KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A liberalizmus miatt kormány nélkül maradhat Németország

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Angela Merkel továbbra sem tud megállapodni a koalíciós partnerekkel a migrációs válság rendezéséről, miközben a kancellár népszerűsége tovább csökken, és a kormánykoalíció a felbomlás szélére jutott.

A kancellár “két tűz közé” került, miután meghirdette a befogadás politikáját, és lehetővé tette a migránsok korlátlan beözönlését Európába. A Merkel által vezetett Kereszténydemokrata Unió és a Bajor Keresztényszociális Unió a 2013-as választásokat követően nem tudott többségi kormányt alakítani, emiatt lépett koalícióra a Sigmar Gabriel féle Szociáldemokrata Párttal – ez az ideológiai sokszínűség azonban működésképtelennek bizonyult, amint Németország válsághelyzettel kellett szembenézzen. Miközben továbbra is zajlanak a koalíciós tárgyalások a migrációs válság kezelésének mikéntjéről, a bevándorlók tovább özönlenek Európába, és a koalíció hónapok óta nem tudott megegyezésre jutni. A bajor vezetők követelik, hogy Merkel szabjon felső korlátot a befogadott bevándorlók maximális számára vonatkozóan. A szociáldemokrata párt néven működő liberálisok eközben koncentrációs táborokat vizionálnak, és azt sem hajlandók elfogadni, hogy a hatóságok ellenőrizzék, kik lépnek be az ország területére.

Miközben a kormánykoalíció nem tud megállapodásra jutni és láthatóan működésképtelennek bizonyult, Németország a külpolitika terén is mind rosszabb helyzetbe kerül; Ausztria kormányával egyre fokozódnak a diplomáciai bonyodalmak. A német kormány a koalíciós tárgyalások eredménytelensége közepette azzal próbál időt nyerni, hogy Ausztriára hárítja a felelősséget, és az osztrák kormányt próbálja nyomás alatt tartani, hogy az korlátozza a migránsáradatot. Egyértelműen láthatóvá vált, hogy Európa valamennyi országa próbálna megszabadulni a migránsoktól, ill. ellehetetleníteni azok beutazását, de ezt a nemzetközi politikában felvállalni csak kevés ország hajlandó. Miközben Magyarország kormánya megtehette, hogy lezárja a déli határvonalat – és ebben a többségi lakosság támogatását élvezi -, Németországban a tényleges cselekvés a kormány bukásához vezet.

A megoldás legfőbb akadálya nem csak Angela Merkel személye, hanem a Sigmar Gabriel féle szociáldemokrata párt, ami a válsághelyzetet politikai célokra használja és az etnikai kisebbségek körében próbálja növelni szavazóbázisát azáltal, hogy koncentrációs táborokkal riogat.

Merkel korábban a migránsok korlátlan befogadását hirdette, de ezzel elindította az újabb bevándorlási hullámot, ami végül arra ösztönözte a német kormányt, hogy a befogadó-táborokban elkülönítse a háborús övezetből menekülőket az egyszerű gazdasági bevándorlóktól. A “szociáldemokraták” azonban az emberek félelmeire hatva próbálják megakadályozni a hatóságokat abban, hogy ellenőrizzék az országba érkezők személyazonosságát. A koalíciós tárgyalások eredménytelensége így nem csak a kormánykoalíció felbomlásához vezethet, de lehetetlenné teszi, hogy a hatóságok kiszűrjék a migránsáradattal érkező kockázati tényezőket.

Sigmar Gabriel a napokban azzal fenyegette meg a kancellárt, hogy amennyiben nem tudnak megállapodni a bevándorlók beengedéséről, pártja visszavonul a kormánykoalícióból. Ezzel a kormány kisebbségbe szorul a parlamentben, és kormányzásképtelenné válik, ami hosszú távon ellehetetleníti a terroristák kiszűrését és a migrációs válság kezelését.

http://www.hidfo.ru/

2 thoughts on “A liberalizmus miatt kormány nélkül maradhat Németország

 1. A választásokon öt hat százalékot szerzett liberális kisebbség kormányozza a világot! Nekik minden kormányban joguk van hangadóként részt venni, jogot formálnak megszabni: mi jó mi elvetni való. Újabban ők határozzák meg mi európai, keresztény, mi meghaladott, mi elvetni való.
  A liberális globalizátorok Afganisztán és Irak elleni agressziója még nagyobb fejetlenséget szült. Líbia és Szíria állami struktúráját tönkretette az „arab tavasz”. Lehet, hogy ezekben az államokban nem éppen ideális rendszerek dívtak, tán „guantanámok” is léteztek, de rend volt, nem volt polgárháború, nem éheztek a lakosaik.
  Miután az arab államok struktúráját tönkretették, liberálisék médiáik követelik a hontalanná vált milliók befogadását Európában. Ilyen nagy tömegben érkező migránsokat nem tudjuk integrálni. Ezek idegen kultúrájú kisebbséget képeznek államainkban, és csak idő kérdése mikor érünk el a polgárháborúhoz.

 2. „A liberalizmus miatt kormány nélkül maradhat Németország”
  Még mindig jobb,mint egy németellenes,cionista-bérenc kormány.
  H.B.
  „Sohasem a beszélt nyelv, a kultúra, a születés helye az összetartó erő, hanem a vér!”

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: