KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A koncepciós vádról és az elcsatolt magyarok helyzetéről (különös tekintettel Kárpátaljára) nyilatkozott Gaudi az Álmos Király TV-ben

Gaudi-Nagy TamásSzeptember 22-én Kubinyi Tamás „Cenzúra nélkül” című internetes tv műsorában nyilatkoztam kb. 20 percben a Pásztor ügy miatt ellenem emelt koncepciós vádról, az eljárás tétjéről, Pásztor István politikai szerepéről és Kárpátalja aggasztó helyzetéről. Ezt követően Kubinyi Tamás arra hívja fel a figyelmet, hogy ebben az ügyben mennyire fontos a nemzeti szolidaritás kifejezése, akár tiltakozó megmozdulások útján is.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akit érdekelnek a mélyebb összefüggések! Köszönöm Kubinyi Tamásnak és az Álmos Király Tv-nek a magvas gondolatokat és a megszólalás lehetőségét! A beszélgetés az alábbi felvételen a görgővel előrehúzva, 1:42:28-tól indulva, 2:06:57-ig látható!

Ezúton is köszönöm a felém áradó nagyszámú biztatást és megerősítést!

Honfitársi üdvözlettel: dr. Gaudi-Nagy Tamás

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0a5r0zRTWig]

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “A koncepciós vádról és az elcsatolt magyarok helyzetéről (különös tekintettel Kárpátaljára) nyilatkozott Gaudi az Álmos Király TV-ben

 1. Magyarok Mindnyájan!
  Gaudi Nagy Tamás ellen vádemelés?- „pásztor” érezvén élte bűnét nem is tett feljenetést!
  Az emberi boldog-békés-szabad élet megteremtéséhez a Földön, csak EGY ÚT vezet, az IGE/IGAZSÁGA!
  A gyarló ember bármit is tesz, Ég és Föld örökké csak Együtt működik!
  EMBERNEK LENNI s MARADNI minden körülmények között,
  ez az ISTENI- Ég s Földi – ajándék, s megtartani egy életen át ez az ÉRT-ÉK!
  Örök támpontokra épülve ismét újjászülethet ez újkori KárpátHaza Magyarországa, a Magyarságnak kegyelmezett, BoldogAsszony Anyánk- Szent Korona szellemiségének értékrendjében.
  ” ………….hogy fületek meghallhassa az Úr szavát. Azt a csöndes, halk szót, ami belülről való, s amelyikről a próféta így véste kőbe a maga tapasztalatát annak idején, Úr városában: először jött egy roppant szélvihar s porlasztotta a hegyet…, de az Úr nem volt a szélviharban. Aztán földrengés jött, rengette a hegyet…, de az Úr nem volt a földrengésben. Aztán jött a tűzvész…, de az Úr nem volt a tűzben.
  – Áldott legyen az Úr, Magyarok Istene és védelmezője!
  – Áldott legyen, aki megérti és követi az Úr tanítását ………………..
  – Áldottak legyenek a hűségesek, mert ők a jövendő őrizői! Az Úr megtartja azokat, akik a nemzet szolgálatában az Ő útját járják!
  – Bízzatok és hirdessétek az Úr szeretetét! Mert eljő az idő, s már itt is van, csak a szemünkkel nem láthatjuk még, amikor az igazaké és az igazságosoké, a valóság tudóié és a jóság gyakorlóié, a békességeseké és az istenszeretőké lesz ez a világ és nem lészen több sírás, pusztulás, nyomorúság, rettegés és üldöztetés, mert a gonoszokat és gyűlölködőket eltörli az Úr e föld színéről!
  Minden hatalom megdől, ami nem Istentől való s minden fegyvert, mely ellenetek fordul, ítélettel sújtja az Úr! Ez az Úr szolgáinak hagyatéka s az ők igazságuk éntőlem való, mondá az Úr! Nap fiainak, magyaroknak teremtett Ő benneteket s törvényt adott néktek, ami életet és szabadságot biztosít számotokra, ha betartjátok azt!” /Wass Albert „Hagyatéka/
  „Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
  Hiszek Egy-Isteni Örök Igazságban,
  Hiszek Magyarország feltámadásában!”
  Isten Áldja KárpátHazánk Magyarságát, Mindnyájunkat,
  BoldogAsszonyAnyánk – Mária „Szent Korona Országa” Örök ÉrtékRendjében,
  Isten Áldjon a Földön BoldogAsszony ölelésében minden Jóakaratú Embert,
  szeretettel,
  Perjés Andrea

 2. Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy Gaudi-Nagy Tamás ne lenne pontosan tisztában, hogy a nagymagyar-nagynemzeti nagykormány is éppen annyira a magyar nép ellensége, mint bármelyik, a megelőző legkevesebb 70 év során. De nem mondhatja ki, mert akkor perek sokasága . . . Pedig . . .
  eSzeL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük