KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

2018-ban már bejelentették a Klebersberg Központnak Bite Zsolt aberrációit, mégis folytathatta iskolai keretek között a fiatalok megrontását

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Már négy évvel ezelőtt kivethette volna magából a pedagógus társadalom a magát efebofilnak tartó aberrált pedasszisztens, Bite Zsoltot – tudta meg a PestiSrácok.hu. Az óbudai Krúdy iskola – a kirobbant botrány hatására – napokban felfüggesztett tanársegédjének a gyermekek egészséges fejlődésére jelentett veszélyét a Hatvannégy Vármegye Ijfúsági Mozgalom és annak társelnöke ugyanis már 2018-ban felfedezte és jelezte is több fórumon, többek közt a Klebersberg Központnak, de válaszra sem méltatták. Ezt maga Barcsa-Turner Gábor mondta el a Pesti Srácoknak, a levelet is bemutatva, amelyhez Bite azon elődadásának hanganyagát is csatolta, amely alapján most eljárást indított a rendőrség. Az ominózus hangfelvételen a pedasszisztens egy Pride rendezvényen mesél arról, milyen élményeket szerezhetnek vele a videószakkörös 5-7. osztályos gyerekek, többek között a nyári táborban.

Hétfőn robbant ki a botrány az óbudai Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógus asszisztense, Bite Zsolt kapcsán, akit azóta felfüggesztettek állásából és büntetőeljárás is indulhatott ellene, ugyanis a minap házkutatást tartottak lakásában a rendőrök és több adathordozót is lefoglaltak.

A PestiSrácok.hu elsőként írta meg, hogy a férfi, aki lelkes LMBTQ aktivista és a pedagógus tüntetések szervezője tizenéves fiúkat molesztál, sőt 15 éves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot. A héten több gyomorforgató részlet derült ki az ügyről:

  • Bite Zsolt Youtube csatornát szerkeszt, amelyre gusztustalan videó üzeneteket tölt fel. Ezekben homoszexuális, pedofil hajlamairól és kalandjairól mesél, gyomorforgató részletességgel. A csatorna nyitott. A videókat bárki elérheti.
  • A TikTokon is nyomul – a főleg fiatalok által kedvelt közösségi médiafelületen BZsolt BigBoy néven zárt csatornája van, ezt közel 1500-an követik. A csatornára szexuális tartalmú felvételeket tölt fel magáról, többek közt félmeztelen fotókat, ahogy álló nei szervvel simogatja magát.
  • Szülők arról számoltak be lapunknak, hogy Bite a TikTokon fiatalkorúaknak írogat és többek követik, nézik is tartalmait.
  • Néhány nappal ezelőtt még etika óra keretében szexuális felvilágosítást tartott a gyerekeknek, amely keretében kizárólag homoszexuális kapcsolatokról, érintkezésről beszélt.
  • Kiderült az is, hogy 15 éves fiúval vagy fiúkkal szexuális kapcsolatot is fenntart, de elhatárolódott attól, hogy pedofil lenne. Álláspontja szerint ő efebofil, ami teljesen rendben van, hiszen partnerei önként vannak vele és a belegyezési korhatárt nem sértették meg, különben is a TASZ és a Helsinki Bizottság majd megvédik – kérkedett.
  • A Vadhajtások pénteken egy egészen elképesztő felvételt közölt. Ebben a videóban Bite arról beszél, hogy mennyire izgatja a fiatal fiúk izzadt teste. Kéjelgő hangon számol be ocsmány kalandjáról egy kilencedikes fiúval, akivel a tizenegyedikes szeretője, No name futballmeccséről lépett le a kollégium videószobájába. De ocsmány részletességgel idézi fel a 15 éves fiúval folytatott szexuális kapcsolatának további részleteit is.
Ez is érdekelheti:  Bukhatja újabb ciklusát Ursula von der Leyen

Kiskorú veszélyeztetése miatt nyomozhat az NNI

A rendőrség csütörtökön tartott házkutatást a férfi lakásán. Több adathordozót is lefoglaltak és az NNI nyomozást folytat a férfi nyilvánosságra került aberrációival kapcsolatban. Mint ismert, a héten megjelent ajtóhírek alapján Tényi István büntetőfeljelentést tett szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése bűntette gyanúja miatt. Tényi a feljelentésében arra a nyilvánosságra került felvételre tér ki, amely a Labris Egyesület Pride hetében tartott egyik nyilvános eseményén készült, 2018-ban. Akkori előadásában számolt be Bite Zsolt a videó szakkörökről, a nyári táborokról és arról, hogyan élték ott a magánéletüket a gyerekekkel.

Miért csak most és ki ezért a felelős?

A történtek kapcsán Barcsa-Turner Gábor, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társelnöke lapunknak elmondta, az ominózus hangfelvételt, amely miatt most büntetőeljárást folytat a Nemzeti Nyomozó Iroda, Budaházy György készítette, és ő, Barcsa-Turner személyesen küldte el azt azonnal, tehát 2018-ban a Klebersberg Központnak e-mailben. Az elektronikus bejelentést az ügyfélszolgálatra és az elnök e-mail címére is továbbította, a HVIM pedig Vajda Péter Ének-zenei Általános iskolához fordult, amelyben akkoriban dolgozott Bite.

Örülök, hogy végre történik valami és talán elejét lehet venni annak, hogy további fiatalokat rontson meg ez az ember, csak azt nem értem, miért nem történt semmi ugyan ezen bizonyítékok alapján már több mint 4 évvel ezelőtt

-fogalmazott lapunknak Barcsa-Turner Gábor.

Véleménye szerint egyértelműen mulasztás történhetett, amikor amikor válasz nélkül, s talán figyelmen kívül hagyták a bejelentésüket. Mint mondta, még akkor is, ha a büntetőjogi keretek akkor még nem voltak adottak a megfelelő felelősségre vonásra, a pedagógus szakmának, az iskolának és a fenntartónak kötelessége lett volna kivizsgálni az ügyet és intézkedni, hogy megóvják a gyermekeket.

Bite Zsolt az iskolai LMBTQ érzékenyítés élharcosa és a pedagógus tüntetések aktív résztvevője is

A HVIM társelnöke meg is mutatta négy évvel ezelőtti bejelentésüket és emlékeztetett, évek óta kongatják a vészharangot, hogy az LMBTQ propagandával sorosista civil szervezetek hogyan próbálják megfertőzni minél fiatalabb korban a gyermekeket. Ennek az ügynek egyébként az egyik élharcosa Budaházy György. Ellene és Barcsa-Turber Gábor ellen jelen pillanatban is büntetőeljárás van folyamatban közöség tagja elleni erőszak vádjával, amiért szintén a Labris gyermekek érzékenyítéséről szóló rendezvényén tiltakoztak. Mellesleg egy ujjal nem értek hozzá senkihez.

Ez is érdekelheti:  Irán megtámadta Izraelt, kétszáz drónt és rakétákat lőttek ki (videó)

A 2018-as bejelentésben Barcsa-Turner a felvétel megküldése mellett többek közt a következőket kérdezte a Klik-től:

Érdeklődnénk, hogy Kövesi Györgyi középiskola és általános iskolai tanárt, Bite Zsolt (VIII. kerület Vajda Péter általános és sportiskola) médiaszakkört vezető és “szexuális szabadságot” nem korlátozó “médiatábort” szervező “pedagógust”, az elhangzottak alapján alkalmasnak tartják-e a pedagógusi, tanári pályára?

Érdeklődni szeretnénk, hogy a Klebelsberg Központnak van-e befolyása arra, hogy különböző “civil” szervezetek (kimondottan a Szimpozion Egyesület és a Labrisz) milyen előadásokat tarthatnak az iskolákban, például LMBTQ témában? Ezeket az előadásokat az iskoláknak engedélyeztetni kell-e, vagy saját hatáskörben lehet ilyeneket szervezni?

Mi is kérdeztünk: Volt-e korábban bármilyen belső vizsgálat Bite aberrációja kapcsán?

A kérdések sorát most mi is bővítettük. Írásban kerestük meg a Klebersberg Központot, akiktől azt kérdeztük, van-e protokollja annak, ki és hogyan kell kezelje az elektronikus levélben érkező panaszokat, bejelentéseket? 2018-ban Barcsa-Turner Gábor ügyfélszolgálatra és az elnöki elektronikus címre megküldött levelét befogadták-e és azzal érdemben foglalkoztak-e? Ha nem, miért? Amennyiben megkapták és foglalkoztak annak tartalmával, milyen akadályai voltak annak, hogy el tudjanak járni, meggátolják a szóvóban forgó pedagógus asszisztens gyermekekre káros tevékenységét?

Az előző iskolából, ahol egy éve még dolgozott a férfi, éltek-e panasszal? Akkor, vagy bármikor korábban folytattak-e belső vizsgálatot Bite Zsolt tevékenysége kapcsán?

A héten kirobbant botránynak van-e jelen esetben bármilyen következménye azon kívül, hogy az NNi nyomozást folytat, vagy akár a Krúdyban, akár más iskolában folytathatja-e pedagógus asszisztensi munkáját Bite Zsolt, ha büntetőjogi felelősségre vonása valamilyen okból nem vezetne eredményre?

Előző munkahelyéről No nammel folytatott viszonya miatt rúghatták ki

Pénteken a Pesti Srácok egyébként újabb cikket közölt az ügyben egy arra közelről rálátó forrásunkkal való beszélgetés alapján. Megírtuk, hogy Bite az előző munkahelyén, vagyis Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában ismerkedhetett meg az általa No name-ként emlegetett 15 éves partnerével. iskola nyilvános Facebook-oldala szerint éppen nem sokkal Bite 2018-as botránya előtt júliusban szerveztek ottalvós tábort Káptalanfüreden. Ebben az időszakban, vagyis öt évvel a “15 éves pasiról” szóló videó előtt Bite 5–7. osztályosokkal, azaz 10–13 évesekkel foglalkozott. Végül Bitének csak 2021-ben kellett távoznia az iskolából – forrásunk szerint egy kiskorú tanulóval folytatott viszonya miatt.

Füssy Angéla / PestiSrácok

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük