KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oroszország saját kriptovalutát bocsát ki

A hírt a Szent István Légiója Közösség jelentette be közösségi oldalán.

A kriptovaluta elindításának célja az, hogy megteremtse az anyagi feltételeit a sátánista globális erőkkel szembeni ellenálláshoz, amelyben a legnagyobb szerep az igazság, a valóság bemutatása a sátánista, globalista hazugsággal szemben. Mint fogalmaznak:

Az igazságot el kell juttatni a tömegekhez. És jó, ha az „igazság” mögött valami megfogható, anyagi dolog is áll. Nem, a hatalmat nem csupán az anyagi javakban, pénzben lehet mérni. De az anyagi eszközök, mozgatórugói, úgymond üzemanyagai is egyben az igazság bemutatásának.

A dollár időszaka hamarosan elmúlik – hívják fel a figyelmet hozzátéve, hogy az az arctalan vírusrendszer, amely hosszú ideje a nyugati világrendszer testén élősködik, ugyan az összeomlás útjára lépett, de továbbra is fertőz azzal a keresztény- és nemzetellenes ideológiával, amelyet képvisel.

https://basedsmok.best/

Az oroszok tehát úgy döntöttek, hogy felveszik a harcot mindezekkel szemben, kihasználva a legújabb technológiát, így a kriptovaluta adta lehetőséget is, amellyel a szankciók is megkerülhetőek. Valójában a dollár globális dominanciája a globalista politika következménye, amelyet éppen a kriptovalutáknak köszönhetően lehet megkerülni – írják.

Az ezzel kapcsolatos további információkat a Szent István Légiója Közösség bejegyzésében lehet részletesen elolvasni, mely IDE kattintva érhető el.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 
Ez is érdekelheti:  A Honvédelmi Minisztérium cáfolja a The Telegraph állítását

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük