Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A kijevi rezsim háborúba akarja sodorni Magyarországot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A kijevi rezsimnek az a célja magyarellenes provokációival, hogy háborúba sodorja Magyarországot Oroszország ellen – értesült a Magyar Békekör nevének elhallgatását kérő ukrajnai forrásból.

A kárpátaljai magyar férfiak kényszerbesorozásával Zelenszkijék egyrészt „friss hússal” akarják pótolni a harcokban szétvert kárpátaljai dandárt, másrészt ki akarják provokálni, hogy Magyarország beavatkozzon a kárpátaljaiak védelmében, és ezzel okot adjon a NATO közvetlen beavatkozására Ukrajna oldalán – értékelte a forrás.

A Nyugat ugyanis úgy értékelhetné a tettekben megnyilvánuló magyar beavatkozást Kárpátalja védelmében, hogy Magyarország Oroszországgal szövetkezik Ukrajna ellen – érvelt.

A Békekör forrása „etnikai tisztogatásnak” nevezte Kijev kárpátaljai magyarokkal szembeni műveletét, és azt mondta, Magyarország „csapda helyzetbe” került: vagy megvédi a kárpátaljaiakat a megtizedeléstől, és ezzel háborúba sodródik, vagy sorsukra hagyja őket, fontosabbnak tartva az anyaország békéjét Ukrajnában élő honfitársai életénél.

Magyar Békekör

%d bloggers like this: