Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A magát Istennek képzelő Meta lehetővé teszi Donald Trumpnak, hogy a következő hetekben visszaállítsa Facebook-fiókját

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nick Clegg, a Meta globális ügyekért felelős elnöke egy interjúban azt nyilatkozta, hogy a vállalat röviddel a 2024-es választási ciklus előtt úgy döntött, lehetővé teszi, hogy Trump visszakapja a fiókjához való hozzáférést.

Clegg hozzátette, reméli, hogy Trump nem akarja „törvényellenesen” befolyásolni a 2024-es választásokat, ahogy a 2020-as választásokat alkalmával tette, ha úgy dönt, hogy visszatér a platformhoz – számol be az Insider.

Ez a megnyilatkozás mindenesetre roppant érdekes és mélységesen nagyképű egy cégvezértől, aki ezt úgy jelenti ki, mint aki jogosult arra, hogy ítélkezzen a törvénykezési gyakorlatban. Clegg ezzel újra csak azt bizonyítja, hogy a Meta továbbra is minden törvényeken felül állónak tartja magát.

Clegg “szerényen” hozzátette, hogy

“csak azt nem akarják, hogy Donald Trump törvényellenesen használja fel a fiókját, ahogyan azt 2020-ban tette, amikor a választások hiteltelenítésére törekedett”.

Trumpra új politikai minták és korlátozások vonatkoznának – tette hozzá Clegg.

Már csak az a kérdés, hogy Donald Trump egyáltalán szükségét érzi-e annak, hogy a Facebook szolgáltatásait igénybe vegye.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: