KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„A bennünket kifosztó, rohadt, populistázó világelit pofájára mért globális lórúgás”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

cionbolcsei250.jpgA hirtelen és váratlanul megindult elitutáló világforradalom a jelek szerint feltartóztathatatlan. Június 23-án győzött a Brexit, amit egy cornwalli kocsmában a kivétel nélkül az uniós kilépésre szavazók keresetlen szavaival nyilván úgy jellemeznek, mint a „bennünket kifosztó, rohadt, populistázó világelit pofájára mért globális lórúgás”.

Ők azok, akikről tegnap a Népszabadságban Bernard-Henri Lévy francia filozófus (a Jerusalem Post listája szerint a világ ötven legbefolyásosabb zsidó személyisége közül a negyvenötödik) azt írta: „hajótörők”, „balos bunkók”, „részeg szkinhedek”, „írástudatlan hőbörgők” és „bikanyakú neonacionalisták”. Mert, vonta le a következtetést eme „új filozófus”: „A Brexit örök időkre a tudatlanság győzelmének példája lesz a tudás fölött. Az emberi állatságé az emberi szellem fölött”.

Márpedig két nappal korábban a szintén elitellenes, az olasz 5 Csillag Mozgalom színeiben indult Virginia Raggit – „egy női állatot” – választották Róma, az Örök Város polgármesterévé.

És tegnap került sor a Brexitnél és Raggi bukásánál is biztosabban lehetetlenként beállított eseményre a manilai Malacanang palotában. Ahol a jogi diplomás, 71 esztendős Rodrigo Dutertét iktatták be a százmilliós lélekszámú, nyolcvan százalékban katolikus hitű Fülöp-szigetek, Amerika szoros szövetségesének elnökévé.

Mely tény globális jelentőségében valahol a Brexit és Raggi győzelme között helyezhető el, jóval közelebb az előbbihez.

A „Kelet Trumpja” gúnynevet is kapott Duterte huszonkét éven át a másfél milliós Davao város polgármestere volt. Az új elnök márciusi kampányában olyan ígéretet tett választóinak, amely nyomán az egyesült liberális világelit elnökválasztási esélyét közel a nullához prognosztizálta.

A ma már elnök Duterte ugyanis azt ígérte választóinak, elnöksége pillanatától számított fél éven belül likvidáltat félmillió kábítószer-kereskedőt és egyéb súlyos bűnözőt. Referenciaként, hogy komolyan beszél, davaói teljesítményére utalt. Arra a tényre, hogy ott 1400 bűnözőt öletett meg.

Ez is érdekelheti:  Az összeomlás szélére került a Gyurcsány-koalíció

Hogy a kampánybeszédben oly sok helyen és sokszor elhangzó ígéretek későbbi be nem tartásához a Fülöp-szigeteken is hozzászokott híveinek kételyét eloszlassa, a tegnapi, rendkívül puritán módon, a szokásos pezsgősüveg-durrogtatások mellőzésével tartott, kizárólag helyi ételek és gyümölcslevek kínálata mellett lefolyt ünnepségen elmondott, öt percnél alig hosszabb beszédében, az alkalomra ananászrostból készült inget öltve, Duterte hangoztatta, márciusi kampánybeszédének minden ígéretét betartja. Hozzátéve ismét, hogy a bűnözők, illetve bűnözéssel alaposan gyanúsítottak likvidálását a rendőrség és a katonaság fogja végrehajtani. Mely utóbbi élére a tegnap kinevezett Ronald Dela Rosa – Duterte hűséges rendőrparancsnoka Davaóban – a sajtónak kijelentette: „Az elnök ígérete megoldható”. Hozzátette: „A bűnözők megkapják azt a jogot is, hogy hallgassanak – egyszer s mindenkorra”.

Az emberjogi szervezetek, mint várható volt, visítottak, hogy itt egy ember, aki merészeli a nem bűnözők jogait védelmezni.

A tegnapi Wall Street Journal pedig ellenzékieket szólaltatott meg, akik siettek elmondani, Duterte új politikája gyengíti a jogállamot és elriasztja a befektetőket. Akik nyilván szedik a sátorfájukat, hogy az Egyesült Államok másik nagy szövetséges országába, a közismerten példásan demokratikus Szaúd-Arábiába csoportosítsák át tőkéjüket, hiszen az elmúlt évtizedekben még egyetlen olyan hangot nem vakkantott a nyugati sajtó, hogy onnan politikai okból és demokráciadeficit miatt menekülne a tőke. Mely tőke e sivatagi rettenetben még a reszketeg lábon álló elituralom összeomlásától sem hajlandó félni. Hogy helyette a budapesti és varsói instabilitástól rettegjen.

Világszerte a hasznos idióták által legyőzhetetlennek festett és az ellenük való ellenállást szántszándékkal reménytelennek sulykoló nyugati elittel szemben valóban beindult a még néhány hete elképzelhetetlennek gondolt, globális léptékű forradalom. Amelynek már megvoltak az előzményei.

Mint a washingtoni konszenzus intézményeivel az 1997-es dél-kelet-ázsiai válság idején elsőként szembeforduló Malajzia, a 2008-as pénzügyi válság után fellázadt háromszázhúszezer lakosú Izland és később a magyar kormány, amely két lábbal rúgta ki Budapestről az IMF – a Bajnaiak, Gyurcsányok, Vértesek, Lengyel Lászlók, Petschnigek, Várhegyi Évák és Bauerek által – fényesre nyalt talpú helyi képviselőit.

Ez is érdekelheti:  Német hírszerzés: 2023-ban Ukrajna az ISIS tranzitállomása volt

Világkormány helyett egyre-másra szakadó, de mind nacionalistábbá váló országok sorakoznak fel a térképen. Az egyetlen Szovjetunió helyett ki tudja, hány ország, Kazahsztántól Észtországig, Jugoszlávia helyett Macedónia, Szlovénia, Szerbia, Montenegró, Koszovó és a többi balkáni törpeország (hogy Isten tartsa őket különválva), most meg a még „Nagy”-Britanniából kifelé igyekvő Skócia, Észak-Írország, Wales… Miközben ott toporog a szakadás és önállósodás útján Katalónia és Baszkföld. És akkor már nem is beszéltünk a 2002-ben az Indonéziától leszakadt Kelet-Timorról, a marokkói, indiai, izraeli gyarmatosítóktól szabadulni akaró Nyugat-Szaharáról, Kasmírról és Palesztináról. Trend a világuralmi központosítás felé? Lószart, mama! – mondaná e világuralomra hiába törekvő nyugati hatalom egyik hazai, a nyugati diplomácia által hőn szeretett volt miniszterelnöki nyalonca.

És micsoda tettekről érkeznek édesded illiberális hangok e legutóbb említett térségekből! Mint a Fülöp-szigeteki, 2,3 millió lakosú Cebu városából, amelynek újonnan megválasztott polgármestere, Tomas Osmena, Sergio Osmena volt államelnök unokája, Duterte megválasztásán felbuzdulva és kijelentve, hogy az ő lelki szemei előtt a bűnözés terén az áldozatok lebegnek, megígérte, 1500 amerikai dollárnak megfelelő pesót fizet minden rendőrnek, aki eltesz láb alól egy bűncselekmény elkövetésével gyanúsított személyt.

Aki pedig a drogkereskedőkért hullat könnyeket, hadd idézzük fel az Obama amerikai elnökhöz arcvonásokban fura módon hasonlító kétszázötvenegymilliós Indonézia elnökének, Joko Widodónak tavaly május 10-i szavait. Amikor egy újságíró azt kérdezte tőle, miként válaszol a nemzetközi bírálatokra, amiért védelmébe vette, hogy a „Bali kilencek” nevű kivégzőosztag egy hónappal korábban hét külföldi embercsempészen hajthatta végre a bíróság által kimondott, golyó általi halálbüntetést, ezt mondta: „A drogoktól naponta ötven indonéz fiatal hal meg, ami egy év alatt tizennyolcezer áldozatot jelent. Indonézia elnökeként az a feladatom, hogy a törvényeinket betartsák, és biztos vagyok benne, hogy más országokban a nép ezt megérti”.

Ez is érdekelheti:  Századvég: Kudarcok sorozata és elégedetlenség kíséri Ursula von der Leyen EB-elnökségét

Különben is, kit érdekel e távoli szigeteken, hogy mit kárognak róluk a nagy nyugati jog-, szabadság- és „értékféltők”?

Aki 1986-ban, a „kleptokrata” Ferdinand Marcos Fülöp-szigeteki diktátor bukásának évében és előtte nézni tudta a CNN-t, emlékezhet: szinte nem volt adás, amelyben ne mutatták volna a szörnyű manilai nyomornegyedeket. Amelyekből a „demokratikus” Corazón Aquino az évi elnökségétől kezdődően a mai napig egyetlen híradásban egyetlen képet sem látunk. Holott már négymillión élnek ott. Miközben az ország a Transparency International korrupciós listáján Marokkóval és Egyiptommal holtversenyben a borzasztóan „demokratikusan” csengő nyolcvannyolcadik helyen lebzsel.

Raggi, Brexit és most Duterte.

A jövő héten kinek örülhetünk? Mi, állatok?

Lovas István – mho, 2016. július 02. 08:57, Hunhír.info

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

8 thoughts on “„A bennünket kifosztó, rohadt, populistázó világelit pofájára mért globális lórúgás”

 1. Csak ne siessünk a BREXIT-tel. Könnyen meglehet hogy a forgatókönyv része, védik a kígyó fejét, amely Londonban van.

 2. ,,Világkormány helyett egyre-másra szakadó, de mind nacionalistábbá váló országok sorakoznak fel a térképen.”
  De hát nem ez a cél? Szétszedni a diktatórikus uniókat nemzetállamokra, majd belőlük összerakni egy globális nemzetállamot.
  Ilyen persze most nincsen, de megoldható.

  1. „…összerakni egy globális nemzetállamot.
   Ilyen persze most nincsen, de megoldható….”
   HELYESEN ÍGY KELL ÍRNI: diktatórikus uniók megszűnte után -ÖSSZERAKNI EGY FÖLDLAKÓK, NEMZETEK ÁLLAMÁT!
   MEGOLDHATÓ MAGYAR MÓDRA!
   tisztelettel id. Kiss László

  1. Hiszen ő maga sem érti, miről akart írni, mivel nem fejtettem ki bővebben, mit értek globális nemzetállam alatt. Ez még csak nem is az én találmányom. A cionista tudomány az, amely az embernek egyetlen közös eredetet akar fabrikálni, pl. az evolúciós elmélettel. De hát ha mindannyian a majmok közös ősétől származunk, nem egyetlen ,,nemzet” vagyunk ezen a Földön? Éppen akkor kellett volna értetlenkednie, ha nem írom le azt a szót, hogy globális nemzetállam.
   De ha már eljutottunk eddig, akkor befejezem azzal a feltételezésemmel, hogy az előbb említett cionista tudomány a globális nemzetállamot megfogja valósítani, csak más úton. Kerít egy ragozó nyelvet (nem a magyarra akarok célozni), mert sok kutató szerint ragozó nyelv volt az emberiség ősi nyelve. Ha találkozott már a Georgia Guidestones emlékmű hírével, arra többek között ez van írva: ,,Egyesítsd az emberiséget egy új élő nyelv segítségével”. Hát ez nem egy globális nemzetállam akar lenni?
   Tisztelettel: Földlakó

   1. Lemaradt: ha minden élő nyelv régi, akkor a régi mitől, lesz új és élő, amiről a GG ír? Valószínűleg kikaparják valahonnan a föld alól az ősi nyelvet, amelynek van ma is élő változata. És örüljön, hogy nem kell nyelvet tanulnia. Ha esetleg nem jönne rá, leírom, hogy az ,,új élő nyelvnek” szánnák azt a feladatot, amit a darwinizmussal nem tudtak megoldani.

 3. „…De hát ha mindannyian a majmok közös ősétől származunk, …”
  és ez is :
  „… darwinizmussal nem tudtak megoldani….”
  Nem fogom állandóan ismételni magam – ami tény! Abban nem vitatkozok veled, hogy te a majomtól származol, de szerényen kérlek ne mindenkire vonatkoztasd! Én, illetve a kezdeti ősöm nem e földi élővilágból való – miben nyilvánul ez meg? Abban, hogy a táplálékláncába nem bele illő! És ami a lényeg szellemmel rendelkezik – tudattal és nem ösztönnel mint a majmok!
  Maga Darwin is halála előtt megnyilatkozott – magyarul elmondta, hogy hazudott! Vannak evolúciós változások? Hát persze – a milliárd éves rovar még ma is rovar – az elefánt az elefánt – az oroszlán az oroszlán az egér meg most is egér – és stb. Minden úgy van most is ahogy a teremtő teremtette erre a földre – mi földlakók vagyunk – mi amikor mondom – az emberre gondolok – Miért vagyunk földlakók, mert itt ragadtunk – és szinte mindent elfelejtettünk, ahogy vissza emlékezünk, úgy újból fejlődünk eredeti tudás szintünkre – ami már több ciklusban mindig neki kezdve elkezdtünk – mert a korcsok miatt – elpusztul az élővilág a földön – na látod ezt kell megakadályozni mert a XXI. sz. a bölcs korszak – mert már tudod te is ezt mert olvastad soraimat!Tudom e ezt mind bizonyítani tudom – leletekkel és írásokkal – leírásokkal!
  üdv. id. Kiss László
  ui: bizony ez sokk… aki előszűr olvassa! És még tudd napról napra nyílnak az emberi elmék erre a vissza emlékezésre!

 4. Másképpen fogalmazok.
  Ha a háttérhatalom világkormány által kormányzott globális rendet akar, akkor mit tehet?
  Az országokat egy globális unióba egyesíti, amely oda vezet, ahol most az EU van. Ez nem járható út. Most megy a lázítás az ilyen rend ellen.
  Létrehozza a nemzetállamok globális szövetségét, de akkor minden ország a saját érdekének érvényesítésére hajt, a nacionalizmusok szétforgácsolnák a világrendet.
  A globális nemzetállamot a ,,globális nacionalizmus”, vagyis az internacionalizmus jellemzi majd, amit jól már kipróbáltak a zsidókkal.
  A globális rendet minden szinten az önrendelkezés fogja jellemezni. Azért írom így, mert negyedikféleképpen biztosan nem tudják megoldani.
  A darwinizmusban nem hiszek, de nem is úgy írtam, hogy ez jöjjön ki belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük