BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

5 milliárd dollárt bukott a Twitter mióta letiltották Donald Trumpot

 

Beszakadt a Twitter és a Facebook tőzsdei árfolyama az amerikai elnök letiltása után.

A Twitter néhány óra leforgása alatt több, mint 5 milliárd dollárt, a Facebook pedig több, mint 34 milliárd dollárt bukott. A kommunista cenzúrát alkalmazó közösségi oldal azóta kicsit visszakúszott, de így is jó nagy mínuszban zárt, a Facebook azóta is lejtmenetben.

Donald Trump elnök, Michael Flynn, Lin Wood, Sindey Powell és egy sor más magas rangú konzervatív személyt törölt le a Twitter, összesen kb. 70000 felhasználót tiltottak ki.

Úgy tűnik a befektetők nem értékelik a nagy techcégek cenzúrázási tevékenységeit. A politikusok közül Merkel, a mexikói elnök, Nigel Farage és Salvini szólalt fel ezidáig, illetve a francia politikai elit tagjai kifogásolták az amerikai elnökkel szemben alkalmazott cenzúrát. Egyébként nem volt nagy felháborodás a világban, nagy a csend a botrány körül.

A nagy törlések közben a Parlerre költöztek át a felhasználók, de azt is sikerült megtorpedózniuk a “kommunistáknak”, két napja elérhetetlen a platfrom.

Közben a Telegram-ra 72 óra alatt 25 millió új felhasználó regisztrált.

VH

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük