KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Moszkva: Újabb ukrán terrortámadási kísérletet hiúsítottak meg Sebekino térségében

Az orosz védelmi minisztérium közlése szerint az orosz fegyveres erők az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat egységeivel közösen június 1-jén reggel újabb ukrán diverzáns akciót hiúsítottak meg, amelyet a Belgorodi területhez tartozó Sebekino városának polgári lakossága ellen akartak végrehajtani a kijevi rezsim tagjai.

A védelmi minisztérium közlése szerint hajnali 3 óra körül ukrán fegyveresek megpróbáltak orosz területre behatolni Novaja Tavolzanka és a Sebekino nemzetközi közúti ellenőrzőpont közelében.

Mint írják, hogy az ukrán harcosok két motorizált gyalogos századnyi, harckocsikkal megerősített alakulata vett részt az inváziós kísérletben.

“Az orosz katonák visszaverték az ukrán terrorista csoportok támadását”

– közölte a védelmi minisztérium.

Az Orosz Légierő 11 légicsapást, míg a tüzérség 77 tüzérségi csapást hajtott végre a közeledő ukrán egységek ellen. A közlemény szerint két alkalommal nehéz lángszóró rendszereket is alkalmaztak.

Több mint 30 ukrán „ terrorista ”, négy páncélozott harcjármű, egy Grad rakétavető és egy kisteherautó semmisült meg a sikertelen behatolás következtében – közölte a minisztérium.

Korábban a belgorodi regionális operatív törzs cáfolta azokat az információkat, amelyek szerint az ukrán fegyveres erők éjszaka áttörést hajtottak végre a Szeben irányában, megjegyezve, hogy a helyzet bonyolult, és harci cselekményekre utaló zajokat lehetett hallani.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen: orosz katonák harckocsin / Fotó: RIA Novosztyi

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Korábban:

Az oroszországi Sebekino várost lőtték az ukránok, többen megsebesültek

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 
Ez is érdekelheti:  Kurszk: Beindult a nyugat-kurszki vérszivattyú Tolszty Lugban

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük