KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A jogászbálra igyekvő „kultúrlény” bántalmazta a devizakárosult aktivistát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Törteliné Marikát durván bántalmazta egy jogászbálra igyekvő férfi – Az orbáni hatalom bármit megtehet?

Aki először felismeri – és nyilvánosan az eredeti bejegyzés alá a Nem adom a házamat mozgalom fészbúk oldalra kiírja –  Marikát fellökő férfit, egy dedikált Sárgapólót kap a Nem adom a házamat mozgalomtól.

Úgy tudjuk, hogy Marika megtette a feljelentést ismeretlen tettes ellen.

Mint a videón is látszik Törteli Marika a Jogász- és bankárbál bankár díszvendégei miatt véleményt nyilvánított a bál előtt a bálra igyekvők felé 2017. február 11-én este.

Miközben alapvető jogával élt, egy férfi, aki jól láthatóan nála sokkal magasabb, erősebb testalkatú, Marikát nyakánál megragadta, és maga mögé a földre lökte. Egyesek szerint megütötte a bottal járó idős hölgyet, és azzal a mozdulattal rántotta a földre. Ezt a videóból döntse el mindenki maga.

A férfi még kísérőjét is hátrahagyva segítségnyújtás nélkül ment tovább. Hova sietett?

Marika sérüléseit előbb a kiérkező mentők látták el, majd kórházba szállították. Ott újabb sérüléseket észleltek.

Vérzett a karja, fájt a lába, és lelkileg is nagyon megviselte az eset. Részleteket majd Ő maga leírja, ha úgy gondolja.

Bízunk benne, hogy a társadalom ezt az esetet legalább oly mértékben el fogja ítélni az elkövető személyétől függetlenül, mint amikor az újságíró elgáncsolta a feléje futó bevándorlót.

A videón az is látszik, hogy Marika, amikor észlelte a támadó jellegű fellépését a férfinak, megpróbált hátrálni. Nem tudott elég gyors lenni. Sajnos a férfi karja megállíthatatlanul lendült, és erősen megragadta az idős, tehetetlen hölgy nyakát. Menekülésre esélye sem volt.

Jobbulást kívánunk Marikának.

Megjegyzés: Az alcím utólag került a bejegyzéshez. Az ok az, hogy az írás lezárása után láttam a híreket az olimpiai aláírásgyűjtők elleni mai támadásokról. Eszembe jutottak a Sárgapólósokkal történt korábbi esetek is.
Ráckevén és a II. kerületben az első számú uzsorás feketepólósai támadtak ránk az otp bankokban.

Ez is érdekelheti:  Brüsszelnek üzent, Orbán Viktort méltatta az Osztrák Szabadságpárt

A Szent György téren ádernál, és a Keleti Károly utcában a fidesz irodánál plakátjainkat szaggatta le egy-egy fidesz aktivista. Rogán házánál a Harci Opelen lévő feliratokat kísérelték meg többször letépni.

Mindegyik esetben békés véleménynyilvánítókra támadtak erőszakosan.

A következő időszakban kiderül, hogy Marikát ért támadás szándékos provokáció volt-e, vagy csak egy magán uralkodni nem tudó bálra igyekvő személy fura válasza a látottakra, hallottakra.

HAjrá!

Tisztelettel: Póka László                                                                                           Nem adom a házamat mozgalom

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük