KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Fidesz az út szélén hagyja a miskolci dolgozókat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jakab PéterMindössze a busz- és villamosvezetőknek akarja Miskolc fideszes vezetése kifizetni azt a 3 ezer forintos béremelést, amit közel egy évvel ezelőtt még 3 ezer holding-dolgozónak ígértek meg. A Jobbik szerint a Fidesz munkavállalók ezreit hagyja az út szélén, bérrendezés nélkül.

Jakab Péter csütörtöki tájékoztatóján elmondta, a miskolci vezetés mindössze azoknak a dolgozóknak ajánlotta fel az elmaradt béremelés kifizetését, akik nemcsak tüntettek, de sztrájkkal is fenyegetőztek, miközben a többi munkavállaló semmit sem kapna. A Jobbik frakcióvezetője úgy véli, a városvezetés célja a dolgozók megosztása: a legelszántabbakat kifizetik, a többieket az út szélén hagyják. Ugyanakkor a képviselő szerint a Fidesz magából indul ki, amikor azt hiszi, „kilóra megveheti” a miskolciakat: „az érintett dogozók erkölcsi nagyságát bizonyítja, hogy nem fogadták el a júdáspénzt, nem árulták el a munkatársaikat, hanem tovább küzdenek azért, hogy ne csak néhány, hanem valamennyi munkavállaló bérét emeljék.”

Jakab Péter felszólította a miskolci városvezetést, ne próbálkozzon a dolgozók megosztásával: „ha Miskolc gazdasága valóban úgy fejlődik, ahogy azt a Fidesz állítja, akkor trükkök százai helyett fizessék ki, amit megígértek.” A jobbikos képviselő szerint fel kell tenni azt a kérdést is: vajon milyen jövőt kínál a lakóinak egy olyan városvezetés, amely 3 ezer forintos béremelést sem hajlandó biztosítani a munkavállalóknak?

Jakab Péter
Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke,
miskolci frakcióvezetője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: