KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

2006: Emlékművet a „rendőröknek” is! – ez így jó lesz, tessék mondani?

Azt már megszokhattuk, hogy a „drága” Bolgár úrnak mindenki szélsőjobb, aki nemzetben gondolkodik, így aztán rögvest az alábbi felütéssel indította azt a beszélgetést a Klub Rádió műsorában a Batka Zoltán nevű népszavás újságíróval, aki egy cikkben a szemkilövető „rendőröknek” is emlékművet állítana:

„…rendben, rendben, de akkor azoknak a rendfenntartóknak, rendőröknek is, akik ott százszámra szenvedtek súlyos sérülést, miközben védték a rendet, meg a demokratikus viszonyokat…”.

Ez bírt kifolyni „drága” Bolgár úr szájának kerítéslécei közül.

Akinek van kellő önmérséklete, az egész beszélgetést itt meghallgathatja.

Mint arról korábban és egyébként elsőként beszámoltunk, Szilágyi Ákos egy emlékművet gondolt ki a 2006-os véres gyurcsányi terror áldozatainak emlékére, amelynek célja egyrészt az akkori tragikus eseményekre való emlékezés, másrészt viszont az – és ez nagyon fontos -, hogy a mai fiatalok tisztában legyenek azzal, mi várna rájuk, ha a magukat az országgyűlési ellenzék padsorai között megbúvó és folyamatosan demokráciát hazudó fővezér, Gyurcsány Ferenc, vagy bármelyik alteregója kerülne hatalomra Magyarországon. Aki ezzel nincs tisztában, annak legyen intőpélda mindaz az eseménysor, amely ezekben a napokban zajlik Lengyelországban. Ennek az ízelítőjét megkapta a magyarság már 2006-ban.

Mivel az ellenség oldaláról felvetődött a „mártír rendőrök” megjelenítése is a kompozíció kapcsán, nosza, Szilágyi Ákos kibővítette a szoborkompozíciót. Reméljük így már a neobolsevik-liberálnyik társaságnak is megfelelő lesz az alkotás, melynek látképét itt mutatjuk be:

 

Az eredeti emlékmű megvalósításának támogatására továbbra is várjuk olvasóink hozzájáruló aláírásait, az alábbi felületen, ide kattintva.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “2006: Emlékművet a „rendőröknek” is! – ez így jó lesz, tessék mondani?

  1. KÉTSÉGE SENKINEK NE LEGYEN: Hasonló esetben az orbáni maffia ellen tüntető (nem „libsi-bolsi”) ellenzékiek (diákok, tanárok, gazdák,stb) ‘lázadását’ hasonló kíméletlenséggel „kezelné” gergényi cimborája, kollégája, üzlettársa, a mindenhez is értő sintér.

  2. Ismét egy kesergőpont, ahol lehet nyalogatni a sebeket és mehet az össznépi siránkozás! Aztán meg vannak lepődve, ha ellen szobrot akar állítani az ellen! A 2006-os történet valamennyi elkövetőjének rég börtönbe lenne a helye és akkor nincs felesleges körözés!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük