KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Kossuth téren mond beszédet március 15-én Orbán Viktor

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kovács Zoltán Nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, nemzetközi szóvivő közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogyan haladnak a március 15-i ünnepségek előkészületei.

Mint beszámol róla, a hosszú hétvége miatt már március 12-én elkezdődnek az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapjára tervezett programok.

A Múzeumkertben, a Budai Várban és a Várkert Bazárban már szombattól családi programok, koncertek és gasztrovásár várja az érdeklődőket. Az ünnepi program során a nemzeti ünnepek esetében már megszokott módon lesz zászlófelvonás és a Kossuth-, illetve a Széchenyi-díjakat is az ünnepi programsorozat részeként adják át. Idén — a tavalyi október 23-ához hasonlóan — a szervezők kérésére március 15-én is csatlakozik majd a Békemenet a központi ünnepség programjához. A tervek szerint a nemzeti ünnep délutánján a Kossuth téren Orbán Viktor miniszterelnök mond beszédet.

Az operatív törzs a terveknek megfelelően március első napjaitól kezdi meg munkáját, amiről természetesen beszámolunk – zárja bejegyzését Kovács Zoltán.

Kiemelt kép: FacebookNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Lavrov Ukrajna 1991-es határainak megőrzési feltételeiről beszélt

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük