KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Reiner Péter: A magánélet államosítása – avagy a KGB és az AVH is büszke lehetne a Fidesz módszereire

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Reiner-1Engedjék meg, hogy megosszam mindenkivel egy ma délelőtti élményemet, mely gyanítom , hogy nem kizárólag velem esett meg, hanem sok tízezer honfitársam esett áldozatául az állami véleményformáló terrornak! Ma délelőtt „élő” telefonhívást kaptam mobil telefonomra a Telekom társaság szolgáltatása keretein keresztül a 36 1 987 62 21-es, egyébként visszahívhatatlan „nem titkos” számról.

A hölgy illendően bemutatkozik, valószínűleg nem a saját nevén: „XY-né vagyok a Fidesz KDNP szövetség megbízásából és érdeklődöm, hogy személyesen Reiner Péter úrral beszélek?”

Válaszoltam már rosszat gyanítva még udvariasan, hogy „személyesen vagyok a drótnélküli szolgáltatás másik végén.”

Udvariasan folytatja kérdéseit az ismeretlen hölgy: ” Ugye tetszik élni állampolgári jogával és el tetszik menni szavazni a hét végén az EU-s választásokra? ” – szól a kérdés.

„Természetesen” – felelek lakonikusan rövid válaszként.

További kérdés feltevés: „És azt is megtudhatnám, hogy kire tetszik szavazni, esetleg ránk ugye?”

Válaszom még mindig lakonikusan rövid : „Nem Önökre szavazok.”

A hölgy tovább kérdez: „És megtudhatnám kire tetszik szavazni?”

Válaszom még mindig udvariasan, de már ellenmondást nem tűrő keménységgel: „Nem titkolom hölgyem, bár innen már folyamatosan jogsértést tetszik elkövetni” – folytatom:

„Természetesen Morvai Krisztinára és az általa vezetett Jobbik listára fogok szavazni folytattam, és az a rossz hírem, hogy a közelemben és látókörömben lévő barátaim és kedves ismerőseim túlnyomó többsége is ekképp fog tenni mély meggyőződéssel a nagyra becsült képviselő asszony korábbi, és az utóbbi öt évben megtapasztalt honmentő munkája alapján.”

Az ismeretlen hölgy rövid néma csend után már megköszönve beszélgetésünket még mindig udvariasan, de érezhető csalódottsággal a hangjában gyorsan elbúcsúzna, de nem hagyom:

„Most én is kérdezhetek Öntől valamit? „- kezdem.

Kényszeredett a hang: „Parancsoljon.”

„Nyilván nem tetszik elárulni, honnan tudja magán mobilszámom, de hallott-e ön asszonyom kedvenc csapatom a Ferencváros „botcsinálta ” elnökéről, Kubatov Gáborról?”

Rövid csend után a sokat sejtető válasz: „Igen, de miért tetszik ezt kérdezni?”

Mint gátja vesztett folyó, még mindig udvariasan, de már ingerülten dől belőlem az indulat:

Merthogy a gyurcsányi terror idején meggondolatlanul odaadtam – szerintem akkor egy nemes közügyben – aláírásom személyes adataimmal együtt a Fidesznek egy gyűjtőíven. Azóta ezzel folyamatosan visszaél az elhíresült Kubatov Gábor listája alapján a meggondolatlan nemzeti érzelmű tömeg által immár második ciklusát kétharmados többséggel megkezdő állampárt!

Itt a telefonomon halk kattanás jelezte, hogy a fideszes hölgy „besokallt” és letette a kagylót.

Tegyük még hozzá, hogy az elmúlt hétvégén már kaptam két gépi telefonhívást. Ez egyik Orbán Viktor előre rögzített hangja volt, a másik Tőkés Lászlóé. Ezt én úgy értékelem, hogy a telefonos agressziót – most már élőben a mai napon – ez a hölgy csak folytatta, és nem megkezdte Orbán és Tőkés géphangja után.

Ezért így üzenek a nyilvánosság segítségével.

Értem én a kampány eszköztárát a bolsevik hatalomgyakorlás klasszikus napjait felidéző állampárt részéről.

Jól értem, hogy miért nem kíván mélyen lenézve ellenfeleit és saját választóit, valódi érvekkel vitába szállni program híján és így meggyőzni választóit a Fidesz, sem a korábbi országgyűlési sem a mostani EP kampányban.

E helyett a KGB és az ÁVH is büszke lenne rá, hiszen oly profizmussal mozgatja nagyon és kevésbé titkos katonai, félkatonai, polgári szolgálatait és többségében a szolgálatába állított „megélhetési lakáj médiáját” a „köpet ügy” lufijával és az „álkémügy” mindenkit hülyének néző csapnivaló színházi előadásával.

Mindezzel nem megelégedve, a Fidesz nem rest alapvető állampolgári és szabadságjogainkat is tudatosan megsértve, személyes adatainkkal folyamatosan visszaélve, „önkéntes pártkatonák” hadrendbe állításával végezni a meggyőzést és agymosást, a technika minden eszközét felhasználva, magánszféráinkba behatolva.

Nincs kétségem afelől, hogy a némi objektivitásba tágulni kényszerült hitgyülekezetes szektatelevízió az „ellenségem ellensége időlegesen a barátom” elve alapján, aktuálisan képernyőjére engedte tíz év után a Jobbik képviselőit és a péntekre tervezett ötpárti EU-s tévé vita nem bővül majd ki a Fidesz listavezetőjével Pelcznével .

Ugyanis nincs a Fidesznek semmilyen programja a „folytatjuk” álságos szlogenjén kívül. Ez pedig valóban nem elég a vitához.

Csak megismételni tudom, hogy mély meggyőződésem választóink nagykorúvá válása és növekvő tisztán látása!

Ekképp most is a kézben tartott puska csöve helyett a nyele fog elsülni a köpet és kémügyek sulykolásával, és a választók a hiteles programok és hiteles képviselők mellé állnak, amikor beikszelik Morvai Krisztina képviselő asszony vezette Jobbik EP listáját!

Kérem, fogadják gondolataimat szeretettel, megértéssel.

Reiner Péter

Budapest, 2014. május 21.

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Reiner Péter: A magánélet államosítása – avagy a KGB és az AVH is büszke lehetne a Fidesz módszereire

 1. Reiner úrnak a véleményével tökéletesen egyetértek. A kormányzó pártnak ez a nyomulása – amikor még arra sem becsülik választóikat – hogy egy nyilvános vitára kiálljanak el kellene hogy gondolkodtassa a választóikat

 2. Kérem, fogadják gondolataimat szeretettel, megértéssel.
  Reiner Péter
  Budapest, 2014. május 21. A legnagyobb tisztelettel és szeretettel fogadjuk leírt gondolatait Reiner Úr. Mi os kaptunk illetve feleségem hasonló hívásokat. Sajnos igen is visszaélnek személyes adatainkkal. Mi Jobbikos szavazók vagyunk azok is maradunk.
  Őszinte Tisztelettel
  Szabó Antal

 3. Mindazoknak ajánlom, akit a Fizess párt email-ben zaklat:
  Kattintson rá a „spam” gombra, hogy az összes Fizess párt email a kukában landoljon.
  Pláne, hogy leiratkozni sem lehet, ami már eleve törvénysértő az adatkezelést illetően!

 4. Mint már máshol megírtam, miután az MSZP, -Fidesz-KDNP, vagyis az MSZMP hibájából elvették az összes megtakarításunkat, és nem törődnek vele, és elveszítettem pár évvel nyugdíjam előtt az állásomat, ezúttal a Fidesz-KDNP jóvoltával, ezt a levelet kaptam, amit még követett négy másik Fideszes levele;
  Kedves Barátom!
  Jövő vasárnap lesz az európai parlamenti választás. Miniszterként rengeteg tárgyaláson vettem részt Brüsszelben. Ott is azt tapasztaltam, azokat becsülik, akik kiállnak az igazukért, és képesek küzdeni saját országukért. Ezért tartom nagyon fontosnak, hogy olyan képviselőket küldjünk Brüsszelbe, akik kiállnak a nemzeti érdekekért, és képesek megvédeni az eddigi közös eredményeket: küzdenek azért, hogy magyar kézben maradjanak a földek, hogy folytatódjon a rezsicsökkentés, és ne vehessék el az uniós támogatásokat.
  Mindezek miatt arra kérem, jövő vasárnap támogassa a Fidesz-KDNP nemzeti listáját!
  Üdvözlettel:
  Navracsics Tibor

 5. Korábban már szétkürtöltem, hofgy e történetben szereplő zaklatásban és törvénysértő eljárásban volt részem nékem is, többszörösen. Kunavar

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: