KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Fidesz már Pintér Sándort is migránsok befogadásával vádolja?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ezt a kérdést tette fel Lukács Attila, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje, miután a primitív habonyi lejárató propaganda elérte Mezőkövesdet is, azzal a hazugsággal riogatva a lakosságot, hogy a Jobbik majd migránsokat fog a a mezőkövesdi laktanyába költöztetni. Ehhez képest kiderült, a laktanya a Pintér család tulajdona.

Lukács Attila pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, eddig egyetlen párt engedett be migránsokat az országba, a Fidesz: több ezret azért, mert szépen kopogtattak, 20 ezret pedig azért, mert fizettek. Budapesten már lakhatási támogatást is kapnak.

Ezek után Lukács szerint, ha valaki a helyi laktanyába migránsokat akar telepíteni, az a csak a Fidesz lehet. Azért is – tette hozzá – mert a laktanyát jelenleg Pintér Sándor belügyminiszter családja birtokolja. A tulajdonos Immobil 2000 Kft. ügyvezetője Pintér Sándor felesége, a társaság tagjai Pintér Sándor lányai. A Fidesz logikáját követve tehát minden bizonnyal Pintérék már titokban a betelepítést készítik elő.

A Jobbik április 8. után, mind a migránsoktól, mind a tolvaj, hazug politikusoktól meg fogja védeni Magyarországot – szögezte le Lukács Attila.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Ezt lehet eddig tudni az otthonfelújítási programról

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “A Fidesz már Pintér Sándort is migránsok befogadásával vádolja?

  1. Majd Sándor a fő perzekútor rendet tesz közöttük!

    2018. március 9. 13:17 Nemzeti InternetFigyelő (NIF) írta, :

    > Nifadmin posted: „Ezt a kérdést tette fel Lukács Attila, a Jobbik > országgyűlési képviselőjelöltje, miután a primitív habonyi lejárató > propaganda elérte Mezőkövesdet is, azzal a hazugsággal riogatva a > lakosságot, hogy a Jobbik majd migránsokat fog a a mezőkövesdi laktanyába” >

  2. Kíváncsi leszek április 8-án este töketlen ellenzékünk fancsali ábrázatára, mintha citromba haraptak volna.
    Én meg kajánul megjegyzem: ma már idiótának lenni sem könnyű, hatalmas a konkurencia. Sokan voltatok fiúk egymás ellen, garantált a bukta.

  3. Mire ó ez az alaptalan rágalmazás , magyar magyarral szemben .- a jobbik jobban tenné ha egy pár évre befogná , azok után , hogy átvedlett egy kétkulacsos bandává –nem tesznek ők semmit 8-után , talán még a szájukat sem jártathatják ., pláné a libsik kerülnek –elejükbe

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük