KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Brüsszelből irányított puccsra figyelmeztet a Szuverenitásvédelmi Hivatal

Egyre nyíltabbak és intenzívebbek azok a törekvések az Európai Unióban, amelyekkel a tagállamok, így Magyarország szuverenitását támadják.

A Szuverenitásvédelmi Hivatal közleményt adott ki, amelyben felhívja a figyelmet brüsszeli és magyar politikusok egymásra feltűnően rímelő nyilatkozataira. Ursula von der Leyen és Manfred Weber vezetésével akcióba léptek a brüsszeli magyarellenes politikai körök

Von der Leyen a 2022-es olasz választások előtti napokban nyíltan fenyegette meg az olasz választókat, hogy ha „rossz irányba mennek a dolgok”, vagyis a jobboldali Georgia Meloninak szavaznak bizalmat, akkor „lesznek eszközeik” velük szemben, példaként utalva Magyarországra és Lengyelországra.

A múlt heti strasbourgi vita során világossá vált, hogy Dobrev Klára vezetésével a DK és Magyar Péter vezetésével a Tisza lelkesen kap a lehetőség után, hogy egy puccs utáni nagykoalíció erejéig összeálljanak és végrehajtsák a brüsszeli elvárásokat.

Ugyanezt a demokratikus versengést zárójelbe tevő koalíciós modellt láthatjuk az Európai Parlamentben vagy épp Németországban is. Akit érdekel az eredmény, az vessen egy pillantást a kilátástalan német gazdaság állapotára és a migráció okozta társadalmi problémákra. Mindez semmilyen más célt nem szolgál, mint hogy kiszolgáltassa az adott országot a birodalmi törekvéseknek: mindegy, mennyire sérti a nemzeti érdekeket, támogatni kell Ukrajnát, el kell nyújtani a háborút, és fel kell lépni Kínával szemben is, új vasfüggönyt húzva Európa határaira.

A Szuverenitásvédelmi Hivatal közleményében arra is figyelmeztet, hogy az európai politikai elit tovább fogja fokozni Magyarországra a nyomást annak érdekében, hogy destabilizálja a magyar belpolitikát, és így elérje céljait.

Magyar Nemzet

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 
Ez is érdekelheti:  Sértett, primitív, haszonleső és gazember politikusoktól hemzseg az EP bal térfele – és ez némileg azért meglepő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Brüsszelből irányított puccsra figyelmeztet a Szuverenitásvédelmi Hivatal

  1. Az utolsó magyar miniszterelnök, akit idegen hatalom diktálása alapján neveztek ki, Kádár János volt. Kádár 1956 után, a szovjet inváziót követően került hatalomra, és a szovjet vezetés támogatásával alakította meg kormányát. ChatGPT.

  2. A világháború előtti utolsó magyar miniszterelnök, akit idegen hatalom diktálása alapján neveztek ki, Teleki Pál volt. 1941 áprilisában, miután Horthy Miklós kormányzó lemondatta a korábbi miniszterelnököt, Teleki Pál került a posztra. Pál miniszterelnökként a német befolyás alatt állt, és a második világháború során a náci Németország politikai nyomása alatt kellett kormányoznia. ChatGPT.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük