A Fegyveres és Rendvédelmi Szervek Hivatásos Állományú Tagjainak üzenete Magyarország Kormányának, kormánypárti képviselőinek

    “Tisztelt” Kormánytagok, képviselő hölgyek, urak! Szeretnénk azon egyszerű tényre felhívni a figyelmüket, hogy Önök szereptévesztésben vannak. Gyakorlatilag fordítva ülnek a lovon.

Vegyék már észre, hogy nem Mi vagyunk Önökért, hanem Önök vannak értünk, állampolgárokért, jelen esetben a Fegyveres(!!!) és Rendvédelmi Szervek Hivatásos Állományú tagjaiért.

Hirdetés

    Nem Önök foglalkoztatnak és fizetnek bennünk, hanem épp ellenkezőleg, Mi, adófizető állampolgárok foglalkoztatjuk és fizetjük – nem is túl rosszul- Önöket. Csak, hogy értsék miről is beszélünk: a “miniszter” szót a latin nyelvből eredeztetik, és magyar nyelvre lefordítva szolgálót jelent. Nos, Önök nemhogy szolgálni nem akarják munkaadóikat, de odáig merészkedtek, hogy bennünk akarnak szolgasorba süllyeszteni. De Mi, az Önök munkáltatói, úgy döntöttünk, hogy ezt már nem hagyjuk…

    Elegünk van abból, hogy miközben az elmúlt években a banki törlesztő részletek, a közüzemi díjak, az élelmiszerárak, a benzin ára (és még sorolhatnám.) megduplázódtak, addig az illetményalapunk ötödik éve nem emelkedett egy fillérrel sem.

    Elegünk van abból, hogy miután a bankok felelőtlen hitelpolitikája miatt összeomlott az ország gazdasága, velünk, egyszerű emberekkel fizettetik meg ennek az árát, majd ezt megfejelve, arcátlan módon, a mi adóforintjainkból  konszolidálják ugyanezen bankokat.

    A “csodálatos” egykulcsos jövedelemadó is csak az Önök számára váltotta be a hozzá fűzött reményeket, esetenként több százezer forinttal is emelkedett a képviselők nettó fizetése.

    Ugyanakkor a “mezei” tűzoltó, rendőr, börtönőr, katona és vámos, szinte kivétel nélkül, több ezer forinttal járt rosszabbul, ennek következményeként.

    Mert ugye a társadalmi igazságosság ezt követeli.

    Az a társadalmi igazságosság, amelyre hivatkozva, Önök most el kívánják venni az utolsó megmaradt kedvezményünket, a szolgálati nyugdíj rendszerét.  Azt a kedvezményt, ami vonzóvá teszi a hivatásos szolgálatot, amiért érdemes lemondani számtalan alkotmányos jogunkról, érdemes kockáztatni életünket, vállalni megannyi kötöttséget, és érdemes Lojálisnak lenni a mindenkori kormányokhoz.

    De nézzük a dolgot a “társadalmi igazságosság” szemszögéből. Ha senkinek sem adhatunk többlet jogokat, akkor nyilvánvalóan többlet terhet, kötöttséget sem szabhatunk meg senkinek.

Gyakorlatilag a kedvezmények eltörlésével párhuzamosan megszűnnek a többlet terhek is. Lesz sztrájkjogunk, megszűnik a “parancs, értettem!”, és nem kell, akár az életem kockáztatásával is bármit is tennem.

    Na!  Szerintem, ha ébren vagyunk, ne álmodjunk! Gyorsan kapjunk be valamit hülyeség ellen, és felejtsük el ezt a “társadalmi igazságosságot”! Én továbbra se akarok sztrájkolni, és a “parancs, értettem!”, rendszerben akarom “akár az életem kockáztatásával is.” Becsülettel végezni a dolgom. Mert ez, így normális. Ennek viszont ára van, amit eddig, még ha szerényen is, de megfizettek.

    Most ezt a szerény fizetséget akarják elvenni tőlünk, de innen üzenjük, hogy nem adjuk.

Míg Önök békésen szundikálnak Rózsa-dombi villájukban, vagy Audi-S-8-asukkal szelik az ország útjait, természetesen “halaszthatatlan közfeladataik ellátása” érdekében, mi itt az utcán

vagyunk kénytelenek harcolni szerzett jogainkért, mert Önök a 2/3-ados mámorban megfeledkeztek arról, hogy valójában ki kinek is a munkaadója.

    Hát Mi most emlékeztetjük erre Önöket. Kapnak még egy lehetőséget, hogy korrigálják ezt a hibát, és rendesen végezzék a dolgukat, (a hatályos alkotmány értelmében, a pártok együttműködnek a népakarat kialakításában) ellenkező esetben, mi, mint munkáltatók kénytelenek leszünk a törvényes keretek között fegyelmi eljárás alá vonni Önöket, (gondolok itt egy népszavazási kezdeményezésre, mely a közpénzből fizetett állások számát 1-ben, a közpénzből fizetett béreket   a   minimálbér  5-szörösében maximalizálná,  lehetővé  tenné  a képviselők visszahívhatóságát, és eltörölné a mentelmi jogot) de legvégső esetben akár a munkaviszonyukat is készek vagyunk megszüntetni.

    Természetesen ezt is törvényesen, szintén népszavazási kezdeményezéssel, mely előrehozott választások kiírásáról szólna. Mivel  Önök,  mint  munkavállalók  most nyilván fenyegetve érzik magukat a munkáltatójuk által, javasoljuk, hogy alakítsanak szakszervezetet, és kezdjenek tárgyalásokat munkaadóikkal. Amennyiben a tárgyalások nem vezetnének eredményre, kezdjenek határozatlan idejű sztrájkba, és zárkózzanak el az “elégséges szolgáltatás” biztosításától is.  Ezt a munkaadójuk nyilván nem fogja sokáig bírni, és teljesíteni fogja a követeléseiket

Bajtársi üdvözlettel: A Rendvédelmi Dolgozók

NIF szerkesztői megjegyzés:

Mindez nagyon szép és jó …. lenne, ha a rendőrök nem éppen az Ő munkaadójukat támadnák meg naponta, mégpedig a kormány utasítására. Lásd 2006. októbere, a Kossuth téri kordon, a békés demonstrálók oszlatása, vegzálása, … stb.
Ne feledjük, a rendőrök is közalkalmazottak, a költségvetésből kapják fizetésüket! Azt pedig a termelő és szolgáltató munkát végző dolgozó nép teremti elő! Úgyhogy van itt tévedés bőven!

Nemzeti InternetFigyelő

Facebook hozzászólások


0 thoughts on “A Fegyveres és Rendvédelmi Szervek Hivatásos Állományú Tagjainak üzenete Magyarország Kormányának, kormánypárti képviselőinek

 1. 1. Kiváltságaihoz mindenki ragaszkodik!
  2. Tisztességes ember nem megy (rendőr)kutyának!
  3.Szolgáltad a hatalmat? Most megkapod amit érdemelsz! “üssed, üssed, botocskám” most rajtatok a sor!
  4. “Az önkény, rendszerint, karöltve jár az ostobasággal!” Szécsényi, (meg a rendőrrel, tegyük hozzá!)

  1. Kedves lényeglátó!
   Tökéletesen egyet értek Önnel ! A hatalom pribékjei, csak azt kapják a gazditól amit megérdemelnek, most épp az oldalba rúgás van soron. De a legelső “fogd meg” parancsra azokat fogják ütlegelni akik valóban fizetik ezt az egész bandát.Adnék ezeknek én rendesen mindenféle “kiváltságokat” csak sajnos ez nincs rám bízva.

  2. …nagyon primitív vagy…csak fröcsögni tudsz.Te vágóhídra szánt birka vedd észre hogy a Lézerjankó féle törvény rólad is szól.Neked de a gyerekeidnek sem lesz nyugdíja 25-40 ledolgozott év után ha lebetegszik, vagy balesetet szenved a törvény értelmében majd kap szoc. segélyt….szegény birka gondolkozz is néha te szerencsétlen ember….Az eszed nem használod csak a vak düh beszél belőled…

 2. Igaza van itt a cikkírónak, akármit is susogsz nif-es a tévedésről!
  Maximum egyet tévedett a cikk írója: ez a kormány képtelen bármilyen ésszerű és logikus tevékenységre, teljesen impotens és alkalmatlan az igazi kormányzásra!
  Amihez ért: idegen érdekeknek maximálisan megfelelni, a választópolgárok közötti társadalmi feszültségeket maximálisan növelni, szalámizni!
  Kedves Olvasó!
  Megértem elfogultságát, hiszen pár szavas hozzászólásából is látszik, hogy Ön is érintett az ügyben, de a tény az, hogy a rendőrök rárontottak a népre, mégpedig kormányutasításra, s az is tény, hogy ők a költségvetésből kapják a fizetésüket, amit a termelő és szolgáltató munkát végző dolgozók teremtenek elő! A rendőrök eltartottak, produktív munkát nem végeznek! Az már csak hab a tortán, hogy a rendőrök fizetését is terheli adó, ami vissza száll a költségvetésbe! Így járulnak hozzá a saját maguk és a politikusok eltartásához!
  Híradmin

 3. Tisztelt? rendvédelmi (dolgozók)? maffia!
  Nekünk belőletek van elegünk mert csak a nép sanyargatását hajtjátok végre!
  Az hogy a gk. vezetőket teljesen mindegy hogy milyen indokkal de kiraboljátok, nekünk az állampolgároknak ebből van elegünk!
  Elegünk van abból hogy azt a bűnöző réteget a mostani t és az elődeit is a néppel szemben oltalmazzátok!
  Elegünk van belőletek amikor az ősi Magyar jelképeket meggyalázzátok!
  Elegünk van belőletek amikor rasszista módszereitekkel a cigányok pártjára álltok a Magyarokkal szemben!
  Elegünk van belőletek amikor a kisemberek kilakoltatáshoz segéd kezet nyújtotok!
  Elegünk van belőletek amikor az általatok is kifosztott néptől követelitek negyven évesen a nyugdíjatokat!
  Akkor kérjetek a néptől támogatást ha melléjük álltok a bűnözőkkel és az idegenekkel szemben, de addig kuss a nevetek!

 4. Következtetésként szeretném ajánlani mindenki figyelmébe, egyben a rendőri szakszervezetek vezetőihez eljuttatni hozzászólásomat. A Kossuth téri tiltakozásuk akkor volna emberséges, magyar tett, ha egyöntetűen kiállnának az alábbi becsületes elvek mellett, miszerint:
  1. Kijelentjük, hogy a korai nyugellátásban részesülő társaink nevében egységesen lemondunk a nekünk nem járó nyugellátásról.
  2. A korai nyugellátásról lemondás helyébe ismét munkába kívánunk állni, akár még közrendőrként is, vagy tartalékos katonaként, vagy a civil életben.
  3. Tesszük ezt azért, hogy e harcunk eredményeként az így megmaradó 50 milliárd Ft-ot az állam kizárólag a 76 ezer Ft-on nyomorgó minimálbéresek és minimálnyugdíjasok béremelésére fordíthassa. Emelje bérüket akár 200.000 Ft-ig, hogy a bedőlt banki hitelekre is fussa ezeknek a legszegényebb dolgozó rétegnek.
  4. Amennyiben az általunk lemondott 50 milliárd Ft-ot nem az előbbi pont szerint kívánja az állam felhasználni, akkor valóban országos állampolgári engedetlenséghez fogunk folyamodni.
  5. Követeljük az államtól, hogy a mi jó példánk nyomán, egységesen tiltsa meg a nyugállományba kerülő embereknek, hogy nyugdíj mellett más kereső munkát is vállaljanak. Egységesen, vagy munka, vagy nyugdíj. A kettő együtt nem! Az így is megmaradó nyugdíjösszeget szintén a kisnyugdíjak emelésére legyen szabad fordítani az államnak.
  6. A fenti pontokban kívánunk az állam képviselőivel egyezségre jutni!
  Magyarázatként még annyit a fenti pontokhoz, hogy mára Magyarország lakossága bizony egyre inkább a belső élősködők országává vált. Felvethető kérdés, mégis miért volt képes a 2. világháborúban fennmaradni ez a nemzet? Azért, mert akkor még a lakosság 80 %-a termelő munkából élt (paraszt, élelmiszer, cipő, ruha stb.) és tartotta el a mintegy 20 % nemtermelő rétegeket.
  Mára ez az arány megfordult. Jelenleg 80 % a nemtermelő ember és ráadásul pénzdiktatúrával uralkodik a 20 % minimálbéren tengődő lakosság felett. Ha ez a társadalmi követelőzés, amit a rendvédelmisek is folytatnak, tovább gyűrűzik, akkor rövidesen tönkre fog menni a gazdaságunk, akár milliók is éhezni, vagy konfliktusok esetén akár éhen is fognak halni. Ezt akarjuk? Talán még nem!
  Ezért gondolkozzunk emberek. A “buta paraszt” vicceken felnövekedett mai nemzedékek jövője igencsak a paraszti életforma újraalkotásával, és nem a követelődző belső élősködői tevékenységétől válik függővé.

 5. Azért furák vagytok ti, haver!
  Amikor a rezidens orvosok cirkuszoltak egy kicsit a sorsukért, a varnyú se károgott értük. Most, úgy látszik, a rendőrökért mindenkinek (tisztelet a kivételnek) vérzik a szíve. Pedig azoktól a gyermekeitek egészsége, esetleg élete függ majd.
  Ami igaz, az igaz, mindkettő ugyanaz a sors, ugyanaz a módszer. Csakhogy nekem a dokiké szimpatikusabb. Miért? Azért, mert azok, akik a kormányt ilyenformán zsarolták meg (mert az volt, zsarolás, csak éppen jó ügy érdekében), éppen azok a rezidensek voltak, akik MARADNI AKARNAK. Semmibe nem került volna ugyanis, legalább semmi többlet energiába, ha egyszerűen fogják a betyárbútort, és elmennek. Biztos olyan is akad szép számmal. De nem, ők inkább maradni akarnak, még ilyen áron is.
  És most meg a rendvédelem. Ugyanaz. Erre már nincs mit mondani. Szomorú számomra elismerni, hogy a hatalom, a mindenkori hatalom, csak ebből ért. A korbács szavából. És az is igaz, hogy azt a korbácsot mindíg az kell a feje fölött suhogtassa, aki pótolhatatlan.
  Lám, Széchenyi Istvánnak megint csak igaza volt. Minden nép kitermeli a nekivaló hatalmat maga fölé. Igen sajnálom ezt, mert látom ám a hatalmat gúzsbakötő korlátokat is. De kis országban ez már csak így van. T. István következtetésével egyet kell értenem, ami a paraszt megbecsülésének halaszthatatlan szükségességét illeti. Csak még kibővíteném azzal, hogy: amennyiben a hatalom nem kezdi nagyon sürgősen azokat megfizetni, mégpedig jól, akik valóságos munkát végeznek, hát akkor záros időn belül jaj az országnak!
  Elnézést kérek, hogy terjengősebb voltam a szokásosnál, de ez már rég a begyemben volt.

 6. Gondolkodó ember nem nagyon szíveli a ‘parancs értettem’ módon végzett munkát. Ez különösen igaz kellene, hogy legyen éppen a rendvédelem és a honvédelem (na nem az afganisztáni) területére. De éppen ezért találták ki éppen ezekre a területekre ezt a parancs uralmi rendszert. Amikor a ‘magyar’ rendőr leveri a vízig a magyar tüntetőket akkor el kellene gondolkodni, hogy egyáltalán az a tüntetés alkotmányos illetve törvényes-e. Ha nem, akkor oszlatható a tömeg, ha igen a rendőr a törvényt, a rendet védje. Vagyis tagadja meg a parancsot. Ha nem ezt teszi, akkor a rendőr a rendetlenséget védi, és éppen olyan bűnözővé teszi magát, mint aki kiadta számára a parancsot. Ezért van az, hogy a magyarok országában becsületes ember a rendőröket hova-tovább ellenségének tekintheti. Én továbbra is tartom a véleményem, mi szerint azt fogom igazán MAGYAR érdekeket védő közszolgának tartani, aki megteremti a bármi módon történő önvédelem lehetőségét és a szabad fegyver tartást és akár viselést is engedélyezi. Meddig maradhatott volna gyucsány, ha a tüntetők 2006-ban fegyverrel a kezükben kérik meg, hogy fáradjon börtönbe. A 65 év többi hazaárulásáról már nem is beszélve.

 7. Olvasva a hozzászólásokat, megnyugvással tölt el, hogy azért akadnak normálisan gondolkodó emberek.
  Manapság rendőrnek, katonának általában nem hivatástudatból mennek az emberek hanem mert kurvára büdös nekik a munka, illetve a pihenő időben, remek jó mellék állásokat lehet találni lehetőleg fekete munka keretében, vagy zsoldosként átlagon felüli jövedelemhez lehet jutni. A korkedvezményes nyugdíj pedig hab a tortán, most ez a hab eltűnni látszik ,hát ezért ez a nagy ricsaj.

 8. Elfelejtitek, hogy pl. Delamerikaban a puccs hozzatartozik a kontinens politikai fejlodesehez. A puccshoz pedig kell a katona is es a rendor is. A kormany most neveli at oket magyarra. Ti csak szurkoljatok nekik, hogy sikeruljon. Mert rendszervaltas forradalom nelkul nincs. S ha mar forradalom, akkor legyen puccs is. Sullyesztobe a zsidesszel, s az osszes tobbiparttal. Ki kell takaritani az orszagot es ehhez kell a rendvedelem tamogatasa!

 9. A nyugdíjat jól teszik,ha elveszik ezektől a szarkupacoktól,37 éves vágta a pofájába a riporternek az egyik riportban hogy nyugdíjas,Ilyen a világon máshol nincs,korkedvezménnyel legfeljebb 5-6 évet tudna szerezni,akkor 56-57 évesen mehetne nyugdíjba.Ezzel a nyugdíjkedvezménnyel sikerült a törvénytelenségre és az összes aljasságra rábírni a rendőröket a rendszerváltozás óta.Most megszívják remélem,mert a munkájuk amúgy szart sem ér.A szimpátiát még annyira sem tudják felkelteni,mint az egészségügyiek,pedig azok sem népszerűek,szerintem joggal,ennyi ember nem téved!

 10. Hat igen az elmult 21-ev kormanykiszolgaloit is elkapt a gepszijj.Persze volt lehetoseg 1989-ben is(Tetszettek volna ….)Volt lehetosg 2006-ban is–DE–NEM-inkabb vegrehajtottak a senkihazi kormany utasitasait.Most jon a siras,mert rajuk kerult a sor.
  Varjatok atmegyek politikai korrektsegbe!
  BIRKAK!
  Illo lenne mar folebredni,es a ciont kiszolgalokat kisoporni.!!!

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Alföldi Róbert botrányai – olvasói levél
Megalakult a Hungarikum Szövetség
Jobbik TV – EU – Morvai Krisztina vitája Romano Prodival a "világkormányzásról"
Close