KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az új szabály szerint Orbán már most sem lehetne miniszterelnök

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Jobbik nyolc évben korlátozná a kormányfői poszt betöltését, csak két ciklust vállalhatna minden kormányfő. Vona Gábor, a felcsúti polgármester legutóbbi milliárdos segítségnyújtására reagálva kijelentette, Mészáros Lőrinc valójában „Pénztáros Lőrinc”.

N1Tv

4 thoughts on “Az új szabály szerint Orbán már most sem lehetne miniszterelnök

 1. A Jobbik elfelejtette a HAZA ISTEN CSALÁD fogalmat és értéket. még hogy 8 évben határozza meg egy működő rendszer idejét, hát elég volt a 4 éves Horn kormányból amit hamis úton hoztak tető alá. elég volt a Megyesi féle néhány esztendőből mert őt ugye Gyurcsány szúrta hátba. Pufajkás, adócsaló és éjjel -nappal hazudók nem lehetnek etalonok .. Még hogy Orbán nem mehet tovább. Dehogy.nem Ő egy európai elismert politikus, jogi diplomával nagy tapasztalattal istenhittel, nyelvtudással , jó kapcsolatokkal legyen az USA vagy Oroszország, Kina vagy Nagybrittannia. Ha győzi és akarja a kormányzást ,maradjon és rá szavazok, Vonára soha.

 2. Nem hiszek a gaid paharaon ügy ilyen formában való halálozási tálalásában ,miért nem hozták nyugati portálik vagy orosz sajtó ,nem hiszek az orbán viktor által felvásárolt médiáknak orgánumoknak ,ez nekem nem bizonyíték hisz egy nemzetközi terroristáról van szó akit az FBI és a CIA is 20 évig kőrözött és ez az ember beépült Magyarország álminiszterének a családjába és felvásárolta fél magyarországot a másifelét pedig a barátaik az izraeli és más kétes alakok valamint letelepedési kötvény ben hálózatot hoztak létre a vízumokról nem is beszélve !!! Ez Magyarország belügyeibe való beavatkozás a javából míg orbán viktor egy népírtó hazaáruló a családjával együtt és bandájávál !!!
  Azonnal távozzon míg szépen van dolga és anép nem ítélkezik felette !!!!
  Csak a Jobbik vállalható !!!
  Szebb jövőt !!!

 3. „az új szabály szerint…
  „a régi szerint sem, mert Haza és Nép ellenes cselekedeteiért megérdemelt börtönbüntetését töltené, tanult(?) kollégáival egyetemben. Egy Normális „rendszerben a legsúlyosabb ítéletet.

 4. Haraszti Zsuzsa!
  „tényleg van még lejjebb? Ki súg magának,mert ezt egyedül nem lehetet kitalálni! Amit szed,azt sürgősen dobja el !

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: