Ez egy pancser módon megszervezett lejáratókampány, őszintén remélem, hogy visszafelé fog elsülni! „

Forrás: facebook

NIF

Ez is érdekelheti:  Döntött a bíróság: hiába csapott le a brüsszeli karhatalom, szerdán Orbán Viktor és Mateusz Morawieczki is felszólal

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “A Kovács Béla-ügy margójára (egy állampolgár tollából)

 1. Ez így igaz! Nem tudom, hogy valójában Kovács Béla mit csinált, vagy csinált-e valamit, de ennek ellenére mielőbbi gyógyulást kívánok neki is. Viszont ami nagyon nem tetszik, hogy divattá kezd nálunk válni az az idegen szemlélet, hogy bárkit ellehetetlenítve tegyenek tönkre, vagy legalábbis megpróbálják. Peres ellenfelem ügyvédje (akinek édesapja az elmúlt rendszerben vonalas bíró volt) szomszédaimnál rólam érdeklődve mondta: az jó, hogy ez a szakmája, mert politikailag azonnal el tudjuk lehetetleníteni. Hát erről ennyit.

 2. Ez csak a választások előtti lejáratás. Aki hülye az beveszi ezeket. Ezért kell titkosítani,mert így azt mondanak amit akarnak.Egyébként is ez egy cigány mentalitás. Nem tud ésszel boldogulni ezért most mocskolódunk, lejáratunk. Ezt nyomjuk éjjel nappal. Akik ezt nem látják azok miatt tartunk ott ahol vagyunk.
  Szabóné

 3. Egy mocskos lejárató kampány.Vallyon a fidesz és mocskos vezetőiről mikor ír majd az újság?Hazaáruló fidess.

 4. NAGYON KILÓG A LÓLÁB AZ EGÉSZ TÖRTÉNETBŐL! SOK EGYÉB MELLETT ELHANGZOTT AZ, HOGY A BIZOTTSÁG TAGJAI N E M TEKINTHETTÉK MEG AZ ÁLLITÓLAGOS BIZONYITÉKOKAT! A BOTRÁNY SZERVEZŐI ANNYIRA PANCSEROK, HOGY DÍJAT ÉRDEMELNÉNEK A HÜLYESÉGEIK MIATT !
  VILÁGOS, HOGY A HÁTTÉRHATALMAT KISZOLGÁLÓ PAPRIKAJANCSIK GYÜLEKEZETE, – AZ USA. KORMÁNYZATA ÁLL A RÁGALOMHADJÁRAT MÖGÖTT. AZ MEG EGYENESEN VICCLAPBA ILLŐ, HOGY EGY ÁLLITÓLAGOS EX-KGBÉS ÜGYNÖK BORITOTT! NA- NE ! MÁR AZ „EX”-KIFEJEZÉS IS GYANÚS ! A KGB-BŐL NEM LEHET „NYUGDIJBA ” MENNI, – S AZ TELJESSÉGGEL ELKÉPZELHETETLEN, HOGY – HA IGAZ IS LENN A MONDVACSINÁLT KÉMTÖRTÉNET – A KGB-S „DOBJA FEL” ÜGYNÖKTÁRSÁT !
  SZÓVAL, NEM KELL BEDŐLNI ENNEK AZ ALJAS PROVOKÁCIÓNAK!
  ADJON AZ ISTEN!
  SZEBB JÖVŐT !
  Charissime d’la Mancha

  1. Nekem az a gyanúm, hogy a bizoccság tagjai pontosan tisztában vannak vele, hogy a magyar átlag polgár mennyire konzum idióta. Csak azt felejtették el, hogy csak azokra tudnak hatni, akik eddig se voltak jóban a Jobbikkal.

 5. Ezt várnám el a Jobbik képviselőitől, hogy ezekkel válaszoljanak minden kérdésre és a többi nemzet ellenes aljassággal amit a magukat demokratának és Magyar hazudó zsidó egyedek követtek el! Az eu-ba kényszerítés mindent felülír a Magyarság elleni bűnök között! Ha bármit is hazaárulásnak lehet nevezni akkor az volt az! Ezek a vörös patkányok még mindig a vörös csillagot csókolgatják akik az alkoholista, pufajkás gyilkosról termet neveztettek el brüsszelben, akit az orsós likud vitya kiemelt kezelésben részesített a Honvéd kórházban amikor a beteg gyerekeknek a külföldi műtétjére a lakosság adakozott! A megbonthatatlan Magyar-orosz barátság helyett behozták a Megbonthatatlan Magyar-zsidó imát! Most úgy járnak tel-avivba mint annak idején Moszkvába! Ezzel kell szembesíteni az összes patkányt!
  kató rudi

 6. Lehet nézni ezt az ügyet nagyobb összefüggések felől is.
  A pénzkartell hatalmi módszere Drábik János szerint, hogy van egy A csapata meg egy B csapata a politikai palettán, akik egymással másod- harmadrendű kérdésekben óriási, késhegyre menő csatákat vívnak, míg az elsőrendű kérdésekben együtt szavaznak. Ezt úgy adják elő, hogy az alapértékekben a pártoknak meg kell egyezniük, védik a demokráciát, a demokratikus értékeket stb. Egyes országokban – így Magyarországon is létrehoznak egy harmadik pártot, aminek afféle gőzleeresztő szerepe van, ők a szélsőségesek, a nácik, a kirekesztők. A módszer szellemes: van névsor az ellenzékiekről, naprakészen tudják, mit akarnak, mert a vezetőket ők adják, így minden változtatási szándékot időben ki lehet siklatni. Akkor jó, ha ennek a pártnak van kb 7%-a, ekkor ténylegesen nem tudnak beleszólni a hatalmi kérdésekbe se.
  Az A, B váltópártok meg váltakoznak, és 4 évenként a szavazótábor egyik része önfeledt örömmel ordibál, hogy: Győztünk! – s nem tűnik fel, hogy tulajdonképpen mindig a pénzkartell győz. A rendszer szerte a világon jól működik, a pénzkartell nyeresége meg milliárdokban mérhető. Azonban Magyarországon homokszem került a gépezetbe.
  Vona Gáborral a Jobbik a pénzkartellnek nem kedves embert választott, a Jobbik önálló útra lépett. Céljuk ennek az áldatlan ország- és nemzet-fosztogató állapotnak a felszámolása. S ehhez nem kellett mást tenni, mint fáradhatatlanul dolgozni, az embereket felvilágosítani, kimondani az igazságot. S megértük azt, hogy a Fidesz sem mer Vonáékkal nyilvánosan vitázni, mert ők is tisztában vannak azzal, hogy hol az igazság.
  A pénzkartell meg elkezdett rettegni. Van egy ország, ahol túljártak az eszükön, a Jobbiknak már 20 és fél százaléka van, ami a 7%-os kívánt cél szempontjából tűrhetetlen. Elkezdtek vizsgálódni és elhűlve tapasztalták, hogy a Jobbik vezető gárdája csupa jól képzett, rátermett emberekből áll, nem lehet rájuk fogni, hogy üres frázis-puffogtató paprikajancsik. Attól meg végképp rosszul lettek, hogy mi lesz, ha a példa máshol is követésre talál. Sürgősen lépni kell és léptek. A Jobbik egy már nemzetközi rangúvá vált szakpolitikusát kellett megtámadni, aki az ukrán ügyekben támadhatatlanul, nem nekik tetszően dolgozott.
  Így vált a Jobbik immár világpolitikai tényezővé. A nagy veszély az, hogy eltapossák őket, ha az ország népe nem áll melléjük, nem felsmerve, hogy mire megy ki a játék.

 7. Reméljük, hogy az emberek szeme előbb kinyílik, mint ahogy a megújult MSZMP pártok tönkre tudnák tenni a Jobbikot.
  Mert a választások után a folytatjuk párt programja kevés lesz már, és talán előfordulhat az a hihetetlen állapot, hogy az ország a sok hazugság után becsődöl.
  És lehet, hogy ez menti meg az országunkat attól, hogy megszűnjön Magyarország lenni.
  Ha viszont a felső hatalom nem engedi a csődöt, akkor még Magyarország sokáig fog agonizálni.
  De ha az emberek időben észbe kapnak, akkor talán megmenekülünk a csődtől, és a haldoklástól is. És ez lesz a csoda. én jelenleg más kiutat nem látok.
  Baumag

 8. Arra lennék kiváncsi, hogy az a másik Lett oroszszármazásu EP képviselönö akivel ugyan ugy bántak el mint Kovács Bélával mi lett a további sorsa. De van egy olyan érzésem, hogy azok az EU képviselök akik a Krim választáson megfigyelöi státuszban ott voltak mi van azokkal. Mert a legjobb tudomásom szerint 4 vagy öten voltak ott. Nem lehet, hogy öket is meghurcolják vagy ök nyugatiak igy kivételessek!!!!! Vagy megint a volt keleteuropai embereket kell csak megnyomoritani?????

 9. Úgy látszik a Jobbikos elvtársak nem olvassák a „NIF”-et!Ha olvasnák akkor lenne muníció amivel lesöpörnék a riportereket, nem úgy mint ma reggel is ahogy csak nyökögött Balczó!
  kató rudi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük