KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

BREXIT: Románellenes plakátok Hollandiában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

NIF: A BREXIT felélesztette a sovinizmust, rasszizmust. Egyelőre az antiszemitizmusról semmi hír. Ezen csak csodálkozni lehet! Mindenkit elkezdtek a nyugati gazdag, volt gyarmattartók, a zsidókon kívül, utálni. Angliában a lengyel üzletekre firkálták rá: „Takarodjatok haza!”

Jön a szép új világ?

romanellenes-plakat-hollandia-250.jpgTöbb száz románellenes plakát jelent meg Hollandiában, miután  véglegesen kiderült Nagy-Britannia kilép az Európai Unióból.

A románellenes plakátokat Eindhovenben kapták lencsevégre, a feliratokon pedig az áll, hogy Romániának kellene elhagynia az Európai Uniót, nem a briteknek.

“Ki változtatta meg az európai álmot egy rémálommá? Romániának kellene elhagynia az EU-t, nem Nagy-Britanniának!” – áll a plakátokon.
Hunhír.info – Marosvásárhelyi Infó
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “BREXIT: Románellenes plakátok Hollandiában

  1. Hogy majd nem is olyan soka minket is kifognak rugdosni minden honnan, miert? Mert nincs munkaja nagyon sok benszulotnek, es nem akarnak idegeneket eltartani a sajat penzukbol. Meg nehany ev es indul majd a haborus indulatok gerjesztese, az idegenek miatt.hogy mi lessz velunk magyarokkal talaljatok ki se ipar se mezogazdasag, hol fogunk, mi dolgozni, es mibol fogjuk ujra epiteni az iparunkat, feldolgozo uzemeinket, lasd most gorog gorogdinye van magyar nincs, de miert is nincs, mert tavaj is dragabb volt a hazai mint az idegen, kurva jo felosztas, igaz.

    1. Gátat lehet készíteni a magyar görögdinnyéből -hol élsz te egyáltalán ,,hiszen az ipar ,már ott tart ,hogy nincs itthon elég szakember , nem beszélve a fejlődő mezőgazdaságról , nézzél már körül magad körül ne csak az orrodig

  2. Hát be sem kellett volna engedni őket , lesz ennek még súlyosabb következménye , ha még jobban kiismerik a talpas sovénokat

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: